Aşık oldum hemde çok

Ben de James Mcavoy'a aşığım ama elden ne gelir
Oyyy dertlendim şimdi.
Bari çakması çıksa karşıma

Evliyse bence kendi kendinizi durdurun, bisürü bekar adam var aşık olmak isterseniz size yakışıcak olan böyle bi aşk bence..

sadece tvden gorerekmi asik oldun ? bende benzer bur durumdayim okurken aah ah seni en iyi ben anlarim diyordum icimden taki milletvekili kendisi falan diye okuyana kadar.

sadece tvden gorerekmi asik oldun ? bende benzer bur durumdayim okurken aah ah seni en iyi ben anlarim diyordum icimden taki milletvekili kendisi falan diye okuyana kadar.
Öncesinde bir iki haberini çıkışını falan gördüm hatta içimden şer..... falan demiştim görüşler ters ya :) sonradan hakkında biraz araştırma yapayım sosyal hesaplarını kurcalayayım derken bu tuhaf duruma yakalandıö

Millet Recep Tayyip Erdoğan için bile neler yazıyor. Adama internetten aşkını da ilan etsen bir şey olmaz. Hadi söyle ismini

Kendimi chp nin milletvekili fotograflarina bakarken buldum az once, kafamdan bir de yas hesabi yaptim kim olabilir diye, diger partilerden devam edecegim :)) henuz gozume kestiremedim birini:))

Konu sahibesi girişi çok farklı yaptın gelişmeyi çok farklı. Baştan imkansız aşk görüşlerimiz farklı kendisi mv diye girdin konuya , ki bunlar bu aşkı imkansız yapmıyor. Gayet de bu şartlarda olabilir. Büyük bir aşkla fb twitter her taraftan takip ettiğini söyledin, videolarını açıp açıp izlediğini söyledin ama evli olduğunu 15. sayfada farkettin sen de. Hani o kadar büyük bir aşk olsa bin kere bakmış olurdun şimdiye evli mi değil mi diye.

Bunlardan çıkardığım sonuç aşık falan değilsin, sadece hayranlık ve geçer yakında , merak etme

Evli olduğunu biliyordum ama zikretmek istemedim burada sonradan söyledim

Özelden söyle bana. Aramızda kalacak. Ben de sana aşık olduğum tarikat liderinin ismini söylerim. Valla söylerim.

40 yas Mıydı millet vekili sınırı, en az 43 olsa 15 yaş çok konu sahibesi. Hemde ikinci el boşver sen bu işi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…