Aşık olduğum kız...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız ınstagrama facebooka foto koymak kendi irademize ait. Gerekirse etiketleri kaldırıyoruz arkadaşlarımız paylaştıgında. Burada hem izin almadan paylaşma hem de kızın ıncıgını cıncıgını anlatma var. Bir değil iki değil herkese foto atılması yanlış değil mi? Ben kendimi koydum kızın yerine valla olay çıkarırım yani. Ben sosyal medyada da resim paylaşmam mesela. Bu kişisel bi tercih. Haberi yok kızın sorun bu. Geçen de iki erkek resmi vardı. Adamların haberi var mıydı bilemem ama ben bana yapılsa affetmem mesela. Neden nick kullanıyoruz. İsteyen kendini gizler isteyen aşikar eder. Kendi fotosunu istediğine tabi ki atabilir benim fikrim.

keşke arkadasımla iddaya girdik o mu güzel ben mi diye konu açıp ikinizin fotosunu atsaydın :D

kıza bi de sağlam ayak değil diyenler olmuşta bence sağlama benziyo :D

Kız İtalya da gününü gün ediyor KK umurunda bile değildir bilse de bence :D

Ben bunun sitede yasak oldugunu bilmiyordum. Ayrica kizi ulu orta bir yerde paylasmadim, gizliligi korunsun diye saatlerdir yuzlerce kisiye tek tek foto attim. Bence etik olmayan bi durum yok ortada sonucta kizin fotolariyla fake bi islem yapmadim ama dedigim gibi eger site icin yanlis kabul ediliyosa ona diyebilecegim bir sey yok...
yüzlerce kişiye fotom atıldığını öğrensem ben olay çıkarırım dava bile edebilirim. Ama site kurallarına uyar mı uymaz mı orasını bilemem. Benim fikrim yanlış oldugu. Kişisel bi görüş. Bana yapılsın istemezdim. Empati kurdum.

Kızlar hem konu sahibinin hem de bahsettiği kızın fotolarını gördüm. Konu sahibi kesinlikle daha güzel. O kızında tek numarası Avrupayı gezip görmüş İngiltere de master yapmış. Sanırım sevgilileri epey cömert davranmış kıza. Sevgililerinden geçinen bir tipmiş anladığım kadarıyla.

Kızlar hem konu sahibinin hem de bahsettiği kızın fotolarını gördüm. Konu sahibi kesinlikle daha güzel. O kızında tek numarası Avrupayı gezip görmüş İngiltere de master yapmış. Sanırım sevgilileri epey cömert davranmış kıza. Sevgililerinden geçinen bir tipmiş anladığım kadarıyla.

konu sahibinin fotoğrafını atar mısın ? ben kızı gördüm normal yani

Yanlis anlasilmasin ama acayip buyuk bi hayranlik duyuyorum ona, nedenini sormayin bilmiyorum. Ona cok ozeniyorum yasadigi hayata, dis gorunusune... Benden 4 yas buyuk ve oyle bir aurası var ki sokaga pijamalarla ciktiginda bile herkesin kafasi onun oldugu yone donuyo. Tanidigim butun erkekler ona aşık. Okulu bitti suan ingilterede yuksek lisans yapiyor, butun avrupayi gezdi hatta 2 gunlugune roma ya gittiginde bile hemen italyan sevgili yapmis. Sevgilileri onun icin her seyi yapti araba, cok luks kiyafetler, tatiller vs... Kiz (bence) asiri guzel (arkadaslarim pek begenmesede) bende sacimi, fizigimi, giyimimi, makyajimi hep ona benzetmeye calisiyorum hatta ona benzemek icin estetik yaptirmayi dusunuyorum. Normalde hicbi kizi kolay kolay kiskanmam basima ilk kez boyle bisey geliyor. Onun gibi olmak istiyorum ne yapmaliyim?
Kendinde birşey aramayıp kendinde güzel bişey bulamayan insanlar yanlış anlaşılmasın Çin malı olarak nitelendiriyorum ben her orjinal çakması. Onlardan olmayın derim her insanın mutlaka başarılı olduğu bir tarafı vardır. Başkalarından önce kendinizde birşeyler arayıp onun üstüne eklemelisiniz. Diğer türlü her taklidin samimiyetsizlik ruhsuzluk olacağı kanatindeyim...

Bana güzel değil şirin geldi ortalama bir güzelliği var kızın belki tarzı size çekici gelmiştir . :D

Ay yok ya hiç hayal ettiğim gibi çıkmadı. :(
Havalı bi kız ama dönüp bakacağım biri değil. :D enerjisi çok yüksek heralde o yüzden bu kadar hayransın.
Eminim sen daha güzelsindir.

Arkadaşım banada at fotolarını merak ettim

+1
Hak helal etmemeden ziyade yanlış ve yasadışı izinsiz foto dağıtmak.

Yasaların isleyisinden çok çektim.bu yüzden elimde tek hakkım var kullanabileceğim :)

Ne konu sahibini ne de o kadını merak ettim.
Iki günlük sevgili yapabiliyor diyen kafada , bunu yapanda ilgi alanımda asla olamaz.

Ben de senin gibiyim onun için konunu yakından takip ediyorum.

ben çözümü takip etmemekte buldum, takip etmemek derken günde 10 kere bakıyosam 7 ye indirdim filan.

benim estetikle ona benzeme sansım da yok :D

mesele güzel olmakta değil bence cok güzel kızlar var yada cok basarılı cok hamarat yani herkesin üstün bi tarafı yok aslında

hayatımızın bi dönümünü saplantılı olarak geçiriyoruz

Ben de merak ettim ban da bana da
Arkadaslar duzeltme yapamiyorum
Kisinin haberi olmadan paylasim yapmak dogru degil.

Kimsenin izni olmadan fotograf paylasamazsiniz.
Konu sahibi fotogfafini paylasabilir kendi rizasi dahilinde ancak konuyu kacirmisim
3. Bir kişinin resmi habersiz dagitiliyor.
Lutfen.

Ben kizi cok begendim. Saclari dolgun ufak burnu ve efektin etkisi degilse ten rengi cok guzel esmer. Lakin kiskanclik duyulacak bir sey goremedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X