Asik oldum 2

Sen büyük ihtimal yasça çok küçüksün.
Verdiğin cevaplar özellikle kötü üslüpla verdiğin cevaplar beni benden aldı. Erkekler dışını begenmediklerinin içini pek merak etmezler. O da seni beğenmemiş.
Uzatmaya gerek yok. Dünya güzeli de olsan zevkler farklıdır.

Kimseye kötü ûslupla cevap vermedim kim neyi hakediyorsa o sekilde cevap verdim. Yasim 21

Bu arada disini begenmedinlerinin icini merak etmezler sözü cok hosuma gitti.

Yani hiç belli olmaz bence bu işler nasip kısmet.siz elinizden geleni yapmışsınız gerisini Allah’a bırakın olacağı varsa zaten olur.hakkınızda hayırlısı. :)

Nasıl yani? Lalalalaylayla lalalaalala'ya mi iltifat yorumu atıyor?
Burada da fake hesap kullanmış olmayasin konu sahibi??

*Gerçi yorum atan hanımefendi eski bir üye ve evli çocuklu. Garip bir tesadüf olmuş sanirim
Özür dilerim biraz fazla kaba davrandim sanki, sinirlendigim zaman icimden ates fiskiriyorda kusura bakmayin lutfen

Birşey yapmak istemişsin ama brnce çocuk senden hoşlanmamış birde bana henüz tanımadığı bir insana en ufak zevkini bile bilmeden kolye alıp gelmesi çok tuhaf geldi bana.Ayrıca sen neden çiçek aldın çocuğa onu anlamadım.Zaten aldığı kolye için ister kullan ister arkadaşına ver demek benim için bu hediyenin bir önemi kalmadı artık demek yani oluru yok boş yere üzülürsün.

Ben her zaman umut var derim. Çocuk şok olmuş. Ayrıca totona totona vurdurtma yok güzel değilim, kiloluyum falan. Madem kendini kilolu buluyorsun zayıfla kuzum. Her şeyden önce sağlığın için zayıfla ama. Vallahi liae yılları geldi aklıma gece gece acısıyla tatlısıyla. Kimleri tavlamadık ki... olmaz denilen, imkansız denilen kimler geldi gitti.

Ben başka bir şeye takıldım. Madem burayı umursamıyorsun, madem “tanımadığın insanlar”dan övgü almışsın ya da almamışsın bir önemi yok, tanımadığın insanların fikrini alıp ne yapacaksın? Ayrıca sana o güzel cümleyi kuran hanımefendiye çok ayıp bence bu cevap.

zamana bırak arkadaş olarak takılmaya devam edin... belki zamanla oğlanda bi kıvılcım olur beraber yanıverirsiniz... ha öyle birşey olursa da öncesinde biraz naza çek...

( sen zoru başarmışsın imkansız biraz zamanını alır)

Ben fikir aliyorum burdan sadece. Iyisiyle kötüsüyle Ben derdimi anlatmaya geldim bütün bunlarin icinde niye cikip biri fake hesap acip kendini ovmussun derse hakli olarak kizarim o hanimefendinin cümlesinde de güzel birsey yoktu kusura bakmayin. Niye zamanimi fake bir hesap acip kendimi ovmekle gecireyim ki sizi tanimiyorum bile sizin gözunuzde yukselsem ne alcalsam ne? Ne etkisi olur benim hayatima. O kadar elestirip salfirmaya alismissiniz ki su konudan bakin nerelere geldik.

Lalalallaylar dışarı cikabilir mı acaba?
Kafam karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…