- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Cevapları ben de bekliyorumEvet diyelim eski sevgilinizle 'ömür boyu' ayrı kalacaksınız tekrar beraber olma şansı yok onunla bir kelime etmek ondan haber almak ne yaptığını bilmek ömür boyu asla onu göremeyeceğinizi bilmek bu durumda nasıl unutulur? Bunu nasıl kabullenirsiniz? ne yapmak lazım yardımcı olun
yeterince zaman geçtiyse yani ömür boyu onu göremiceğimizi bildiğimiz zaman yani onu unutmak bile istemiyosak nasıl geçerSadece zaman hemen olsa ama malesef sabredeceksin
yeterince zaman geçtiyse yani ömür boyu onu göremiceğimizi bildiğimiz zaman yani onu unutmak bile istemiyosak nasıl geçer
3 sene geçti sadece onunla ömür boyu birlikte olma şansım ve onu görme şansım kalmayacak ondan haber almakta bunu nasıl kabullendinDemek ki yeteri kadar zaman geçmemiş en derinden aşk acısı yaşamış olan biri olarak söylüyorum
Evlencem zatenKökten çözümle; başkası..
Evlencem zaten
Ya ne yapılır? Beraber olma sansımız yok diyorum zaten konu bu degil içimdeki ona karşı bu değerin gitmesi ve kabullenmekeee ozaman çokta önemi yokmuş aşkın
başkasına aşıkken neden evlenilirki
Ya ne yapılır? Beraber olma sansımız yok diyorum zaten konu bu degil içimdeki ona karşı bu değerin gitmesi ve kabullenmek
3 sene geçti sadece onunla ömür boyu birlikte olma şansım ve onu görme şansım kalmayacak ondan haber almakta bunu nasıl kabullendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?