- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Canim valla sevgilisii varmis cocugun.... sevgilisi olupda sizinle dimcik dimcik dans edip gozgoze gelmesi bile bence yanlis ( guvensizlik sebebidir, o sevgilinin yerinde sen olsaydin demek baska bir gece de baska bir kizla dimcikndimcik yapip gozgoze gelicekdi) BOSVER BU COCUGU YILIN ILK GUNU erkek dusunerek gecermi yaaa... daha guvenilir birine asik olursun bir gun
Dimcik dimcikCanim valla sevgilisii varmis cocugun.... sevgilisi olupda sizinle dimcik dimcik dans edip gozgoze gelmesi bile bence yanlis ( guvensizlik sebebidir, o sevgilinin yerinde sen olsaydin demek baska bir gece de baska bir kizla dimcikndimcik yapip gozgoze gelicekdi) BOSVER BU COCUGU YILIN ILK GUNU erkek dusunerek gecermi yaaa... daha guvenilir birine asik olursun bir gun
Canim valla sevgilisii varmis cocugun.... sevgilisi olupda sizinle dimcik dimcik dans edip gozgoze gelmesi bile bence yanlis ( guvensizlik sebebidir, o sevgilinin yerinde sen olsaydin demek baska bir gece de baska bir kizla dimcikndimcik yapip gozgoze gelicekdi) BOSVER BU COCUGU YILIN ILK GUNU erkek dusunerek gecermi yaaa... daha guvenilir birine asik olursun bir gun
çocuğun sevgilisi varmış farkında mısın? İkinizin de yaptığı hoş değil yarın seninle olursa da başkasına gider böyle yaparArkadaslar kuzenimin okudugu sehire gezmeye geldim . Dun yilbasi partisindeydik calistigi cafede . Bi arkadasiyla tanistirdi . Cocuk cok agir basli duruyodu . Biraz sohbet muhabbet derken samimiyeti ilerlettik ve biranda arkam donukken beni bilegimden tutup oynamaya goturdu biraz oynadik fln . Sonra birileri carpti bana beni omuzlarimdan tutup kendine cekti gece boyunca goz gozeydik kuzenimin sevgilisinin arkadasi bu cocuk sevgilisi uyarmis senin sevdgin var ne istiyon kizdan diye sonra kendini geri cekti . Evlere dagildiktan sonra kuzenimi aradilar israr etmis gezelim diye . Disari ciktik gezmeye biraz dolandik grup halinde cok etkilendim atamiyorum aklimdan asik oldum galiba . Dun bana memnun oldum tanistigima bidaha gorusemeyiz galiba dedi arabadan inip ve bidaha gormedim napcam ben kizlar????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?