Asik oldugumla degil, baskasiyla evlilik!

Yaren89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
287
0
46
Almanya
dün annemle tartistik, daha dogrusu o bana baya bi cikisti, ya lütfen söyleyin ben mi aptalim yoksa sadece etrafimdaki kimse beni anlamiyormu ?

benim (yas 23) asik oldugum biri var 6 senedir unutamiyorum( okuyanlar bilir) hatta baskasiyla nisanlanip ayrildim, eski nisanlima gercekten cok sevgi ve emek verdim ama ASIK degildim iste o zamanlar asik oldugum adamin benden nefret ettigini sanip yoluma bi sekilde devam ettim, gerci herseferinde yolum ona dogru cikti ama neyse simdi 6 sene sonra tekrar denedik, ama annesi istemedi diye benimki geri cekildi 3-4 hafta oluyor biteli, zaten sadece 3 hafta sürdü

ya kizlar ben aradaki farki gördüm, kalbimin atislarini duydum resmen, hic hissetmedigim seyler canlandi tüm bedenimde... birdaha ayni hataya düsüp asik olmadigim birisiyle olamam ki migdem bile bulaniyor artik düsününce baskasini... annemle tartistim, biri bana teklif getirdi niyeti ciddi, hayir dedim cünkü ISTEMIYORUM . annemde herkese hayir diyorsun nereye kadar diye kavga ya girdi benimle. bende acik acik dedim: o evlenmeden önce ben evlenemem dedim... demez olaydim 6 senedir kendini cezalandirdigin yetmedi mi, hala hata üstüne hata yapiyorsun diyor.

gercekten 6 sene onsuz gecti bundan sonrada gecer biliyorum, ama ben tekrar ona sarilirken hissetdiklerimi gördüm, asik olmadigim bir adamla nasil evlenirim biliyorum sadece ASK da yeterli degil evlilik icin ama gelde bunu anlat bana . okadar büyükki ona hisslerim eriyorum resmen, onun baskasiyla düsününce bile deli oluyorum . gercekten o evlenmeden ben evlenemem
eski nisanlima kolaylika seni seviyorum diye bilmistim, gerekli oldugunu düsündügüm icin, AMA asik oldugum adama dilim tutuldu resmen diyemedim okdar iyi anladimki simdi ASKin ne oldugunu artik kimseye bos sicaklik gösteremem, IGRENC

hata mi yapiyorum yine ? yine kendimi cezalandiriyormuyum gercekten ?! nezaman bitecek bu

Baskalarina tanismak icin gercekten sans vermelimiyim ? istemiyor olmama ragmen ? migdemin bulanmasina ragmen...

tatlım bende aşk evliliği yaptım...hergün prensesler gibi muamele görmeye alışkın ben evlenince herşeyin allak bullak olduğunu anladım..aşkla evlenilir ama aşk illaki kalıcı olmuyor..birkaç günde de bitiyor..benimki öyle oldu maalesef..
anneni üzme..onu dinle..benim annemde ablalarımda eşimi insani olarak seviyorlardı ama uygun olmadığımı görebiliyorlardı..
seni anlıyorum..onun yanında olmaktan nekadar keyif aldığını..hatta zamanın su gibi akıp gittiğini bile anlayamamak..çok güzel zamanlar bunlar ama emin ol sonsuz değil..
3aydır terketti eşim..yüzüme bakmıyor..öldünmü kaldınmı diye aramıyor bile..boşanıyoruz tabi doğal olarak..
çok ağır şeyler yaşadım yaşıyorumda...onunla yaşadığım o güzel günler fitil fitil burnumdan geliyor..
lütfen 6yıldır aşığım falan diyip hata yapma göz göre göre..annen senin için doğrusunu biliyor canım..
nasıl oluyor bilmiyorum ama anneler hisseder diyelim..
çıkan taliplerinide kafadan hayır deme..bi gör enazından..

