sen kovalamışsın, o da kaçmış.
bence sen de onu görmemezlikten gel.
ortak arkadaşlarınız varsa, çocuğun ağzını bi arasın. sana neden böyle davrandığını sorsun.
uzun uzun öpüştüyseniz, o da karşılık vermiş sonuçta. istemezse, çekilirdi yani.
bunun 2 nedeni var bence
ya klasik kaçan kovalanır tribinde bu arkadaş
ya da senin üzgünüm ama basit biri olduğunu düşündü ve ilgisini kaybetti (çünkü böyle düşünen çok erkek var) asla seni yargılamıyorum ben böyle düşündüm demiyorum ama erkek gözüyle bakmaya çalışıyorum..
umarım 1. si dir bence sende çek biraz kendini umarım gönlüne göre olur.
bu erkekler akıllı mantıklı birşey yapsa kafamı kırıcam ya neyse... :1closedeyes:
belki arkadaşlığınız bozulmasından korktu bir anda...
sana tavsiyem ; sen de ilgilenme onunla... biliyorum çok zor ama başka türlü inan kaybeden sen olursun... kazanır mısın onu bilemem ama ilgili ve yakın davranırsan kaybedersin...
Arkadaslar yardimci olun
üniversiteden erkek arkadasima asik oldum. Beni begendigini ve güzel buldugunu defalarca söyledi. sürekli bulusuruz konusuruz, egleniriz, güleriz fakat geçen hafta onu birden öptüm (yani uzun uzun öpüstük) ve o gün çok güzel geçti. Hatami yaptim bilmiyorum ama o günden sonra beni okulda biraz görmemezlikten geliyor. Konusuyor ama artik yanimda kalmak istemiyor, benim gitmem lazim eve deyip çekip gidiyor. Sebebini anlamis degilim.
Acaba sizce ne olabilir? Niye beni görmemezlikten geliyor? çok mu istekli/hevesli görünmüs olabilirim. Ne yapmam lazim?
Haklisin incidestan, zaten Türk olsaydi kendisi ilk adimi ben atmazdim, basit görünürüm korkusuyla.
tskler yorumun için.
kacan kovalanir hesabi olabilir
ama suda olabilir belkide amaci yanlizca seni elde etmekti
ve amacina ulasinca ayni seninde onu sevdigine inaninca
uzaklasti hedefe ulasti sonucta...
bilemiyorum tabiki ama bu ihtimal geldi benim aklima
umarim dogru degildir
belkide ben fazla film izledigim icin boyle dusunuyorumdur
Canım ağzını aratma sakın hiç bişey yapma bence. Tepkisiz kal ona karşı normal davran adım atma sende onu görme en iyisi *))
yabancı da olsa değişmiyo demek ki. kaydirigubbakcemile3
Ama en azindan Türk oldugum için Türk erkeklerini çözebiliyorum. Yabancilar biraz daha karisik :)
hayatım türk toplumunda genel bir kanı var erkeğinde de kadınında da kadın ağır olmalı tüm adımları erkek atmalı.kaçan balık büyük olur.kaçarsan kovalanırsın falan filan.sen bu mantığa ters davranmışın tabi çocuk ürktü.yavaş yavaş yapaydın gülüm.kuşu ürkütüp kaçırmışın yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?