Aşık oldum doktoruma :(

teacherellaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
169
75
48
34
Kızlar yardım lütfen burada bana benzer açılan konuları çok inceledim ve üye olup konu açmaya karar verdim şimdi başlıyorum anlatmaya, bir ay önce diş ağrısı şikayetimden dolayı doktora gittim orda gördüğüm başka bir doktora aşık oldum. Dişimin çekilmesi gerekiyordu başka dişimi tedavi ettirdim neyse ikinci randevumu o aşık olduğum doktordan aldım şöyle güzelce bir stil yaptım elimde tuğla gil bir kitap iş dosyalarım klasik tarz fln. pek ilgilendi benle diyemem ilaç verdi bana o ilaçlarda bitti yarın gideceğim üç buçuk hafta oldu ilaçların bitmesini bekledim sizce ne yapmalı objektif şekilde benle ilgilendi fln demiyorum normal davrandı birde dikkatimi çeken sarışın bir doktor var sürekli bir bahane ile onun yanına geliyor :/

Tuğla gibi kitap? Okumadığınız halde öyle mi davrandınız?
Neden birine beğenilmek için olmadığınız biri gibi davranıyorsunuz ki? Bence bunu yapmamakla işe başlayabilirsiniz. Biri sizi beğenecekse, SİZİ beğensin.

Onun dışında zaten sürekli görüşebileceğiniz bir ortam yok, hastane orası yani. Son gidişiniz bile olabilir, diş ağrısı ömür boyu sürmez yani? Elbet randevular sona erer. O nedenle kısa zamanda hızlı yol almak lazım. Ama bu karşı tarafça nasıl yorumlanır bilemeyiz. Adam bu konuda fazla ileri çıkmayan kızlardan hoşlanıyor olabilir, dahası zaten hali hazırda sevgilisi olabilir, evli olabilir. Bunları bilmeden harekete geçmek, cesaret değil delilik olur.

Napmasini bekliyosunuzki adam işini yapiyor
Her suslenip gelene ilgi gostermemesi gayet normal bence

Hoslanmasi ve acilmasi icin sık sık gorusmeniz gerekir o da pek mumkun görünmüyo

Is arkadasi ondan hoslaniyo olabilir
Adam evli de olabilir o konuda bilginiz var mi
Ya cesaret edip itiraf ediceksiniz ya da belli ediceksiniz hareketlerinizle

Napmasini bekliyosunuzki adam işini yapiyor
Her suslenip gelene ilgi gostermemesi gayet normal bence

Hoslanmasi ve acilmasi icin sık sık gorusmeniz gerekir o da pek mumkun görünmüyo

Is arkadasi ondan hoslaniyo olabilir
Aslinda olabilir disimi cekerse kopru fln dusunuyorum ayrica objektif sekilde yazdim benden etkilendi fln diye kafamda kurmadim bir sey gapmasini

Aslinda olabilir disimi cekerse kopru fln dusunuyorum ayrica objektif sekilde yazdim benden etkilendi fln diye kafamda kurmadim bir sey gapmasini

Dedigim gibi uzun sureli bi tedavi olursa ciddi anlamda tanisirsaniz hoslanabilir ama bi iki gorusmeyle olmaz o is
Goruntu olarak sizi begense bile harekete gecmez normal bi insan
Zaten ilk gordugune yazan tipler de capkin olur guvenmem sahsen

Siz kac yasindasiniz bu arada
Yas farki var mi arada

Telefondan girdiğim için sağlıklı cvp yazamadım 26 yaşındayım evet ve tuğlagil işin espirisi ben zaten seviyorum kitapları seçim için edebiyatçi arkadaşımdan yardım aldım oda var ama şaka değil hayatın içinden bir olay ve bunun statü ile ilgisi yok olsa onca okulda çalıştım bir öğretmen fln bulurdum çok rahat... ve ben çok çekingen bir insanım konu açtım ama dışardan bakan çok havalı fln der özgüven hiç yok benim açık açık bir belirti görmediğimi yazmamın sebebi abartı olmaması yönünde çünkü her hareketi ciddiye alıp ay ilaç verdi oda bana boş değil diyecek yaşta değilim kısacası talibim adama nasıl etkilerim evli değil ayrıca facede buldum istek yada msj atmadım abazan gibi ben yaşlarda oda tahmini....

Eğer gerçekten hoşlandıysanız, azıcık yüzsüzlüğe vurup sorabilirsiniz kız arkadaşınız var mı vs.
Tabi küçük bir yerde değilseniz.
Çılgınca gelebilir ama tek çare bu göründü gözüme.
Sonrasında da işte kahve içelim mi dersiniz.

Mantıklı fakat ben çok utangaç ve çekingenim reddedilme korkusu var yoksa eminim olurdu.

boşver yol yakınken dön. cesur ve özgüvenli değilsen üzüldüğünle kalabilirsin

Öğretmeni çok rahat bulursunuz, bunu statü babında örnek olarak vermeniz garip olmuş, okulda iki bekar öğretmenseniz okul müdüründen hizmetlisine kadar herkes aranızı yapmaya çalışır, "hayır"dan anlamazlar.

Doktor beye dönersek özgüveniniz olmadığını söylüyorsunuz ki bu durum hayatın her alanında, ilişkilerinizde, mesleğinizde ciddi bir handikap o nedenle özgüven inşa etme yollarını değerlendirmek adına bir konu açmanız daha hayırlı olur.

Çünkü dışarıdan ne kadar havalı algılansanız da özgüven problemi yaşayan insan en geç üçüncü cümlesinde kendini ele verir ve hatta kendini geliştirmiş, donanımlı bir insan için ilk cümlenizde, göz teması kuramayışınızda itici unsur olur, hangi statüde olursa olsun herkes özgüvenle desteklenmiş güçlü bir karakterden etkilenir, şüphesiz doktor bey için de geçerli bu, o nedenle size verilebilecek en hayırlı tavsiye kendinizi "özgüvenim hiç yok" şeklinde tanımlamayacağınız bir hale getirmeniz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…