- 23 Haziran 2016
- 169
- 75
- 48
- 34
- Konu Sahibi teacherellaa
-
Yapismasa firsatini bulup oldureceksin yanikadin koalo gibi yapismis nasil oldureyim
ornek vermemdeki amac statuye deger vermedugimi o kisiden hercekten etkilendigimi soylemek icindiÖğretmeni çok rahat bulursunuz, bunu statü babında örnek olarak vermeniz garip olmuş, okulda iki bekar öğretmenseniz okul müdüründen hizmetlisine kadar herkes aranızı yapmaya çalışır, "hayır"dan anlamazlar.
Doktor beye dönersek özgüveniniz olmadığını söylüyorsunuz ki bu durum hayatın her alanında, ilişkilerinizde, mesleğinizde ciddi bir handikap o nedenle özgüven inşa etme yollarını değerlendirmek adına bir konu açmanız daha hayırlı olur.
Çünkü dışarıdan ne kadar havalı algılansanız da özgüven problemi yaşayan insan en geç üçüncü cümlesinde kendini ele verir ve hatta kendini geliştirmiş, donanımlı bir insan için ilk cümlenizde, göz teması kuramayışınızda itici unsur olur, hangi statüde olursa olsun herkes özgüvenle desteklenmiş güçlü bir karakterden etkilenir, şüphesiz doktor bey için de geçerli bu, o nedenle size verilebilecek en hayırlı tavsiye kendinizi "özgüvenim hiç yok" şeklinde tanımlamayacağınız bir hale getirmeniz olur.
:) 2 dönem 10 kiloluk sözlüklerle gezdim, otobüslerde, tramvaylarda da bir doktor tavlayamadım, yanarım yanarım
haha yok daha nelerYapismasa firsatini bulup oldureceksin yani
dusunce tarziniza yazik olmus bence :)Kollarına yazık olmuş demekki taksiyle hastaneye gidip direk doktora göstermek lazım :)
Hiç sorma kız, kollarım morardı hep dayak yemişim gibiKollarına yazık olmuş demekki taksiyle hastaneye gidip direk doktora göstermek lazım :)
Haklisiniz ama bir yil sonra ilkdefa birisinden etkileniyorum kolay beğenmembence zor bu is bu sekilde tanımasanız neysede hastası olarak gitmissiniz hadi diyelim hoslandı oda sizden hasta doktor iliskisi sebebiyle geri ceker kendini
Keşke okusaydın azda demek yada sevabına size göndereyim benim tuğlalardan anatomi kitabıda var alan sınavı için bol bol oku emeğin boşa gitmesin.Hiç sorma kız, kollarım morardı hep dayak yemişim gibi
Hastanelerde de zaten hep gergin olurum, hastayım sonuçta iyileşememek korkusu vs. Gözüm pek herif görmüyor o sırada.
Öyle ama atanmadım ben hala kpss belası ile boğuşuyorum ama aktif çalışma hayatım var . :/Şansın var ii düşün şekerim. Doktor beylerimiz öğretmen kızları tercih ediyor evlilik için yani örneğini eneğini baya gördüm ve duydum o yüzden söylüyorum. Hem eğitimli hemde evi çekip çevirebilir gb düşünüyorlar herhal. Tabi çekimde önemli.. Ben 6 yıldır okudum bulamadım bitane öğrenci yda asistandoktor beylerin kısmeti açık oluyor fakat hanımları için aynı şey geçerli değil galiba
Sağ ol canım, ben okuyorum zaten edebiyat okuyan arkadaşlar ödünç almıyorum. :) Çünkü zaten edebiyatçıyım.Keşke okusaydın azda demek yada sevabına size göndereyim benim tuğlalardan anatomi kitabıda var alan sınavı için bol bol oku emeğin boşa gitmesin.
Yapmacıklık değil yahu bir insanı ilk gördüğünde dış görüntüsü etkiler hepimiz kabul edelim ilk izlenim çok önemli yoksa gidip çarpışıp kitapları düşürürdüm elimdenbaşka sulara yelken aç derim belki adamın sevgilisi vardır bilemezsiniz. üstelik böyle yapmacık şeylerle etkilemeye çalışmak sadece dizilerde olur sanıyordum. zaten sizden etkilenseydi bir şey yapmanıza gerek kalmazdı. aşk değil hoşlantıdır o aşk olsa duramazdın
Edebiyatçı arkadaş ödünç almadım fikir aldım yazar tavsiyesi anladın mı ? sonuçta kitaplarla haşır neşir olan arkadaşım farklı bir fikir almak istedim okuyorum zaten gerçi bunun ispatını size yapmak derdinde değilim ben birini beğenince onu etkilemek için insan her şeyi yapar mantık çerçevesinde kendini rezil etmeden bu duyguyu herkes bilmez tabiki hafifi alır böyle cımbızla laf çekerek neyse ....Sağ ol canım, ben okuyorum zaten edebiyat okuyan arkadaşlar ödünç almıyorum. :) Çünkü zaten edebiyatçıyım.
Etkilemek için olmadığınız biri gibi davranmanız tepki çekiyor burada bilmem farkında mısınız?Edebiyatçı arkadaş ödünç almadım fikir aldım yazar tavsiyesi anladın mı ? sonuçta kitaplarla haşır neşir olan arkadaşım farklı bir fikir almak istedim okuyorum zaten gerçi bunun ispatını size yapmak derdinde değilim ben birini beğenince onu etkilemek için insan her şeyi yapar mantık çerçevesinde kendini rezil etmeden bu duyguyu herkes bilmez tabiki hafifi alır böyle cımbızla laf çekerek neyse ....
Yapmacıklık değil yahu bir insanı ilk gördüğünde dış görüntüsü etkiler hepimiz kabul edelim ilk izlenim çok önemli yoksa gidip çarpışıp kitapları düşürürdüm elimden
tabi ki de etkiler de şöyle etkiler hani kız güzeldir ya da çocuk yakışıklıdır ilk tipinden etkileniriz. ama sanmıyorum bir erkeğin aa kalas gibi kitapla geziyor hmm klasik de giyinmiş ne hoş diyeceğini sanmam. enerji meselesi bu. siz karşınızdakinin ilk tipinden etkilenirsiniz ama başkası onu beğenmez mesela enerjileriniz uyuşur ve olur.demek istediğim etkilenseydi etkilenirdi zaten yoksa etkilendi de benim mi haberim yok
tabi ki de etkiler de şöyle etkiler hani kız güzeldir ya da çocuk yakışıklıdır ilk tipinden etkileniriz. ama sanmıyorum bir erkeğin aa kalas gibi kitapla geziyor hmm klasik de giyinmiş ne hoş diyeceğini sanmam. enerji meselesi bu. siz karşınızdakinin ilk tipinden etkilenirsiniz ama başkası onu beğenmez mesela enerjileriniz uyuşur ve olur.demek istediğim etkilenseydi etkilenirdi zaten yoksa etkilendi de benim mi haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?