- 23 Haziran 2016
- 169
- 75
- 48
- 34
- Konu Sahibi teacherellaa
-
Tabi çok içime oturdu adamla sevgili olduk cnmNe içine oturmuş
Ne hırs yapmışsın
Yazık ya
Yav he he yaşsa kuruturuzHoca hocayı tekkede hacı hacıyı mekkede yani anlayacağın o iş yaş gibi duruyor adamın zaten talipleri bekliyodur kendi çalışma arkadaşlarından felan
Facebook'tan mesaj attım.Ee nasıl açıldınız nasıl oldu? Tebrikler bu arada
ilk başta merhaba beni tanışınız mı? Diye mesaj attım oda evet tanıdım dedi sonra normal konuştuk arkadaş gibi ben tekrar gittim kontrole sohbet muhabbet ilerledi dışarıda da görüştük içimdekileri söyledim oda söyledi bu :)Ay ne güzel maşallah :) çok merak ettim nasil konustunuz yani merhaba ben size hasta olarak gelmistim gibi mi? Neden mesaj attiniz demedi mi? Nasil ilerler böyle şeyler hep merak ettim
Süleyman demesinde hahaha ilahiDoktora bayılmış taklidi yapıp kollarına düş sonra göz göze gelin
He gülüm he kurutursun sevgili olmuşmuş doktor seni keklemiş biraz senden ilgi görünce o kadarYav he he yaşsa kuruturuz
Höst yavaş gel Maalesef böyle adam senden hoşlanıyo olsa sen mesaj atmadan kendi konuşma açardı ki bunu bile yapmadığına göre ilgilenmiyo demekki sen onun seni farketmesi için uğraşıp durursun ancaYav he he yaşsa kuruturuz
Bana yardım eden arkadaşlara teşekkürler hasetle cevap yazanlara ise kötü haberim var konuştum cesaret ettim şuan sevgiliyiz bayağı oldu hattabakmaz sana diyenler şimdi huzurlu uyusun
Ya evliyse nişanlıysa ya da sevgilisi varsa düşündünüz mü bunlarıKızlar yardım lütfenburada bana benzer açılan konuları çok inceledim ve üye olup konu açmaya karar verdim şimdi başlıyorum anlatmaya, bir ay önce diş ağrısı şikayetimden dolayı doktora gittim orda gördüğüm başka bir doktora aşık oldum. Dişimin çekilmesi gerekiyordu başka dişimi tedavi ettirdim neyse ikinci randevumu o aşık olduğum doktordan aldım şöyle güzelce bir stil yaptım elimde tuğla gil bir kitap iş dosyalarım klasik tarz fln. pek ilgilendi benle diyemem ilaç verdi bana o ilaçlarda bitti yarın gideceğim üç buçuk hafta oldu ilaçların bitmesini bekledim sizce ne yapmalı objektif şekilde benle ilgilendi fln demiyorum normal davrandı birde dikkatimi çeken sarışın bir doktor var sürekli bir bahane ile onun yanına geliyor :/
Nasıl mı öldüreyimkadin koalo gibi yapismis nasil oldureyim
Vazgec bu sevdadan .Guzel bır arkadasım vardı kendısı diş teknısyenı ben guzelım doktor deılım ama doktor eşi olabılırım dedı.Güzelde bır kız boy ,pos her sey var .Ama olmadı .Doktor doktorla evlenıo ben hiç daha dusuk sevıyede calısanla evlenenı gormedım.Hipokrat yemını ıle boyle bır karar almışlar gıbı .Kız sonra dersane hocası ıle evlendı :):)Kızlar yardım lütfenburada bana benzer açılan konuları çok inceledim ve üye olup konu açmaya karar verdim şimdi başlıyorum anlatmaya, bir ay önce diş ağrısı şikayetimden dolayı doktora gittim orda gördüğüm başka bir doktora aşık oldum. Dişimin çekilmesi gerekiyordu başka dişimi tedavi ettirdim neyse ikinci randevumu o aşık olduğum doktordan aldım şöyle güzelce bir stil yaptım elimde tuğla gil bir kitap iş dosyalarım klasik tarz fln. pek ilgilendi benle diyemem ilaç verdi bana o ilaçlarda bitti yarın gideceğim üç buçuk hafta oldu ilaçların bitmesini bekledim sizce ne yapmalı objektif şekilde benle ilgilendi fln demiyorum normal davrandı birde dikkatimi çeken sarışın bir doktor var sürekli bir bahane ile onun yanına geliyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?