aşık olarak mı evlendiniz yoksa severek mi? aşk olmadan mutlu olunur mu

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

littlewise

Ziyaretçi
diyelim ki sevgiliniz size kör kütük aşık ve siz de onu seviyorsunuz ama ona karşı o kadar yoğun duygular beslemiyorsunuz,
sağllıklı bir ilişki olur mu bu? yoksa illa iki tarafta da aşkla mı başlanmalı

deli gibi aşık olanlarda zamanla değişebiliyor bence karşılıklı sevgi saygı olması daha sağlam bi evlilikte annemle babamda kör kütük aşık olarak evlenmemişler ama sevmişler birbirlerini şimdide gayet mutlular bi kavgalarını bile görmedim...

ben deli gibi aşık olarak evlendik nolduu sıksık yiyoruzz birbirimizi :)

bence sağlıklı bi ilişki olur.bana göre sevilmek sevmekten daha önemli.tabii bu benim fikrim.. a.s.

ben eşime ilk başlarda kör kütük aşık değildim,ama onu tanıdıkça onu sevmenin nekadar az olduğunu anladım ve şuan ona deli gibi aşığım çok da mutluyum çok şüküropuyorumnanaktan

diyelim ki sevgiliniz size kör kütük aşık ve siz de onu seviyorsunuz ama ona karşı o kadar yoğun duygular beslemiyorsunuz,
sağllıklı bir ilişki olur mu bu? yoksa illa iki tarafta da aşkla mı başlanmalı

iki taraf da kör kütük aşık oldu mu yani gözler kör oldu mu ilişki bir müddet süper ilerler. o aşkın ateşi söndüğü zaman takke düşer kel görünür ve mutsuzluklar başlar. CADIARZU

bir tarafın kör olması yeterli :lepi:

aşk geçicisempatiksalakcinni
sevgi , saygı kalıcı. önemli olan bunları yitirmemek. opuyorumnanaktan

sağlıklı bir ilişki için öncelik saygı,sevgi....

severek evlenilmeli
sevgi saygı kalıcı ........

ben aşık olduğum adamla evlenmek istemezdim.. çünkü aşk mantiği yok eder karşımızdakinin kusurlarını göremeyiz.. o mükemmel olur.. hep eksiliriz bu yüzden.. sevgide nedenler vardır.. mantık vardır.. seviyosak o adam hak ediyodur.. ama aşıksak hak etmiyor olabilir ve bunu görmemiz çok zor olur

yani aşık olmak değilde belki kör kütük ama beğenmek hoşlanmak,zamanla ilişki kendini belli eder zaten anlaşma varsa sorun olmaz sevgi saygıda bunu pekiştirir diye düşünüyorum.

Ben de bilmiyorum! Hangisi doğru............

aşıkken evlenmemek lazım,aklı başında olmuyor insanın doğru kararlar alamıyor.olaylara objektif yaklaşamıyor. bence önce arada saygı olmalı,sonra sevgi. sevgi varsa zaten daha ne,ondan güçlü bağ mı var??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…