• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık oldum, yeniden evleniyorum:)

Merhaba hanımlar,
Forumları takip edenler bilir... 2014 de korkunç ve sebepsiz bir boşanma yaşadım. Eski eşim ve ailesi sebepsiz yere iftiralarla laflarla sözlerle beni boşadılar....
Pes etmedim, direndim, kendime yeni bir hayat kurdum.
İşimi değiştirdim, hayattan zevk alacak hobiler edindim, tatillere gittim, yeni arkadaşlar, yeni dostlar edindim...
Sonra yeni iş yerinde biriyle tanıştım... uzun süre direndim kendisine melek gibi bir insan olmasına rağmen. Çünkü daha önce evlenmemişti ve bir evin bir oğluydu... ve iş yerimde kimse bilmiyor daha önce bir evlilik yaptığımı...
Gel zaman git zaman, dostlarım ve annem dedi ki bir kez görüş... ve ilk görüşmede söyle ona bu özel durumunu. Eğer kötü niyeti varsa anlarsın, kabullenmeyecekse ilk günden gidecek, kalacaksa sonsuza kadar kalacak...
İçimin titrediği, bana yeniden kalbimi hissettiren adama tak diye söyledim... ilk günden...
Sonuç:
Sadece tamamen bitirdin mi kalbinde mantığında dedi, bitti dedim. Hepsi bu... ailesiyle konuştu. Öyle melek insanlar ki tek bir kez bile bir şey sormadılar boşanmışsın neden gibisinden...
Şimdi bir aya evleniyoruz. Peri kızı gibi nişanım oldu, şimdide Peri kızı gibi gelin oluyorum. Eşyalarım çeyizlerin evim her şeyim zevkime göre...
Ben her gün şükrediyorum Allah'a beni o pislik aileden kurtardığı için ve meleğimi bana kavuşturduğu için.
Hiç üzülmeyin giden karaktersiz adamlara.
Size hakettiğiniz sevgiyi aşkı Şevkati verecek helal süt emmiş insanlar hala var ❤️
Aşkla kalın hanımlar
masAllah Allah mutlulunızı artrsn

bende sizin gibi olmayı isterdim ama cok zor Allah mutlu etsin hep :KK43:
Zor da değil imkansız da değil...
Lütfen bu şekilde düşünmeyin.
Hayatın sizin için hangi süprizlerin hazırladığını bilmezsiniz.
Her şeyin bittiğini düşündüğüm an çıktı karşıma meleğim.
Doğru zaman ben doğru kişiyi bırakın Allah nasip etsin

Çok güzel çok mutlu oldum, Allahım tamamina erdirsin ölene dek elleriniz ayrılmasın Allah ağız tadı huzur muhabbet mutluluk versin, cokk mutlu ol inşaallah;)

:KK15:
Çok güzel çok mutlu oldum, Allahım tamamina erdirsin ölene dek elleriniz ayrılmasın Allah ağız tadı huzur muhabbet mutluluk versin, cokk mutlu ol inşaallah:KK66:
Amin canım, çok teşekkür ediyorum.
Allah benim yaşadıklarımı yaşayan herkese yardım etsin

Zor da değil imkansız da değil...
Lütfen bu şekilde düşünmeyin.
Hayatın sizin için hangi süprizlerin hazırladığını bilmezsiniz.
Her şeyin bittiğini düşündüğüm an çıktı karşıma meleğim.
Doğru zaman ben doğru kişiyi bırakın Allah nasip etsin
dort aylık hamileyim ve eşim sırf ailesi istiyor diye bana bosnamaa davası acmıs bısanmakadada cok kararlı bu saaten sonra yinede iyi seylee olcak diye umutlanıyprum ama bilemşyorum :(

