Aşık oldum hemde çok

Sihirlikelimeler delisin :))
Bakın gerçekten hayranlık değil gece gündüz aklımda eşek kadar kızım biliyorum adamda evli zaten ama siz bana yardım edin atayım aklımdan
Kız adam evliyse neyine yardım etcez soğucan kendi kendine mecbur

Bir süre takip etmeyi bırakın geçer bence. Tanımıyorsunuz sonuçta. Ben de bi oyuncuya takmistim kafayı. Aramızda kıtalar vardı. Bütün filmlerini izledim. Sonra "çirkin ya bu" dedim unutttum gitti.

başka bir ünlü

bu arada biri bahçeli mi demiş. aklıma geldi yine ..

bhçelinin hikayesini duymuştum, içim cız etti. doğruysa şöyle: bir kez nişan yapıyo ama nasip olmuyor evlilik. bir daha da evlenmiyo. adamdır. çok üzülürüm hatırlayınca.

Ay icim sisti ya. Sansurle yaz iste bacim amma naz yaptin. Google aramasinda cikmasin yeter iste daha ne istiyon

Görüşünüz zitsa neyine aşık oldunuz?

Kiz catlicaz desene kim alalaaaa işi gucu yok adam kk den senimi takip etcek

Arkadaşlar nasıl yazmasını istiyorsunuz ya çok tehlikeli olabilir bence

Hekeşler söz versin adını açık açık yazmayalım foto paylaşmayalım o kişi diye bahsederiz

her şey insanlar için. ama evliyse aman aşkım diye dolanmak yerine kanalı değiştir. ayıptır. ünlü ve ulaşılmaz da olsa evli biri, vebal alma.

Mesela ptto gibi boyle kısaltsın anlayalım sadece

Kız adam evliyse neyine yardım etcez soğucan kendi kendine mecbur

Direk isim yazmayın yahu sayfaları okumuyormusunuz?

Cem Yılmaz'ın Cmylmz'ı gibi sesli harflerini yazmadan yaz adını.

Bütün takip ettiğin mecralardan engelle işe yarayabilir

Haha budur işte açık açık yazdı valla bu tabii

İsim yazmak istememin sebebi evli olması arkadaşlar

Ya bir de şu var biz seni soğutalım mı istiyorsun sana evli çocuğu var dediler bitti daha ne soğutması bekliyorsun ki?
Bir de tam zıttı partidensin belli oluyor adam evli olmasa bile görüşür müydünüz onu düşün allah aşkına

Arkadaşlar kaç sayfadır açık açık yazmayin diyoruz ne yapıyorsunuz

Biliyorum hepiniz merak ediyorsunuz ama benide anlayın adını yazmak asla hoş olmaz

Evet ben de duymuştum hikayesini. Hatta o nişanlanıp ayrıldığı kişi şuan İngiltere'de yaşıyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…