- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
- Konu Sahibi burcakkxoxo
kızı nerden tanıyosun ?
Ayni okuldaydik onceden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızı nerden tanıyosun ?
yüzlerce kişiye fotom atıldığını öğrensem ben olay çıkarırım dava bile edebilirim. Ama site kurallarına uyar mı uymaz mı orasını bilemem. Benim fikrim yanlış oldugu. Kişisel bi görüş. Bana yapılsın istemezdim. Empati kurdum.Ben bunun sitede yasak oldugunu bilmiyordum. Ayrica kizi ulu orta bir yerde paylasmadim, gizliligi korunsun diye saatlerdir yuzlerce kisiye tek tek foto attim. Bence etik olmayan bi durum yok ortada sonucta kizin fotolariyla fake bi islem yapmadim ama dedigim gibi eger site icin yanlis kabul ediliyosa ona diyebilecegim bir sey yok...
Kızlar hem konu sahibinin hem de bahsettiği kızın fotolarını gördüm. Konu sahibi kesinlikle daha güzel. O kızında tek numarası Avrupayı gezip görmüş İngiltere de master yapmış. Sanırım sevgilileri epey cömert davranmış kıza. Sevgililerinden geçinen bir tipmiş anladığım kadarıyla.
Kendinde birşey aramayıp kendinde güzel bişey bulamayan insanlar yanlış anlaşılmasın Çin malı olarak nitelendiriyorum ben her orjinal çakması. Onlardan olmayın derim her insanın mutlaka başarılı olduğu bir tarafı vardır. Başkalarından önce kendinizde birşeyler arayıp onun üstüne eklemelisiniz. Diğer türlü her taklidin samimiyetsizlik ruhsuzluk olacağı kanatindeyim...Yanlis anlasilmasin ama acayip buyuk bi hayranlik duyuyorum ona, nedenini sormayin bilmiyorum. Ona cok ozeniyorum yasadigi hayata, dis gorunusune... Benden 4 yas buyuk ve oyle bir aurası var ki sokaga pijamalarla ciktiginda bile herkesin kafasi onun oldugu yone donuyo. Tanidigim butun erkekler ona aşık. Okulu bitti suan ingilterede yuksek lisans yapiyor, butun avrupayi gezdi hatta 2 gunlugune roma ya gittiginde bile hemen italyan sevgili yapmis. Sevgilileri onun icin her seyi yapti araba, cok luks kiyafetler, tatiller vs... Kiz (bence) asiri guzel (arkadaslarim pek begenmesede) bende sacimi, fizigimi, giyimimi, makyajimi hep ona benzetmeye calisiyorum hatta ona benzemek icin estetik yaptirmayi dusunuyorum. Normalde hicbi kizi kolay kolay kiskanmam basima ilk kez boyle bisey geliyor. Onun gibi olmak istiyorum ne yapmaliyim?
Arkadaşım banada at fotolarını merak ettimKızlar hem konu sahibinin hem de bahsettiği kızın fotolarını gördüm. Konu sahibi kesinlikle daha güzel. O kızında tek numarası Avrupayı gezip görmüş İngiltere de master yapmış. Sanırım sevgilileri epey cömert davranmış kıza. Sevgililerinden geçinen bir tipmiş anladığım kadarıyla.
+1
Hak helal etmemeden ziyade yanlış ve yasadışı izinsiz foto dağıtmak.
Arkadaslar duzeltme yapamiyorumBen de merak ettim ban da bana da
Canım sana zahmet sende bana at kimmiş bu kk yı kasıp kavuran afetAy yok ya hiç hayal ettiğim gibi çıkmadı.
Havalı bi kız ama dönüp bakacağım biri değil.enerjisi çok yüksek heralde o yüzden bu kadar hayransın.
Eminim sen daha güzelsindir.