dort aylık hamileyim ve eşim sırf ailesi istiyor diye bana bosnamaa davası acmıs bısanmakadada cok kararlı bu saaten sonra yinede iyi seylee olcak diye umutlanıyprum ama bilemşyorum :KK43:
Kıyamam sana bebeğim...
Eminim ki hamileliğin getirdiği sıkıntıların üzerine bu sıkıntılar seni mahvetmiştir.
Lütfen kendini suçlama...
Hayatım alt üst oldu diye düşünme.
Çalışıyor musun?
Ben hayatım mahvoldu dediğim anda sadece Allah'a sığındım. Allah'ın bizim için neler hazırladığını bilemeyiz.
Lütfen kalbini karartma.
Öncelikle dilerim ki rabbim hakkında hayırlısını versin.
Hayırlısı yuvanın kurtulmasıysa Allah kalplerine vicdan merhamet koysun da yuvanızı kurtarın.
Ama hala da olmuyorsa benimkiler gibi pisliklerse o zaman da hırpalamayın kendinizi.
Demek ki Allah'ın sizin için daha iyi planları varmış... sabredin tevekkül edin Allah'a sığının...
Allah yar ve yardımcınız olsun

Kıyamam sana bebeğim...
Eminim ki hamileliğin getirdiği sıkıntıların üzerine bu sıkıntılar seni mahvetmiştir.
Lütfen kendini suçlama...
Hayatım alt üst oldu diye düşünme.
Çalışıyor musun?
Ben hayatım mahvoldu dediğim anda sadece Allah'a sığındım. Allah'ın bizim için neler hazırladığını bilemeyiz.
Lütfen kalbini karartma.
Öncelikle dilerim ki rabbim hakkında hayırlısını versin.
Hayırlısı yuvanın kurtulmasıysa Allah kalplerine vicdan merhamet koysun da yuvanızı kurtarın.
Ama hala da olmuyorsa benimkiler gibi pisliklerse o zaman da hırpalamayın kendinizi.
Demek ki Allah'ın sizin için daha iyi planları varmış... sabredin tevekkül edin Allah'a sığının...
Allah yar ve yardımcınız olsun
hayır calısmıyorum evet hamilelelin hastalıkları yla bide bu cok agır oldu esim le cok iyydik cok anlayslı bi insandı ama ailesi hep aramızı bozardı oda ailesnin lafnı dinlerdi uc dort ay once seni seviyorum cocumuz olsun diyen adam şimdi yolda gorsem seni yuzune kim diye bakmam diyor ve ben o adaın cocunu tasıyorum hayatn bittigi yerdeyim sanki insAllah hersey duzelir saolun

hayır calısmıyorum evet hamilelelin hastalıkları yla bide bu cok agır oldu esim le cok iyydik cok anlayslı bi insandı ama ailesi hep aramızı bozardı oda ailesnin lafnı dinlerdi uc dort ay once seni seviyorum cocumuz olsun diyen adam şimdi yolda gorsem seni yuzune kim diye bakmam diyor ve ben o adaın cocunu tasıyorum hayatn bittigi yerdeyim sanki insAllah hersey duzelir saolun
Çok üzüldüm...
Bir ailenin neler yapabileceğini gördüm erkek evlatları üzerinde...
Bebeğin nasıl? Onu hiç merak etmiyor mu? Ya da sizi koyduğu durumu?

Çok üzüldüm...
Bir ailenin neler yapabileceğini gördüm erkek evlatları üzerinde...
Bebeğin nasıl? Onu hiç merak etmiyor mu? Ya da sizi koyduğu durumu?
hayır bir kere bile iyimi diye sormadı ilk zamnalar aldırmam icin baskı yapıyordu simdi cinsiyeti belli oldu erkek oldunu duyunca sahiblenmeye basladı ilk once dogurdukdam sonra bana ver diyordu kabul etmeyince sık sık gormeye gelicem diyor:(

hayır bir kere bile iyimi diye sormadı ilk zamnalar aldırmam icin baskı yapıyordu simdi cinsiyeti belli oldu erkek oldunu duyunca sahiblenmeye basladı ilk once dogurdukdam sonra bana ver diyordu kabul etmeyince sık sık gormeye gelicem diyor:KK43:
Derin bir nefes al bakalım... öyle sık sık gelemez ama mahkemenin belirlediği günlerde gelebilir. Ancak emin ol, erkekler 2.bir evlilik ya da yeni bir kadın girdiğinde hayatına çocuklarından vazgeçiyorlar...
kalbini ferah tut yani, hiç bir mahkeme küçücük bir çocuğu babaya vermez ve hiç bi erkek de o sorumluluğu almaz.

