- 2 Mart 2011
- 1.843
- 251
- 163
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Aynen...katılıyorum..Haber almazsan görüşmezsen zaten bir müddet sonra aşkın ateşi söner başkasına aşık olunca da geçer unutulup gider
Boşuna dememişler gözden ırak olan gönülden de ırak olur diyen
Konu sahibesi bu yorumuda dikkate alin gurura baglayincada geciyor dogru soylemis.Sadece gururumla hareket ederek üstesinden gelemeyeceğim acı yoktur.
İnsanı kurşun geçirmez yapıyor, sağolsun.
İnsanlar en sevgililerini evlatlarını eşlerini kardeşlerini annelerini babalarını kara toprak altına veriyor en fazla en yoğun üç gün ağlıyorlar sonrası saatte bir birler üçer beşer artar sonraları günler bir Zaman sonra aralıklı günlerde ağlamalar sonra hafta aylar yıl sonra ara ara ve en son hiç ağlamama sadece anma ile tamamlanır aşamalı olarak unutursunuz insan nelerden vazgeçiyor neleri unutuyor sizde unutursunuz merak etmeyinEvet diyelim eski sevgilinizle 'ömür boyu' ayrı kalacaksınız tekrar beraber olma şansı yok onunla bir kelime etmek ondan haber almak ne yaptığını bilmek ömür boyu asla onu göremeyeceğinizi bilmek bu durumda nasıl unutulur? Bunu nasıl kabullenirsiniz? ne yapmak lazım yardımcı olun
Öylemi dersin? Evet 3 yıl geçti ama Allahım ya 13 yılda geçse ona olan duygularım hala ilk günki gibi zaten 3 yıldır görmüyorum hesap et. Denedim ama şuanki ilişkimi bildiği için benden nefret ediyor etmediğini bilsem koşardım koşmakta istedim ama oda haklı bu evlilik kararını verdim ve ben şimdi onunla bir araya gelmeyi değilde evliyken bir ömür her gün uyandığımda onu düşünmeyi napıyor demeyi istemiyorum ama elimde değilUnutamayacağım birinin yakasına yapışır, onu asla bırakmazdım. Evlensen de, tedavi de görsen, yurtdışına da taşınsan, 10 çocuk sahibi de olsan unutulmayacak biri unutulmaz.
Öylemi dersin? Evet 3 yıl geçti ama Allahım ya 13 yılda geçse ona olan duygularım hala ilk günki gibi zaten 3 yıldır görmüyorum hesap et. Denedim ama şuanki ilişkimi bildiği için benden nefret ediyor etmediğini bilsem koşardım koşmakta istedim ama oda haklı bu evlilik kararını verdim ve ben şimdi onunla bir araya gelmeyi değilde evliyken bir ömür her gün uyandığımda onu düşünmeyi napıyor demeyi istemiyorum ama elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?