Aşık olamıyorum çok mantıklı düşünür oldum

insan önceden de pek çok acı çekince yada istediği aşkı bulamayınca artık mantık olaya el atıyor..ama aşk bilinmeyeni sevmek birazda..ansızın çıkar gelir diye bundan demiyorlar mı zatenboshayallersmile

canımcım aşk hesap kitap işi değildir ki şuna aşık olayım ya da şuna olmayayım demekle de olmaz.demek ki karşına böyle biri çıkmamış şartlar oluşmamış.aynı şey ben de de var.DEMEK Kİ DAHA KARŞILAŞMADIK O KİŞİYLE.OLUR BU KADAR KARAMSAR OLMA.

sıkmıyorum deniyorum deniyorum olmuyor
yok onun işi yok yok bu olmaz
düşüncelerinden kutrulamıyorum geleceğe yönelik çok düşünüyorum

ay dur ben şuna aşık olayım demekle aşık olunmaz ki, eğer sosyal bi insansan elbet birine bir gün çekildiğini hissedersin:hulya:

Hiç platonik de mi olmadı? Aşk zaman ister iki kişilik olunca aşk olur bence. Mutlaka platonik hoşlantılarınız olmuştur.

Eğer kaderinizde aşık olmak varsa zaten bu kaçınılmaz olur..
Ama zamanı gelmemiştir hepsi bu.

Sakın kendinizi emrivaki yapmayın, aşık olmamak bi eksiklik değildir..
Yeter ki doğru zamanı bekleyin..

O siz farkınızda bile olmadan kapınızı er yada geç çalacaktır zaten merak etmeyin :1rolleyes:

Son düzenleme:
Takma kafana o zaman ben de birkaç yıl önce birinden çok hşlanmıştım ama platonikti. Sonra zaten mevzun oldu o. Ondan beri görmüyorum artık hoşlanmıyorum da ondan ama başkası da olmadı. Belki zamanı gelince olur. Ben de senin gibi hep mantık taraftarıyım, artık kalbimi de aklımın yönlendirdiğinden midir bilinmez ama hayırlısı olsun diyelim...

aahh ahhh aynı sorun bndede var.. yıllar oldu yıllar.. insanın en ufak hoslandıqı biri ble mi olmaz:S
sanırım asktan korkuyoruz bn kndi adıma öle dşünüorm.. ama ask güzel bşe olsa gerek..

bende öyleyim..
mantikli düsünmekten artik ruhsuzlasacagimi düsünüyorum bu gidisle..
ama hata yapmaktansa böyle daha iyi..

Ben de hiç aşık olamıyordum lise zamanlarımda.
Herkesin bir aşkı vardı. Kimseyi sevemeyeceğim herhalde diye düşünürdüm.
Lise bittikten 2 yıl sonra öyle ummadığım bir anda oldu ki her şey.. Keşke bu kadar aşık olmasaydım dedim. Hala acısını çekiyorum çünkü.
Biz isteyince olmuyor ki, bir anda çıkıverir karşına.
Her şeyin hayırlısını dilemek lazım en önemlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…