Yaralarını saracaksın, güzel günler gelecek. Sadece şu an Allah seni sınıyor. Sabret ve bol bol dua et:)

Derin bir nefes al bakalım... öyle sık sık gelemez ama mahkemenin belirlediği günlerde gelebilir. Ancak emin ol, erkekler 2.bir evlilik ya da yeni bir kadın girdiğinde hayatına çocuklarından vazgeçiyorlar...
kalbini ferah tut yani, hiç bir mahkeme küçücük bir çocuğu babaya vermez ve hiç bi erkek de o sorumluluğu almaz.

Yaralarını saracaksın, güzel günler gelecek. Sadece şu an Allah seni sınıyor. Sabret ve bol bol dua et:)

insAllah guzel gunlerin gelecegini umud ediyorum zaten cocuk umrunda olmuycak bunuda biliyorum beni tek basıma anne yapma yukunden baska bisey yapmdı bir sene boyunca beni sevdini soyleyen adam hamile olunca yanımda yok tam ayrılıga karar verince hamile oldumu ogrendim neyse hayırlısı demekden başka bişey gelmiyo elden napalım

Merhaba hanımlar,
Forumları takip edenler bilir... 2014 de korkunç ve sebepsiz bir boşanma yaşadım. Eski eşim ve ailesi sebepsiz yere iftiralarla laflarla sözlerle beni boşadılar....
Pes etmedim, direndim, kendime yeni bir hayat kurdum.
İşimi değiştirdim, hayattan zevk alacak hobiler edindim, tatillere gittim, yeni arkadaşlar, yeni dostlar edindim...
Sonra yeni iş yerinde biriyle tanıştım... uzun süre direndim kendisine melek gibi bir insan olmasına rağmen. Çünkü daha önce evlenmemişti ve bir evin bir oğluydu... ve iş yerimde kimse bilmiyor daha önce bir evlilik yaptığımı...
Gel zaman git zaman, dostlarım ve annem dedi ki bir kez görüş... ve ilk görüşmede söyle ona bu özel durumunu. Eğer kötü niyeti varsa anlarsın, kabullenmeyecekse ilk günden gidecek, kalacaksa sonsuza kadar kalacak...
İçimin titrediği, bana yeniden kalbimi hissettiren adama tak diye söyledim... ilk günden...
Sonuç:
Sadece tamamen bitirdin mi kalbinde mantığında dedi, bitti dedim. Hepsi bu... ailesiyle konuştu. Öyle melek insanlar ki tek bir kez bile bir şey sormadılar boşanmışsın neden gibisinden...
Şimdi bir aya evleniyoruz. Peri kızı gibi nişanım oldu, şimdide Peri kızı gibi gelin oluyorum. Eşyalarım çeyizlerin evim her şeyim zevkime göre...
Ben her gün şükrediyorum Allah'a beni o pislik aileden kurtardığı için ve meleğimi bana kavuşturduğu için.
Hiç üzülmeyin giden karaktersiz adamlara.
Size hakettiğiniz sevgiyi aşkı Şevkati verecek helal süt emmiş insanlar hala var ❤️
Aşkla kalın hanımlar
İnş mutlu olurlar senin durumunda olup bekar erkekle evlenen cok .Hata bu özel durumu sadece eşleri bilende çok herkez herşeyi bilmek zorunda değil mutluluklar.

