Aşık olduğum çocuk beni sevmiyor

alicenaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
7
0
36
Ankara
sevdiğim çocuktan hoşlanmaya başlayalı aylar oldu ama onunla konuşamadım hiç, ayrıca ne yaptıysam yapayım bana bakmıor beni sevmior gibi gelio yardımlarınızı önerilerinizi bekliorum.

onun düşüncelerini bilmeden hemen sonuca varmışsın. Gidip konuşmadan hiçbişiyi bilemezsin ki. :98:

Bence kendi kendini yemektense

Cesaretin varsa eğer onunla konuş

Zaman gelir cesaretimi denen toplayamadım diye çok pişman olursun.

cnm şunu unutma kimse kimseyi sevmek yada hoşlanmak zorunda değil yani onun içinde ne var bilemeyiz ama sana karşı bi hissi yoksa bile saygı göster anlıyor musun üzücü ama gerçek buysa kabullenmek lazım

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

konuşmak istiorum ama arkadaşlarından çekiniorum (bunlar okulun popüler çocukları anlarsınız ya).dalga geçiceklerinden korkuorum

Konuşma o zaman kendi kendini yemeye devam et.

Korkunun ecele faydası yoktur.

Kararsızlık kötü bir şeydir.

Netlik olsun kafanda.

Bir karar ver ve ardında dur.

Konuşma o zaman kendi kendini yemeye devam et.

Korkunun ecele faydası yoktur.

Kararsızlık kötü bir şeydir.

Netlik olsun kafanda.

Bir karar ver ve ardında dur.

çok doğru söliosun .tmm konuşucam.dalga geçerlerse geçsinler umurumda bile deil.peki nası konuşucam ?

çok doğru söliosun .tmm konuşucam.dalga geçerlerse geçsinler umurumda bile deil.peki nası konuşucam ?
direkt söyle tatlım geveleme lafı. seni beğeniyorum de tanımak istiyorum eğer sen de istersen de. sen hiçbir şey kaybetmezsin ki. en fazla arkadaşlarına anlatır bir iki gülerler ama senin yüreğin hafifler :) öte yandan belki o da seni tanımak isteyecek ve güzel bi sevginin tohumları atılacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…