- 11 Temmuz 2018
- 214
- 241
- 23
- Konu Sahibi Lalalalaalala
-
Oluru yok daha nasil seni kirmadan belli eder istemedigini bilemedimMerhaba ablalarim sevdigim cocuga cakma Instagram hesabimdan istek gönderdim. Kabul etti ve konusmaya basladik. Hos bir konusma oldu iki gün boyunca sonra o kim oldugumu cok merak edince sik ve tarihi bir mekanin restoraninda yemek yeme karari aldik. O erkenden gelmis bende ondan yarim saat sonra geldim. Karsisina gectim ama resmen duvara bakiyomusum gibi hissettim. Hic bir tepki vermedi. Daha sonra konusmaya basladik ben kendimi anlattim o kendini anlatti. Daha sonra bana cok sasirdigini tanimadigi birisinin gelicegini dusundugunu bana bugüne kadar o gözle bakmadigini söyledi. Konustuk sonra bence deneyebiliriz dedi ama yarim agizla der gibi olunca bende dedim ki istemedigin birsey icin zorlama kendini önemli degil. O bu duruma üzülüp üzülmeyecegimi sordu üzülürüm ama gecen dedim. Konusmamizin sonunda bana zaman gösterir belki sana o sekilde bakabilirim belki arkadas kaliriz Düsunemez diye ben ona cicek aldim o da bana almis hatta bir de kolye almis verirken senin icin üzücü bir gün oldu istersen kolyeyi at istersen arkadasina ver sen bilirsin dedi.
Yani sormak istedigim sey ablalarim zamanla varmidir bunun oluru? Normalde eski konumun altina yazdim ama anlayamadim ordan görülebiliyor mu?
Nasıl yani? Lalalalaylayla lalalaalala'ya mi iltifat yorumu atıyor?cesaretinden oturu tebrik ediyorum ama gercekten her kadinin yapamayacagi birseyi yapmissin.
Bana göre sacma degildi direk aninda gidip cesaret edemedim yanlis anlarim olurunu sordum davranisimi elestirmenizi istemedim ayrica bu sekilde cok guzel bir iki gün gecirdik ikimizde.Oluru yok daha nasil seni kirmadan belli eder istemedigini bilemedim
Yanlis anlamayin ama yaptiginiz cok sacma madem birbirinizi taniyodunuz oyle acilsaydin bari bu yola basvurmasaydin adamda sok olmus bence
Boyle bise yasasam cok kotu hisseder ve bitirirdim icimde net sizde oyle yapin olmamis sayin
Hayatta bu siteye sizin kadar deger vermiyorum hanimefendi tanimadigim insanlardan övgü ha almisim ha almamisim. Ama anlasilan siz hayatinizda hic takdir edilmediginiz icin bu tarz yollara basvuruyorsunuz ancak Ben bu siteye sadece fikir almaya geldim beni lütfen kendinizle bir tutmayinNasıl yani? Lalalalaylayla lalalaalala'ya mi iltifat yorumu atıyor?
Burada da fake hesap kullanmış olmayasin konu sahibi??
Yok Ben cicegi ona aldim hic böyle caresizlik gibi de gelmedi:)Adam beğenmemiş üzgünüm, beğenseydi "aa tanıdığım biri geldi" diye hayal kırıklığına uğramazdı, hatta sevinmiş gibi davranırdı.
Bence tekrar deneyelim vs derse öyle hemen kabul etme, beğenmediği halde boşta kalmamak ya da diğer denedikleri olmadığı için denemek isteyebilir, illa içimde kalmasın diye kabul edeceksen de uzuuun bir naz yap, belki bir kıvılcım çakar o şekilde.
Bir de o almaz çiçek ben alayım da manidar olsun olayına giriyor bazı kızlar, birkaç örneğini gördüm, yapmayın bence, çok çaresiz duruyor.
O da öyle söyledi Kirk yilin icine kapanik beni nasil böyle birsey yaptim hala anlamis degilimcesaretinden oturu tebrik ediyorum ama gercekten her kadinin yapamayacagi birseyi yapmissin.
Ayrica Ben hos bir ani istedim ilerde cocuklarimiza anlattiken annen banana böyle bir sürpriz yapti demek isterdim.:)Oluru yok daha nasil seni kirmadan belli eder istemedigini bilemedim
Yanlis anlamayin ama yaptiginiz cok sacma madem birbirinizi taniyodunuz oyle acilsaydin bari bu yola basvurmasaydin adamda sok olmus bence
Boyle bise yasasam cok kotu hisseder ve bitirirdim icimde net sizde oyle yapin olmamis sayin
Bilmiyorum ki Ben sadece cicek zannettim. Ama görseniz o kadar Kibar ve efendi ki ince düsünmüs demek ki bu arada kolye deyince akliniza besi bir yerde gelmesin 20- 25 liralik bir kolye:)Neden ilk buluşmada kolye almış, hep küçük detaylara takılıyorum tuhafıma gitti:))
Valla güldürdün yüzümü"Sen işini kış tut yaz çıkarsa bahtına"
evet bende konu sahibini okuyunc abir an konuyu ben actim.sandimNasıl yani? Lalalalaylayla lalalaalala'ya mi iltifat yorumu atıyor?
Burada da fake hesap kullanmış olmayasin konu sahibi??
*Gerçi yorum atan hanımefendi eski bir üye ve evli çocuklu. Garip bir tesadüf olmuş sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?