Aşık olduğum kız...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızın izni olmadan resim paylaşmak paylaşılmasını istemek doğru değil diye düşünüyorum. O kızın yerine lütfen kendinizi koyunuz. Konu sahibi çok yanlış yapmışsın hayran oldugun arkadaşına. Resmen özel hayata saldırı var burada. Başkasına ait resim paylaşmak nedir ? Mune Mune

Kızın izni olmadan resim paylaşmak paylaşılmasını istemek doğru değil diye düşünüyorum. O kızın yerine lütfen kendinizi koyunuz. Konu sahibi çok yanlış yapmışsın hayran oldugun arkadaşına. Resmen özel hayata saldırı var burada. Başkasına ait resim paylaşmak nedir ? Mune Mune

+1

Mune Mune

Kizlar yanlis bisey yaptigimi dusunenler olmus acikcasi isin bu kadar buyucegini bende bilmiyodum. Olayda en ufak bir kotu niyetim yok ama eger yanlis kabul ediliyorsa konu kapatilabilir yani. Insanlarin goruslerinj ogrendim nasilsa
Ya yanlis olabilir ama face instigramda carsaf carsaf fotolarimiz var .Olduk olmadik herkesi de ekliyoruz.Simdj kk dan mi cekinecez ne bilim...Kk yla gonul bagimiz var:)

Konuyu anlamaya çalışıyorum ;
Yanlış anlamadıysam konu sahibi , anlattığı kızın fotolarını dağıtıyor.

Burada bilmediğimiz , tanımadığımız , niyeti belli olmayan bir sürü insan var. Ayıptır yahu.

Ben olsam.hakkımı helal etmezdim.

+1
Hak helal etmemeden ziyade yanlış ve yasadışı izinsiz foto dağıtmak.

Arkadaslar konu sahibinin fotoğrafını attı simdi tesekkurler.
Konu sahibi sen iyi değisin valla.Öncelikle seni çok begendim.
Cok guzel ve cekicisin.Seksi bi hatunsun bırak o esmer hatuna özenmeyi o sana özensin canım.Aurası yuksek sadece onun o da doğuştan yavrum yapıcak bişey yok.

ana ne kaçırmışım bana da atın ilk okudugumda merak etmiştim ama foto konusunu sokmadım hiç arya

Arkadaslar konu sahibinin fotoğrafını attı simdi tesekkurler.
Konu sahibi sen iyi değisin valla.Öncelikle seni çok begendim.
Cok guzel ve cekicisin.Seksi bi hatunsun bırak o esmer hatuna özenmeyi o sana özensin canım.Aurası yuksek sadece onun o da doğuştan yavrum yapıcak bişey yok.

Sagol canim <3

Ben bunun sitede yasak oldugunu bilmiyordum. Ayrica kizi ulu orta bir yerde paylasmadim, gizliligi korunsun diye saatlerdir yuzlerce kisiye tek tek foto attim. Bence etik olmayan bi durum yok ortada sonucta kizin fotolariyla fake bi islem yapmadim ama dedigim gibi eger site icin yanlis kabul ediliyosa ona diyebilecegim bir sey yok...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X