Aşık oldum galiba:((

Pullu_avize

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
12
1
35
Ya nasıl başlamalıyım bilmiyorum işin aslı; ben 25 yaşındayım ve devlete yeni atanmış bir mühendisim ve atama Tebliğimi bekliyorum ve iş yerimde bir çocuğa aşık oldum muhendis olarak çalışsakta özel sektör tabii maasimiz düşük ve bu arkadaş üniversiteyi sekiz seneye bitirdi birazcık sorumsuz çok ta gururlu her defasında bir erkek bayandan daha yüksek olmali diyip duruyor bu bana hayatta açılmaz nasıl aşık etsem kendime gitmeden. Bende dersler sorumluluklar hayatıma uzun süredir kimse olmadı nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum.pofff

Bir erkeğin bir bayandan daha yüksek olması gerektiğini söyleyen ya da bir erkeğin bir kadından üstün olduğunu düşünen birinin sağlıklı bir ilişki yurutebilecegini düşünmüyorum açıkçası :110:
Ama ben çok beğeniyorum. O da fazlasıyla gururlu benim için hiç problem değil onun böyle düşünmesi saçma öyle olmadığını bi şekilde anlatmam lazim

Bugüne kadar açılmadıysa senden etkilenmemiştir. Bir erkeği kendine aşık edebilecek sihirli bir formül de yok. Bırak onu belki yeni işyerinde seni bekleyen biri vardır ; )

Onun dusuncesini sen duzeltemezsin. Kimse duzeltemez. Boyle gelmis boyle gider. Ilk baslarda sevgi kelebekleri basinda ucarken bu hodugun, cok afedersin, yaptiklari gozune batmazken zamanla bunlar problem yaratir.

Iki aydır tanıyorum ve bana açılması için benden biraz karşılık görmesi lazım ama bende bu konularda tam bir kazmayim bide gideceğim bunu da biliyor. Aslında maddi olarak kendini ezik hissedermiş bu anlamda bi ustunlukten bahsetti yada ben öyle anladım kpss çalış falan dedim bende işini begenmiyorsan aslında oda atansaydi ne iyi olurdu

gururlu olması, kendini kadından üstün görmesimi hayret birşeysiniz.. bide bunu ballayıp anlatıyorsunuz..

Iki aydır tanıyorum ve bana açılması için benden biraz karşılık görmesi lazım ama bende bu konularda tam bir kazmayim bide gideceğim bunu da biliyor. Aslında maddi olarak kendini ezik hissedermiş bu anlamda bi ustunlukten bahsetti yada ben öyle anladım kpss çalış falan dedim bende işini begenmiyorsan aslında oda atansaydi ne iyi olurdu

onun mesleği ne? umarım olur da mutlu olursunuz :) canım ya

onun mesleği ne? umarım olur da mutlu olursunuz :) canım ya
İkimizde mühendisiz sadece aramızda iki binlik bi maaş farkı olacak ben kamuya geçince. Bugün söyledigi ise sadece bayanlar çok fazla dir dir eder bu yüzden erkeğin işi daha iyi olmali dedi. Arkadaşlar üstünlük konusunu biraz abartmis öyle ezmek anlamında değil bayanin standartı ni aşağıya çekmek ilerde sorun yaratır dedi.

X