Aşık oldum doktoruma :(

Ay ne güzel maşallah :) çok merak ettim nasil konustunuz yani merhaba ben size hasta olarak gelmistim gibi mi? Neden mesaj attiniz demedi mi? Nasil ilerler böyle şeyler hep merak ettim

Ay ne güzel maşallah :) çok merak ettim nasil konustunuz yani merhaba ben size hasta olarak gelmistim gibi mi? Neden mesaj attiniz demedi mi? Nasil ilerler böyle şeyler hep merak ettim
ilk başta merhaba beni tanışınız mı? Diye mesaj attım oda evet tanıdım dedi sonra normal konuştuk arkadaş gibi ben tekrar gittim kontrole sohbet muhabbet ilerledi dışarıda da görüştük içimdekileri söyledim oda söyledi bu :)

İnan'ın inanmayın benim problemim değil o hala negatif yorum yazan insanlar var çok isterdiniz olmamasını tabiki olduğu zamanda kulp takın hiç umrumda değil buraya gelip yazdım çünkü gerçekten iyi niyet gösterip tavsiye verip yardımcı olan insanlar vardı onlar için tartışma çıkarıp çamur atacaklar konuma yazmasın lütfen!!!

Ya evliyse nişanlıysa ya da sevgilisi varsa düşündünüz mü bunları

Vazgec bu sevdadan .Guzel bır arkadasım vardı kendısı diş teknısyenı ben guzelım doktor deılım ama doktor eşi olabılırım dedı.Güzelde bır kız boy ,pos her sey var .Ama olmadı .Doktor doktorla evlenıo ben hiç daha dusuk sevıyede calısanla evlenenı gormedım.Hipokrat yemını ıle boyle bır karar almışlar gıbı .Kız sonra dersane hocası ıle evlendı :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…