Aşık Olamıyorum ...

alliswell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
490
16
48
bir arakadaş aşık oluyorum yazmış ya bizde aşık olamıyoruz... kaderimizdeki insan kimse bir türlü büyük buluşma gerçekleşemedi demek istedim:)) hemde yılarcaa bekleme modundayım :((

Son düzenleme:
Elini kalbine götür ve "all is well" de iyi gelecektir :D

Yanlış hatırlamıyorsam bir konuda 23 yaşında olduğunu okumuştum.. Bak ben 26 yaşındayım ne aşık oldum ne de biriyle flört ettim. Son bir yıldır üzerimdeki baskı ve etrafta bekar arkadaşımın olmayışına çok takıyorum ve üzülüyorum. Ama şimdilerde farkettimki kendi kendime zulum yapıyorum. Herşeyin bir zamanı var ve biz onu beklemek durumundayız. Senin yaşın inan çok genç şimdiden takarsan içindeki mutsuzluğun insanlara da yansır ve çekilmez biri olursun. Kariyerine odaklan veya başka aktiviteler bul kendine.
Velhasıl akışına bırak.

all is well all is well all is well :)))

aşık olup pişman olmaktan iyidir en sıradan erkeklerin bile gözü yükseklerde oluyo hep neden bunu bi türlü anlamıyorum. Bi gün hayatımızda biri olacaksa en iyisi en mükemmeli olmalı bence

Elini kalbine götür ve "all is well" de iyi gelecektir :D

Yanlış hatırlamıyorsam bir konuda 23 yaşında olduğunu okumuştum.. Bak ben 26 yaşındayım ne aşık oldum ne de biriyle flört ettim. Son bir yıldır üzerimdeki baskı ve etrafta bekar arkadaşımın olmayışına çok takıyorum ve üzülüyorum. Ama şimdilerde farkettimki kendi kendime zulum yapıyorum. Herşeyin bir zamanı var ve biz onu beklemek durumundayız. Senin yaşın inan çok genç şimdiden takarsan içindeki mutsuzluğun insanlara da yansır ve çekilmez biri olursun. Kariyerine odaklan veya başka aktiviteler bul kendine.
Velhasıl akışına bırak.

all is well all is well all is well :)))

all is well......... en güzeli cevabı vermişsin anladımmm işe yarar belki ;)))

Back
X