O kadar güzel ki bu duygular, bir insanı nedensizce sevmek bu işte canlı gönülden seni tebrik ediyorum böyle temiz hislere sahib olduğun için inşallah en güzel şeyleri yaşarsın ..
Sagol canım guzel sözlerin için. İnşallah Allah herseyin hayırlısını nasip eder hepimize.
Öyle derinde ki, seni seviyorum bile diyemedim, dilim tutuldu kalbim haykıra haykıra her saniye onu sevdiğini söylüyor ama dilim varmıyor. Korktum. Sanki onu sakladığım yerden çıkartırmışım gibi kalbimde saklıyorum sanki. ASK buymuş demek, acısı da olsa Allah herkese nasip etsin inşallah. Tabiki inşallah kavuşursunuz askınıza :)
karşına çıkan kişilere şans vermelisin..
biten bitmiştir..gideni unutmak en iyisi..zor olsa da..bunu yapmalısın..
kimse vazgeçilmez değildir..
bak o nasıl annesi için senden vazgeçmiş..
çokseviyor olabilirsin ben de tattım duyguyu ama gerçekten değmiyor..
ha baktın gerçekten miden almıyor yapamıyorsun
o zaman zamana bırak herşeyi
zamanla herşey unutuluyor..
daha çok seveceğin insanlar da olabiliyor emin ol
Ahh aşk ahh ..
İnsanın içini yaksa da kalbini sıkıştırsa da şu güzel duygudan vazgeçilmiyor işte ..
Bana psikopat mısın acısını bile seviyorsun dön bir etrafına bak diyen o kadar çok insan oldu ki ama yapamaz ki insan ben gözlerine bile bakamazken başkasının nasıl elini tutarım ..
Bu arada çok şükür beraberiz biz araya bir ayrılık girdi ama çok mutluyum şimdi onunla.
Hatta yazmıştım sanırım senin konundu.
Bazen bu kadar saplantılı kalmayacaksın. Tamam aşk güzel, özel ama karşılıksız olunca tam bir işkence.
Bende karşılıksız sevdim. Ve hep bekledim. Birgün geleceğine o kadar inandırmışım ki kendimi sanki o benim geleceğimmiş gibi:)
Onsuz yapamam, edemem dedim durdum ama gözümün içine baka baka evlendi.
O zaman anladım ki bir insan sadece hayallerde yüceltiliyor. Normal yaşamda o hayal karakterin 10/1i bile olmuyor.
Şuan kendine yapıyorsun. Yaşadığın duygular güzel ama hayattan geri kalan sensin, o değil.
Bazen bu kadar saplantılı kalmayacaksın. Tamam aşk güzel, özel ama karşılıksız olunca tam bir işkence.
Bende karşılıksız sevdim. Ve hep bekledim. Birgün geleceğine o kadar inandırmışım ki kendimi sanki o benim geleceğimmiş gibi:)
Onsuz yapamam, edemem dedim durdum ama gözümün içine baka baka evlendi.
O zaman anladım ki bir insan sadece hayallerde yüceltiliyor. Normal yaşamda o hayal karakterin 10/1i bile olmuyor.
Şuan kendine yapıyorsun. Yaşadığın duygular güzel ama hayattan geri kalan sensin, o değil.
Benden başka bunları yaşayan ve duygularımı birebir açıklayan birilerini görmek beni rahatlattı..Kaç senedir seviyordum,ne zaman başladı aşkım bilmiyorum, kimseye bahsetmediğim aşkımı o hissediyormuş kendisi söyledi bunu. Ve sonra ne oldu kalbimi öyle bir kenara fırlattı gitti ki, aynen hiç düşünmeden evlendi,geçen haftaydı düğünü, davetiyesi bile geldi evimize...
Birliktelik miydi emin değilim ama uzun süre görüştük, çok yakındık, her fikrini duygusunu paylaşırdı benle, benim duygularımı da biliyordu, birgün ciddi düşündüğüm birisi var dedi beni sakın arama... Bunu söyleyeli nerdeyse 1 sene olacak bana göreyse 1 gün geçti. ama o nişanlandı evlendi, ailesi bizi bilmediği için davetiye de göndermişler...
Onun ve senin canından bir can !!! O iliskin nasıl bittiği de önemli. Tabiki cocuğumu hep severim. Ama gelsin kötü davransın iyi bir es olmasın yeterki benimle olsun?! Böyle birşeyi de istemem. Diyorum ya böyle olsun hiç degilse nefret etmiyorum. Onu düşündüğümde hala cok guzel !!! ona ait olan herseyi de saklıyorum...ASK iste :)
İnsan atmaya kıyamıyor. Bende 6 senedir saklıyorum. Güllere dokunsam toz olur okadar kurudular.Bana doğum günümde ayakkabı almıştı hediye ben o ayakkabıları az giyiyorum eskimesin diye eskise bile hep saklıcağım ayakkabılarımı..
Pek gecen bi bir sene icinde Hayatına baskasını ala bildinmi ?!
Hayır diyorum ya sanki bir gün gibi geldi bana o süre, birileriyle tanıştım ama asla ikinci kere görüşemedim. Zaten yeni oldu düğünü ve acımın doruğa çıkmasını bekledim. Bundan sonra acım yavaş yavaş azalabilir ancak diye umuyorum...
tatlım benim yaaaa
ben de seninle aynı şeyleri hissediyorum
o kadar güzel anlatmışsın ki içinde bulunduğun durumu, tamam dedim işte bu da benden
fakat o başkasıyla nişanlasa sen de biriyle nişanlanır mısın ?
ben nişanlanamam
kendimi kandıramam, biliyorum ki bi ilişki aşk olmadan yürümez
yalnız kalmak da o kadar kötü bi fikir olmasa gerek ha?
istemediğin biriyle aynı yastığa baş koymaktansa yalnız yatarsın daha huzurlu olursun
hakkımızda hayırlısı olsun..
Yaren89
bncede annenin de dediği gibi başkalarına da en azından bi şans vermelisin ... aşk belli bir zaman sonra bitiyor veya ben öyle hissediyorum bilmiyorum ama evlenince hiç bir şey eskisi gbi olmuyor
Sadece ask yetmez Tabiki evlilik için bunun farkındayım. Ama kötülüğünü görmedim ki desem bana söyle böyle kötü davrandı yok. Ha savaşmadı annesini dinledi vallah olsun canı sagolsun geçirdiğim 3 hafta tekrar onu la cok güzeldi. Hala umut ediyorum ya gelirse diye. Gelmese bile onu aldatmış gibi hissediyorumdüşüncesi yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?