Aşık miyim

alone34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
469
459
33
Daha önce hiç askı tatmadım 28 yaşındayım hiç sevgilim olmadı karşı cinsle hiç iletişimede geçmedim ama bu yaşıma kadar hoşlandığım oldu ama 3 güne unuttum ama bunu görünce heyecanlanıyorum konuşuyorum ama söyle düşününce ben bazen hemcinsimlede konuşamıyorum heyecanlanıyorum.Mesal bir gün karşılaşmasak aklıma gelmez ama ismini duyunca bir tuhaf oluyorum onun benden hoşlanmadığının farkındayım bazen de kimseyle
İletişimim iyi degil ondan mi acaba diyorum bence benim iletişim problemim var karşı cinsi görünce

Hoşlandığınız aşikar ama aşık mısınız bilmem
Bende bazen hoşlanıyorum diye düşünüyorum sonra diğer insanlarla iletişim sıkıntım oluyor bununlada kesin öyledir diye düşünüyorum bilemedim

Bence aşk, heyecanlanma içerse de daha kuvvetli bir duygu.
Bence de hoşlanıyorsun sadece.

Asik degilsiniz. Asik olan insan "asik miyim" diye sormaz, bunu bilir. Cunku ask insanin kimyasini degistiren bir olay. Hoslaniyor olabilirsiniz.

Ay çok hoşsunuz, kendi kendinize hesaplasmaniz sonunda da teşhisi kendiniz koymanız çok tatlı geldi bana:)

Aşık değilsinizdir ama hoşlanmissiniz, karşı cinsle iletişiminiza zayıf olduğu için normalden fazla heyecanlaniyorsunuz o kadar

Vallahi şu bahar da bir türlü gelemedi arkadaş hava soğuk her gün yağmur...
Bahar gelseydi aşık mıyım değil, aşık oldum olurdu bu konu
Ay dimi yaaa tam aşık olmalık hava geliyor moda giriyorsun ertesi gün yine kasvet bir ikizler burcu olarak bu kadar dengesizlik beni bile aştı

Do-nu-yo-ruzzzzz!

Daha once yaşamadım bu yüzden kafamda tarttım çünkü düşününce diğer insanlarda iletişimim iyi degil özellikle karşı cinsle bu yüzden ondandır diye düşündüm ya da kendimi öyle kandırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…