sana tavsiyem..şimdiye kadar seni heyecanlandırmamış insanlarıda boşvermen..yeni insanlara şans vermendir..
şuanda ben sevmesemde beni sevecek ve özelliklede saygısı sonusz olacak beni el üstünde tutacak biri çıksa karşıma

anında şans verirdim (tabi boşandıktan sonra)

annenide üzme tamammı tatlım...o senin bu hayattaki en güvenilir rehberin..öpüyorum seni..

oda senin gibi diyor, takildin ona 6 senedir, kimseye sans vermiyorsun, nisanlina kalbin atmadiysa baska kimseyle olamicak diye birse yok diyor... ama kalbimde o varken nasil baskasina evet derim? bir kere yaptim o hatayi, ama ozamanlar farkliydi, nefret ettigini düsünüyordum, bazi selyer duydum yalan yalnis, umudum tükenmisti. simdi öyle degil iste... onu aldatiyormusum gibi hissediyorum kendimi cok igreniyorum düsüncesinden bile... o 10 sene evlenmese bende evlenmem dedim, delirdi resmen annem .

senin adina da cok üzüldüm gercekten, cok korkuyorum

6 yil emek verdigin hayatini paylastigin insani kolay kolay unutamassin ztn canim.. Ama yapamiycagini bile bile karsindakinede sanada aci verir.. Sanirim icinde hala umut var belki olur yeniden diye oyuzden o evlenmeden evlenmem diyorsun eski defter daha kapanmamis en azindan kalbinde hala izi yarasi ve sevgisi var bu sekilde baskalarina ssans vermek denemek bile bence cok büyük hata. bence sende biliyosun dogru olmadigini ama baskilardan dolayi acaba yapabilirmiyim olurmu diye düsünüyosun.. O evlenmeden senin hayatina yön verebilecegini düsünmüyorum canim gercekten cok zor.. Kendinden emin olmadan onu kalbinden tamamen cikardigina inanmadan baskalarinin duygulariylada oynamk yanlis olur canim.. Umarim Sevdigin insanla biyerden bi sebep cikar yeniden biraraya gelir mutlu olursunuz hersey Gönlünce olsun..

korkda zaten...mantık evliliği yapacak biri olsan korma derdim ama maalesef sende ben gibi çok duygusalsın..

duygusal olursan böyle herzaman kırılma ihtimalin var canım...

senin adina da cok üzüldüm gercekten, cok korkuyorum

bende eşimi 4 sene platonik olarak sevdim..aynı işyerindeydik hatta aklım kalbim tüm benliğim onunla doluyken bende
kimseye şans vermiyordum..bigün çok iyi bir kısmetim çıktı...ablam annem enazından bir şans ver dediler..
çocukta yok yok maaşallah...banada diyorlardı o işçiye takılıp kaldın diye:)bende istikbali olan ün.mezunu bir memurdum..emir verme yetkim vardı eşime..gerçi emir veremedim hiç kıyamadım:)

annemlerin baskısıyla 2-3kez görüştüm o çocukla..nerdeyse direkt evlenme teklifi etti bana..ama ben onunla buluşmaya gidişimde hep ayaklarım geri geri gidiyordu...
denedim demek için gittim..ama sevemedim...hayat tecrübem sıfırdı...

şimdi düşünüyorumda o geri çevirdiğim adamla çok mutlu olabilirmişim...daha ilk buluşmada bile kaç çocuk istediğini falan söylüyordu:)

benim eşim ise bana"sende anne olacak kapasite yok"diye diye kısır etti beni..çocuğumuz olmadı bu psikolojiyle..

keşkede o adamla evlenseydim şimdi ilkokula giden çocuğum olurdu..napalım kısmet diyelim..

