• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık Olduğun Adamla mı Evlisin?

ben soradan aşık olduğum biriyle evliyim. Çok şükür mutluyum aşkımızın meyvesini bekliyoruz şimdilerde:)
erkegin seni sevmesi önemli. gözlerime içine aşkla dolu bakan bir kocam var çok şükür :KK36::KK37::KK60:

Ben eşime öyle yıldırım aşkıyla vurulmadım kaç kez bitirmeye çalıştım ama üzerimene kafar titrediğini görünce vazgeçtim diyemedim etrafımdakiler de durumun farkındaydı galiba sen kendine onu nasıl yakıştırırsın daha mesleğinin garantisi yok sen daha iyilerine layıksın türünde iyi gaz verirlerdi tam bitirmeye giderdim o beni ellerinde çiçeklerle karşılardı.içimden dedim ben sevmiyorum ama o beni çok seviyor böyle seven bir daha bulamam dedim iyiki de demişim :)

Eskiyi düşünüyorsan yeniyle beraber olma
Hoş eskiyle devam etsen bence o da sana bu kadar ulaşılmaz ve kusursuz gelmezdi
İnsan oğlu işte elindekinin kıymetini bilmez

Herkes aşık olduğuyla mı evli bilmem ama evlilik zor iş
Sevgi olmadan katlanılmaz, belki şu anki seni çok daha fazla seviyordur kıymetini bilir
Eskiyi sen sevmişsin o sevmemiş senin kadar
Tekerlemeye döndü ama umaırm anlatabilmişimdir

Aşık olduğun o kişiye karşı hala bazı hisler besliyorsan eğer sevdiğin insanla evlenmemelisin bence.

Evlendiğin kişiye aşık olman şart değil belki ama aşık olduğun kişiye olan hislerinin bitmiş olması şart. Sen hala onu aşkla anıyorsan duyguların bitmemiş demektir ve sevdiğin kişiye haksızlık edersin bence.

Ben de aşık olarak evlenmedim ama aşk diye hissettiğim duyguları beslediğim insana karşı içimde en ufak bir his kalmamıştı ne aşk ne nefret ne özlem. Yani gayet sıradan bir insan olmuştu. Eşimi seviyordum evlendikten sonra da sevgiden daha büyük hisler oluştu bağlılık mı nedir adı bilmiyorum ama eğer aklımda kalbimde bir başkası olsaydı yürütemezdim.

Kendini iyice bir dinle eskisine karşı bişey hissetmediğinden emin olduğunda at ciddi adımlarını

Katiliyorum.
Ask ve sevgi iki farkli seyler.
Hangisi daha iyi o tartisilir.
Ama bu durumdada oldugu gibi en kotu olasilik: kalbindeki aski bitirmeden baska bi sevgiye oncelik vermek. Bu durumda catismalar olur beyninde ve kalbinde.

Benim evliligim gorucu usulu ask oldu cok insan gordum ama asik olmadim hic sevemedim kimseyi ama kocama asik oldum cok sevdim ilk askim esim oldu ilk gordugumde asik oldum ben

Konu hakkinda gorusum soyle.
Bence her sevgi kivilcimi cogaldikca giderek aska doner. Bi kadin neye vurulur? Saglikli bi gidisatsa bizler erkegin karakterine,sadakatine ve ilgi alakasina vuruluruz. Yani demem oki: biz her erkege asik olabiliriz, yeterki o erkek bizi degerli hissettirsin.

Ama diyosanki ben hala o ask denen hissi baskasina hissediyorum. O zmn ya su anki sevgilin seni yeterince degerli hissettirmiyor. Yada sen ask denen seyden cikmissin " kavusamazsin kara sevda olur" durumundasin. Takintilisin.

artık bu hastalığınızdan kurtulun bir psikolog iyi gelebilir ?

Onu bunu bilmem ama evleneceğin insanla ortak gelecek planlarinin uyusmasi lazım, hayattan beklentilerin benzer olmali yoksa.sonu husran....

Canım ben esimle görücü usulü evlendim.3 ay nişanlı kaldık,aşık oldum kocaman onu çok seviyorum:KK200:iki senedir evliyim çok şükür bi sorunumuz yok iyiki almışım bu adamı diyebiliyorum:KK68:arkadaşımızın söylediği gibi eski sevgilin takıntı olmuş gibi.

Evet ben Evliyim
Onsuz nasıl nefes alarım bilemiyorum
Tam birbirimizin istediği gibiyiz
Hatta şuanda otel odasındayız romantik romantik
Şaka kıss şaka ne romantizmi evdeki küveti kırdırdım banyoya fayans döşeniyor Artı badana Yapılıyor suyu kesti ustalar yatacak yer yok ondan otele geçtik:KK70:
Otelide kendi işletiyor zaten içerde horul horul uyuyor
Ama tam 9 sene önce bu otelde tanışmıştık o gün bugün beraberiz
çok tatlısın ya :D ne güzel Allah ayırmasın

Ah Be Güzelim aşk evliliği yapta gör gününü. .o aşık olduğun adam cirkinlesince sen öyle büyük hayal kirikligina ugruyorsunki anlatamam. .Büyük aşk in hayal kirikligida büyük oluyor bunu unutma..ben aşk evliliği yaptim mahvoldum hayatimi zindan etti..bi süre bocalayip sasirmakla geçiyor süre aşık olduğum insan bana bunu yaptı bunu dedi diyerek sonra ne oluyor nefret! Aşk ve nefret zıt ama öyle bir çekim gücü varki aşık olduğun adamdan bir an nefret ediyorsun sonra keşke basliyor. .Iyi düşün derim..simdiki aklım olsa o kadar aşık olmayacağım beni seven saygı duyan el üstünde tutan birisini hiç gözümü kirpmadan tercih ederdim .
çok samimi yazmışsın bunları itiraf edebilmek bile zor. inşallah aradığın mutluluğu bulursun. bende çoğu kez senin gibi düşünüyorum zaten, birini mutlu etmek için herşeyi yaparrsın olmaz biri de seni mutlu etmek için gece gündüz çırpınır.

