- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Mesela ptto gibi boyle kısaltsın anlayalım sadeceArkadaşlar nasıl yazmasını istiyorsunuz ya çok tehlikeli olabilir bence
Kız adam evliyse neyine yardım etcez soğucan kendi kendine mecburSihirlikelimeler delisin :))
Bakın gerçekten hayranlık değil gece gündüz aklımda eşek kadar kızım biliyorum adamda evli zaten ama siz bana yardım edin atayım aklımdan
Takibi birakYa yaşı büyük değil ki dah önceden hakkında çok haber okudum ön olanda olan bir isim hatta siyasi görüşü benimkinin tam zıttı çok kızdığım haberlerini falan okudum yani sonradan instagramdan takip Twitter'dan derken iş derine indi aklımı aldı resmen ya
Direk isim yazmayın yahu sayfaları okumuyormusunuz?Eren Erdem mi?
Sihirlikelimeler delisin :))
Bakın gerçekten hayranlık değil gece gündüz aklımda eşek kadar kızım biliyorum adamda evli zaten ama siz bana yardım edin atayım aklımdan
Haha budur işte açık açık yazdı valla bu tabiiEren Erdem mi?
Sihirlikelimeler delisin :))
başka bir ünlüben seni anlıyorum bacım. bunun tek yolu çivi çiviyi söker felsefesidir. başka bir ünlü bulacaksın, onu takip edeceksin. hem belki sen ulaşılmaz olana takıntı yapma eğilimindesindir bu aralar. ruhen ihtiyacın vardır ve geçer bir süre sonra
Ay icim sisti ya. Sansurle yaz iste bacim amma naz yaptin. Google aramasinda cikmasin yeter iste daha ne istiyon
Görüşünüz zitsa neyine aşık oldunuz?
Kiz catlicaz desene kim alalaaaa işi gucu yok adam kk den senimi takip etcek
Arkadaşlar nasıl yazmasını istiyorsunuz ya çok tehlikeli olabilir bence
Hekeşler söz versin adını açık açık yazmayalım foto paylaşmayalım o kişi diye bahsederiz
her şey insanlar için. ama evliyse aman aşkım diye dolanmak yerine kanalı değiştir. ayıptır. ünlü ve ulaşılmaz da olsa evli biri, vebal alma.
ben seni anlıyorum bacım. bunun tek yolu çivi çiviyi söker felsefesidir. başka bir ünlü bulacaksın, onu takip edeceksin. hem belki sen ulaşılmaz olana takıntı yapma eğilimindesindir bu aralar. ruhen ihtiyacın vardır ve geçer bir süre sonra
Eren Erdem mi?
Mesela ptto gibi boyle kısaltsın anlayalım sadece
Kız adam evliyse neyine yardım etcez soğucan kendi kendine mecbur
Ömer selvi mi?
Direk isim yazmayın yahu sayfaları okumuyormusunuz?
Cem Yılmaz'ın Cmylmz'ı gibi sesli harflerini yazmadan yaz adını.
Bütün takip ettiğin mecralardan engelle işe yarayabilir
Haha budur işte açık açık yazdı valla bu tabii
:)))))Soyadı macit mi
Google genc milletvekilleri yazıp acaba hangisi diye bakmiyorsak su an
Koskoca millet vekilinin kulagina burdan nasil gdecek blmiyorum ki ayni mahalleli misinizGörüşümüz zıt evet bende bilmiyorum Neyinden etkilendiğimi ama aptallık olduğunun farkındayım ya ne bileyim kulağına falan gitse hoş olmaz
Arkadaşlar kaç sayfadır açık açık yazmayin diyoruz ne yapıyorsunuz
başka bir ünlü
bu arada biri bahçeli mi demiş. aklıma geldi yine ..
bhçelinin hikayesini duymuştum, içim cız etti. doğruysa şöyle: bir kez nişan yapıyo ama nasip olmuyor evlilik. bir daha da evlenmiyo. adamdır. çok üzülürüm hatırlayınca.
Evet ben de duymuştum hikayesini. Hatta o nişanlanıp ayrıldığı kişi şuan İngiltere'de yaşıyormuş..başka bir ünlü
bu arada biri bahçeli mi demiş. aklıma geldi yine ..
bhçelinin hikayesini duymuştum, içim cız etti. doğruysa şöyle: bir kez nişan yapıyo ama nasip olmuyor evlilik. bir daha da evlenmiyo. adamdır. çok üzülürüm hatırlayınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?