bende aşık olunan kişiyle evlenilmesi taraftarıyım.. yalnızzzzzz bir de şu var ki bazen iki kişi aşık olsa da deliler gibi sevse de olmuyor bir türlü.. tamam sen ondan başkasına dokunmak istemiyorsun bu sana iğrenç geliyor çok iyi anlıyorum ama hayatta geçiyor ya ..
herkes yuvasını kurup çocuklarını seviyor ve biz o saplantılı aşklara takılıp kalıyoruz.. bu sırada da hayatımızdaki diğer güzellikleri kaçırıyoruz..
sen çok sevmişsin belli bu ama sevdiğin kişi seni o derecede sevmemişki 3 hafta sonra yine bırakabilmiş seni.. bak senin annen görmüş ne kadar sevdiğini o da annesine anne başkasıyla yapamıyorum ben birtek onu istiyorum diyebilmiş mi? bence diyememiş..
bence sık sık bunu düşün o benim için savaşmadı bile de kendi kendine bu bile ondan soğumana nefret etmene sebeptir..
bu arada canım yaşın kaç 6 sene demişsin heralde ilk aşkındı..

Canım geçmişte sevgisinin arkasında duramayan adam gelecekte de duramaz.

Bu güzel günde bol bol dua et.Rabbim senin için hayırlı olanı versin.

Sana dua edeceğim güzel kardeşim,inşallah çok yakında güzel haberler verirsin.

Son düzenleme:

6 sene ayriydik icimde tasidim hep... bende öyle düsünüyorum, ya bile bile nasil baskasina bu kötülügü yaparim, ben bastan tiksiniyorum, sicaklik gösteremem diyorum, ama herkes iste o seni birakmis, sen hala o evlenmeden evlenemem diyorsun diyolar iste. heleki annem vallah delirdi resmen dün, tamam otur ozaman herkese hayir de, kalirsin ortada falan filan iste... ya vallah istemiyorum ondan baskasini olmuyor. düsünemiyorum. o evlenmeden bana rahat yok... cok kötü bir durum...

senin yürüdügün yolda yürüyorum simdi bende...

yas 23, evet ilk ve tek askim malesef...

cok haklisin, bende biliyorum bunlari, 2 saat kendimi iyi hissediyorum tamam bitti artik düsünmicem o savasmadan gitti diyorum. 1 hafta depresyona bagliyorum sonra yine...

cok cok sagol, insallah allah herkese hayirlisini nasip eder. insallah yakinda toplarim kendimi ... günden güne eriyorum resmen... 6 sene alistim yokluguna sonra TAK cikiyor seviyorum evlenelim diyor, yetmedi birde sarildim ya ona bittim

o seni annesi istemiyor diye bırakmıs emin ol boyle adama degmez gercekten unutmak istersen unutursun annen haklı tabi 6 seneni bosuna bosuna vermissin bir erkek icin diye uzuluyor valla cnm aklını kullan gercekten bu zamanlar bir daha gelmiyor seni kolayca bırakıp giden bir adamı unutmakda bu kdr zor olmamalı

senin yürüdügün yolda yürüyorum simdi bende...

tatlım belkide ilerdeki halinim bende senin..Allah korusun tabi ama şimdiden k.validenle sorunun varmış..üstelik
o sevdiğinde sağlam ayakkabı değil..enazından benim eşim evlenene kadar pervaneydi başımda..
tabi böyle olunca bende hep böyle ilgili sevgili olacak sandım..yanıldım..

seninki iyi ya gerçek yüzünü gösteriyor..canım eğer beni gerçekten dinlersen senin için çok iyi bir yol gösterici olur yaşadıklarım..
ama yok ben 6yıldır seviyorum ilk aşkım,o evlensin sonra ben falan kendini yer bitirirsin..

ukelalık olmasın ama bende 23 yaşımdayken su gibi hatundum..bir bakan birdaha bakardı..
şimdi 32 yaşımdayım yine bakıyorlar yüzüme ama eskisi gibi çıtır değiliz..bak mesela 3 seneye kadar anne oldum oldum
yoksa sağlıksız çocuk doğurma riskim katlanıyor...

