Asik oldum hemde çok fena

plady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
18
0
86
İstanbul
Arkadaslar yardimci olun
üniversiteden erkek arkadasima asik oldum. Beni begendigini ve güzel buldugunu defalarca söyledi. sürekli bulusuruz konusuruz, egleniriz, güleriz fakat geçen hafta onu birden öptüm (yani uzun uzun öpüstük) ve o gün çok güzel geçti. Hatami yaptim bilmiyorum ama o günden sonra beni okulda biraz görmemezlikten geliyor. Konusuyor ama artik yanimda kalmak istemiyor, benim gitmem lazim eve deyip çekip gidiyor. Sebebini anlamis degilim.

Acaba sizce ne olabilir? Niye beni görmemezlikten geliyor? çok mu istekli/hevesli görünmüs olabilirim. Ne yapmam lazim?

sen kovalamışsın, o da kaçmış.
bence sen de onu görmemezlikten gel.
ortak arkadaşlarınız varsa, çocuğun ağzını bi arasın. sana neden böyle davrandığını sorsun.
uzun uzun öpüştüyseniz, o da karşılık vermiş sonuçta. istemezse, çekilirdi yani.

Sanirim haklisin Gabriel. Bencede fazla ilgi verdim. Biraz kendimi çeksem iyi olur. Bu erkekler niye böyle ya? offf! Isin kötüsü hergün nerdeyse görüsüyoruz (ayni siniftayiz)

Tsk.

Diger forumcular sizlerin de fikirlerini almak isterim...

Son düzenleme:
bunun 2 nedeni var bence
ya klasik kaçan kovalanır tribinde bu arkadaş
ya da senin üzgünüm ama basit biri olduğunu düşündü ve ilgisini kaybetti (çünkü böyle düşünen çok erkek var) asla seni yargılamıyorum ben böyle düşündüm demiyorum ama erkek gözüyle bakmaya çalışıyorum..
umarım 1. si dir bence sende çek biraz kendini umarım gönlüne göre olur.

bu erkekler akıllı mantıklı birşey yapsa kafamı kırıcam ya neyse... :1closedeyes:
belki arkadaşlığınız bozulmasından korktu bir anda...

sana tavsiyem ; sen de ilgilenme onunla... biliyorum çok zor ama başka türlü inan kaybeden sen olursun... kazanır mısın onu bilemem ama ilgili ve yakın davranırsan kaybedersin...

Arkadaslar sagol önerileriniz için. Az önce konustum kendisiyle. Ve benim onu öpmem hosuna gitmis hatta çok hosuna gitmis. Sadece kendisi yabanci ve benim müslüman olmam onu korkutmus. Sordum niye böyle yapiyorsun dedim. Nasil davranacagimi bilemedim dedi.

Ama bu ilgi konusunda haklisiniz. Su ana kadar hep ilk adimi ben attim. Bundan sonra biraz kendimi çekip ilgiyi ondan beklesem daha iyi olacak.

Haklisin incidestan, zaten Türk olsaydi kendisi ilk adimi ben atmazdim, basit görünürüm korkusuyla.
tskler yorumun için.

Sagol yorunmun küçük böcek. Haklisin bundan sonra biraz sabretmeyi deneyecegim. çünkü hep ilk adimi ben atarsam fazla yorulurum ve oda benden bikar.

adam senden korkmuşkaydirigubbakcemile:jeyyar:

kacan kovalanir hesabi olabilir
ama suda olabilir belkide amaci yanlizca seni elde etmekti
ve amacina ulasinca ayni seninde onu sevdigine inaninca
uzaklasti hedefe ulasti sonucta...
bilemiyorum tabiki ama bu ihtimal geldi benim aklima
umarim dogru degildir
belkide ben fazla film izledigim icin boyle dusunuyorumdur

Canım ağzını aratma sakın hiç bişey yapma bence. Tepkisiz kal ona karşı normal davran adım atma sende onu görme en iyisi *))

Buda bir ihtimal tabi. Belki elde etmek istemis olabilir. Ama insan sadece sevdigi veya hoslandigi insani elde etmek ister diye düsünüyorum:) Dur bakalim çözecegim hayirlisiyla.

tskl

Canım ağzını aratma sakın hiç bişey yapma bence. Tepkisiz kal ona karşı normal davran adım atma sende onu görme en iyisi *))

Bakalim cumartesine kadar görmeyecegim. Cumartesi günü birlikte vizemiz var. O zamana kadar tepkisiz kalacagim, eger tepki gelirse karsilik veririm. Yok gelmezse bana verdigi degeri de anlamis olurum.

Tsklr yorumun için:)

hayatım türk toplumunda genel bir kanı var erkeğinde de kadınında da kadın ağır olmalı tüm adımları erkek atmalı.kaçan balık büyük olur.kaçarsan kovalanırsın falan filan.sen bu mantığa ters davranmışın tabi çocuk ürktü.yavaş yavaş yapaydın gülüm.kuşu ürkütüp kaçırmışın yerimseniben

Ama en azindan Türk oldugum için Türk erkeklerini çözebiliyorum. Yabancilar biraz daha karisik :)

bence bakış açından kaynaklı bu. sen onun yabancı olduğu için Türk erkeğinden farklı bi tepki vereceğini sanmışsın. durum karışık gelmiş. filmlerdeki gibi olcak sandın galiba. kaydirigubbakcemile3

Haha evet öyle yaptim, bilmem ben yurtdisinda yasiyorum burda genelde hep erkekler sikayet ediyorlar ilk adimi kadinlar atmali diye. hem biran içimden gelmisti, pat diye öpüverdim iste Bence dedigi gibi Türk kizindan bunu beklemedi :)

Offf offf olmuyor, mesaj çekiyor cevapliyorum, geri cevap yazmiyor. Bu nedir ya? Resmen kovalamami istiyor herhalde. Onu unutsam benim için daha iyi olacak. Resmen oynuyor benimle. Fazla belli ettim sevgimi herhalde

e bi süre bencede bırak.
erkek heryerde erkek demekki
bir de müslüman birinden bunu beklememiş olması olası.
sen adım atma o adım atarsa artık yaklaş.
ama ilk anda öpmen de pek iyi olmamış yabancı da olsa bence yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…