Senin adına çok sevindim. Okurken ağladım 25. Yaşıma girerken başıma gelmeyen kalmadı 5 aylık bi evlilik boşanma süreçleri iftiralar inşallah bir gün benim içinde herşey geride kalır. Şimdiki eşinle tanışmadan başkaları ile görüştün mü hiç merak ettim

Senin adına çok sevindim. Okurken ağladım 25. Yaşıma girerken başıma gelmeyen kalmadı 5 aylık bi evlilik boşanma süreçleri iftiralar inşallah bir gün benim içinde herşey geride kalır. Şimdiki eşinle tanışmadan başkaları ile görüştün mü hiç merak ettim
Merhaba canım,
Öncelikle unutma, her şey insanlar için... Üzülme diyemem, üzüleceksin elbette ama unutma ki hepsi geçecek ve bunlar Allah'ın bir sınavı olarak arkada kalacak.
Dilerim her şey benimkinden de güzel olur senin için.

Ben şimdiki eşimden önce kimseyle görüşmedim, çünkü artık neyi istemediğimi bildiğim için çok çok ince eledim... Daha önceki konularımda da bahsetmiştim zaten, boşandığımı iş yerimdeki kimse bilmiyordu o sebeple de hep temkinliydim.
Ancak eşim öyle sıcakkanlı ve öyle el üstünde olarak yanaştı ki bana...
Elbette onu da öncesinde epey ölçüp tarttım, aynı iş yerinde çalışmamıza rağmen, aylarca bana yakınlaşmaya çalıştı ama birinden de duymadım ki bu çocuk senle ilgileniyormuş, yazışmışsınız, konuşuyormuşsunuz, yüzyüze buluşacak mısınız gibi... Çaktırmadan arkadaşları onun hakkında konuşurken dinledim, herkes çok karakterli, kimse hakkında konuşmaz, doğrularından vazgeçmez felan diyordu, ağzı sıkı diyordu...
O sebeple görüşmeyi kabul ettim ve ilk iş dışı yüzyüze sevgili olma niyetli görüşmemizde kendi yaşadıklarımı anlattım, sonuçta ikimizde çocuk değiliz ve benim bu şekilde bir geçmişim var, eğer sen ileride bunu kabul edemem ya da aileme ağır gelir diyorsan bak ben zaten çok incindim hayatta, başlamadan ayrılalım, sırrımı sırrın bilir saklarsan sevinirim demiştim.
Bir anlık sessizlik oldu, bana şevkatle baktı ve sadece çok canın acıdı mı demişti...
O an dedim canım olacak bu adam... Böyle pırlanta gibi bir kalp...
Sonra da olaylar gelişti zaten, 8 ay sonrasında nişanlandık.
Mesela eşimin ailesine de çok şey borçluyum, öncelikle o şekilde pırlanta gibi bir insan yetiştirdikleri için maşallah. Sonrasında çok olgun insanlarmış, 1,5 sene oldu biz evleneli, asla saygıyı elden bırakmadılar ve 1 kez olsun ne bana ne de aileme bırak ne oldu diye sormayı, ima edecek tek kelimeleri olmadı herhangi bir şeyi...
Allah razı olsun hepsinden...

Demem o ki, ince ele sık doku, herkese kalbini açma ama elbette doğru insanı bulacaksın.
Biz zaten hayatta çok incinmiş çok zarar görmüş kızlarız, bundan sonra yaramıza tuz basacak değil yaramızı elleriyle kapatacak adamlar gerekliydi.
Çok şükür ben onu buldum ve hep dualarımda olacaksın bundan sonra, inşallah bizim gibi olan herkesin karşısına benim eşim gibi karakterli düzgün adamlar ve onları yetiştiren pırlanta aileler çıkar ( bir kez daha eşime ve ailesine maşallah subhanallah diyorum, Allah kendi nazarımdan bile korusun sakınsın)...

Back
X