bu çok karışık bir konu aslında yani birçok kişi var kalbinde başka birisi olan ancak hayat da devam ediyor ve bunun yalnızlığı da var. eğer yalnızlıkla başederim diyorsanız sorun yok herkes evlenmemeli zaten ancak çocuk isteğiniz varsa ya da hayatınızdaki insanlar bir bir gidiyorsa o zaman aşk da fayda etmez. sevdiğiniz iyi anlaştığınız biriyle evlenmek tek çaredir yani aslında tamamen size kalmıştır.
sonuçta hayatın da kendi dinamikleri var. düşünsene annen baban yaşamını yitirmiş. tanıdık herkes evlenmiş. sen kaldın bir başına, sebep? birine aşıksın ve unutamadın. ee, onun hayaliyle nereye kadar?
bunları da düşünmek lazım.
sonuçta iyi biriyse kocan onun çabası senin de içini ısıtır. geçinip gidersiniz.
ya da ben yalnız daha mutluyum diyorsan böyle devam edersin.
seçim senin.
ben çocuk sahibi olmayı çok istiyorum Allah kısmet ederse, evlilik derdim hep bu yüzden işte. Çevremde görüyorum çocuk olunca tüm hayatın o oluyor zaten , çocuğum varken başka heyecanlar oyalamaz gibi geliyor kafamı ki ben komşu çocuğu olsa içim titreye titreye seviyorum ki canımdan parça olursa bambaşka olur eminim ki.

Şu anda beraber olduğunuz gence çok acıdım.
O ilk dans hayallerinizi sizin ile kurarken siz eski sevgilinizi düşünüyorsunuz.
Zaten ilişkimiz de çok mükemmel değil demişsiniz. Ayrılın diyemem bana düşmez ama kesinlikle evlenmeyin, hem onu hem kendinizi mutsuz etmeyin.
Sonra burada " evliyim ama eski sevgilimi unutamadım" diye bir konu açtığınızı görmek istemeyiz,sonra iş işten geçmiş oluyor çünkü...
not: Aşık olduğum adam ile evlenmiştim .. :)

artık bu hastalığınızdan kurtulun bir psikolog iyi gelebilir ?
Yani eski günlerimde düşündüm tabi ama şu an normal geliyor bazı şeyler. ben hayatıma 1 senedir onsuz devam ediyorum arasada sorsada herşeyde engelli, bana ulaşmaya çalıştığında kızıyorum ona içimden çok nefret ediyorum. Olmayacağını bile bile ona koşacak durumda değilim gerçekten. Haksızlık ettiğimi düşünebilir herkes sevgilime ama inanın ailemin bir parçası gibi seviyorum onu yani sahiplendim, değer veriyorum. Ama bahsettiğim şey diyorum illa o değil ama ben hayatımda ilk kez ona hissettiğim için o duyguyu özlüyorum. belki dönse ona bile hissedemeyeceğim güzel duygular. Anılarda o duygular canlanıyor ve diyrum ben nerdeyim napıyorum

Şu anda beraber olduğunuz gence çok acıdım.
O ilk dans hayallerinizi sizin ile kurarken siz eski sevgilinizi düşünüyorsunuz.
Zaten ilişkimiz de çok mükemmel değil demişsiniz. Ayrılın diyemem bana düşmez ama kesinlikle evlenmeyin, hem onu hem kendinizi mutsuz etmeyin.
Sonra burada " evliyim ama eski sevgilimi unutamadım" diye bir konu açtığınızı görmek istemeyiz,sonra iş işten geçmiş oluyor çünkü...
not: Aşık olduğum adam ile evlenmiştim .. :)
siz böyle dedikçe inanın bende üzülüyorum tabi ki ona haksızlık ediyorum ama inanın istemeden. Ben yıllar sonra burda konuyu açtım ama bir kez dillendirmedim hayatımda en yakınlarıma dahil, adını anamam hayatımdaki insana daha büyük ayıp olamaz çünkü.. Adını anmıyorum yüzünü görmyorum bana ulaşmasını engelliyorum haber dahi almıyorum. ama bu istemeden oluyor işte. bencillik sanırım biraz haklısınız ama ben çok acı çekerken acılarımı hafifledi sevgilimle beraber ona seviyorum ve ona çok şey borçluyum. Tekrar hayata döndrmş gibi beni.

bu soruyu ben de çok soruyorum kendime. illa ki aşk mı? saygı ve sevgi yetmez mi? mesela aşık olmasam da beni çok seven biri ile mutluluğu yakalayamaz mıyım?

bir de tabi mesleki uyum, hayat şartları vb. durumlar var. evli hanımlar, bir akıl verseniz? mesela bugün eşinizi yeniden seçecek olsanız, en çok nelere dikkat ederdiniz?

il görüşte aşık oldum, büyük bi aşkla evlendim, hala aşığım. fazlasıyla.
gerçi aşık olmadan evlenseymişim evlendikten sonra kesin aşık olurmuşum ;)

evet sevdiğim adamla evliyi 9.senemize girdik ve ben dün o uyurken ona hayran hayran baktığım saçlarını okşadım. Eşim benim herşeyim. :KK74:

Back
X