yıllarını böyle savurganca harcama..1gün bile kıymetli..bide bakmışsın ki Dolunay ablanın yaşına gelmişsin..

benim dileğim aklını kullanıp benim yaşımda sana değer veren biriyle büyük bir aileye sahip olman..

hayat çok kısa..2.şans herzaman vardır ama şu yaşadıklarımı düşmanıma dilemem..

boşu boşuna üzülüyoruz şimdide...eniyisi başından kestirip atmak canım..

annenin dediklerini yap...işin sırrı bu..

sana daha fazla ne yazabilirim bilmiyorum ama elimden geleni yapmak istiyorum..gözlerinin açılması lazım bitanem..
saplanıp kalma..kaybeden sen olma..

6 sene boyunca icime gömdüm ben onu, 6 senen sonra tekrar basladik. eski nisanlimda sanki ona olan askimi yasadim, ama baskasi onun verdigini veremedi bana hiss olarak... sonra cikiyor seviyorum diyor evlenelim diyor, savasirim diyo. korktugumu bile bile bunlar söyleyip yok oluyor. ya bu icimdeki seyler olmasa bir damla gözyasi bile akitmazdim, ama ona karsi cok gücsüzüm iste...

o evlensin bende baskalarina sans verip kendimi birakabilirim belki, ama bu duruma migde bulantisindan baska birse degil..

haklisin ablacim, ama kendimi cok kötü hissediyorum düsününce. hadi tamam desem bir kismetime, ona laik oldugu sevgiyi gösteremicem biliyorum, eee o evlenmeden evliligi de düsünmüyorum,. degisirmi fikrim ufff...

hadi kabul ettim birisini iyi anlasiyoruz, sonra PAT diye cikip geliyor, ya abla bana simdi sorsan, düsünmeden ona dönerim diyorum.. yazik günah degilmi? !

o evlensin sonramı baslıycaksın sende hayatını devam ettirmeye cok yanlıs.. cnm kimse bu kdr deger verilmeyi hak etmez heleki sana boyle soyleyip ardından giden bir erkek hic hak etmez gucsuz falan degilsin sen kendini kaptırmıssın gidiyosun bazı seylerin yarım kalmıslıgı belkide seni ona bu kdr itti birseyleri tam yasamaya baslıycakken vazgecmis ama boyle bir adamı silmek cok daha kolay aslında senin karsına asık olabilcegin biride cıkar merak etme sadece cevreye bak kapanma icine bir o varmıs gibide davranma

onu bi sekilde icimden atmam lazim yoksa nafile ama nasil ?! 50 senede gecse onu unutamam gibi... tek ona asik oldum. o bana ne etti haberi bile yok...

farzetki o evlendi..ne değişecek ki tatlım...bu seferde karısıyla y.odasında naaptıklarını düşüneceksin..kusura bakma böyle konuşuyorumda saplantılı sevdiğin için bu adamı öyle evlenmeyle bile atamazsın kafandan..
kendine haksızlık ediyorsun canım..seviyosak ölelim mi ya?

başından belliki yürütemeyeceksiniz..ozaman sen ilerde bu adamdan boşanmaktan korkmuyosun ozaman o adamı seviyorsan onun hayatını mahfetmemek adına geri çekil..sevgini kalbine göm..onu üzmemek adına..
çünkü senin üzülmen önemli değil senin için..bari onu onun iyiliği için sil at..
gerçek aşk vazgeçebilmektir derler yaa.

onu bi sekilde icimden atmam lazim yoksa nafile ama nasil ?! 50 senede gecse onu unutamam gibi... tek ona asik oldum. o bana ne etti haberi bile yok...

düşündüğün gibi saf değil aşklar...hep bi taraf daha çok seviyor..ve bu durumda en çok seven sensin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…