- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi burcakkxoxo
Neden demeyecekmişim? Derim.![]()
Yok ayol taş falan değilim öyle. Sen de az değilsin amaaaa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden demeyecekmişim? Derim.![]()
Ben de istiyorum amaKizlar atin bize de valla uyuyamam
Aynen öyle..bir erkekler kulübü kurup başına bir kadın getireceğim görürsün kazen sana neler edecegim)))Sitenin bug'ı bu, erkek yasak ama Kazen var. Kadınlar kulübünü erkek yönetiyor, bu bir skandal, feminizme bir darbe...
Ne fenalığımı gördün aşk olsun da az değilim oluyorum?Yok ayol taş falan değilim öyle. Sen de az değilsin amaaaa.
Ne fenalığımı gördün aşk olsun da az değilim oluyorum?![]()
Ya yanlis olabilir ama face instigramda carsaf carsaf fotolarimiz var .Olduk olmadik herkesi de ekliyoruz.Simdj kk dan mi cekinecez ne bilim...Kk yla gonul bagimiz var:)Kizlar yanlis bisey yaptigimi dusunenler olmus acikcasi isin bu kadar buyucegini bende bilmiyodum. Olayda en ufak bir kotu niyetim yok ama eger yanlis kabul ediliyorsa konu kapatilabilir yani. Insanlarin goruslerinj ogrendim nasilsa
Teşekkür ederim efeniiim. Çok özlemişim seni kız. Ne zamandır görüşmüyoruz biz böyle?Fıstıksın anlamında söyledim ayol.![]()
Teşekkür ederim efeniiim. Çok özlemişim seni kız. Ne zamandır görüşmüyoruz biz böyle?
Konuyu anlamaya çalışıyorum ;
Yanlış anlamadıysam konu sahibi , anlattığı kızın fotolarını dağıtıyor.
Burada bilmediğimiz , tanımadığımız , niyeti belli olmayan bir sürü insan var. Ayıptır yahu.
Ben olsam.hakkımı helal etmezdim.
Arkadaslar konu sahibinin fotoğrafını attı simdi tesekkurler.
Konu sahibi sen iyi değisin valla.Öncelikle seni çok begendim.
Cok guzel ve cekicisin.Seksi bi hatunsun bırak o esmer hatuna özenmeyi o sana özensin canım.Aurası yuksek sadece onun o da doğuştan yavrum yapıcak bişey yok.
kızı nerden tanıyosun ?Sagol canim <3