Aşık olduğum kız...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu sahıbının resmını gördum .dudakların çok guzel benimde öyle dudklarım olsun ıstemişimdir mesela bence kendıne haksızlık etmemelısın

Bence özendiği kız öyle vououuowww çok güzel denecek bir kız değil. Sempatik bir tip ama ona benzemek işin estetik yaptırmak falan çok çok abartı. Konu sahibini daha çok merak ettim bana da konu sahibini atabilir misiniz

aşık oldugum deme de hayran oldugum diyebilirsin evet. yani söylediklerin aslında pat pat yazınca abartı olmus ama begendigin biri olabilir, ornek aldıgın, tarzını kendine ornek aldıgın, agzını burnunu begendigin biri, hayatını kıskandıgın. yani ben de kim kardashianı cok kıskanıyorum mesela, cok begeniyorum, öyle boyle degil. ama aşık degilim. hani ona benzemek icin degil de genel olarak kadınsı hatları begendigim icin o sekilde spor yapmaya calısıyorum, ya da estetik yaptırırsam o sekilde yaptırmak isterim. bunu yapma nedenim kim kardashian ne yaparsa o guzeldir dogrudur degil, begendigim fiziksel ozelliklerin onda toplanması. demek istedigim o ki, sen bu kızı saplantı haline getirdigin icin o ne yapsa sana guzel gelir dogru gelir hatta super gelir. bu yanlıs bir sey. kendi zevklerin ve kendi begendigin seyler olmalı, bu farklı ozellikler tek bir insanda toplanabilir veya farklı insanlarda da olabilir ayrı ayrı. muhtemelen 16-20 yas arasındasın yani o civar tahmin ediyorum. takıntı yapman normal ama kendinde kalıcı iz bırakacak islemlere kalkısmamanı tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…