herkes çok güzel cevaplar vermiş, ne şanslısınız ki böyle bir site ve size bu kadar çok görüş verebilen insanlar var. benim diyeceğim, evlilik aşk olmadan olacak bir şey değil. yaşınız 40 değil ki, altı üstü 28. günümüzde gençlik çok uzun sürüyor, siz de hiçbir şey için geç kalmış değilsiniz. aşık olmadan evlenmek zorla yürütülen bir görevden başka bir şey olamıyor/olmuyor ne yazık ki. konunuzu okurken ağlayacaktım. yapmayın, sırf iyi diye tutup da kimseyle hayatınızı birleştirmeyin. hem aşkı hem de karakteri bulun öyle evlenin. er geç evleneceksiniz ve evlendikten bir gün sonra anlayacaksınız ki evlenmek şart değil aslında bu hayatta. bekarlar evlenmeye özeniyor, evliler bekarlık günlerini özlüyor. tercihinizi bir kere yapın, tam yapın. ve içinde iki taraflı aşk olmayan bir evlilik baştan sakat olmaya mahkumdur. yapmayın. o da gitsin, kendisine aşık olan bir kızla evlensin.
Evet canım iyiki de bu site var ben de sonradan keşfettim herkes birbirine yardım etmek istiyor bu çok güzel...canım bana görüştüğüm kişi çok değer veriyor,çok iyi davranıyor ama dediğiniz gibi sırf iyi diye biriyle evlenilir mi ama erkeklere güvenim okadar azki.yok diyorum kimse onun kadar bana değer vermez onun kadar iyi davranamaz.sevse bile onun kadar sevemez...böyle duygular içindeyim.Onunla çok iyi anlaşıyoruz,çok güzel vakit geçiriyoruz,aynı şeylerden hoşlanıyoruz...evlensek heyecan olmayacak ama bağlanıcam bu şekilde evliliği sürdüremez miyim?böyle evlenen arkadaşlarım var.birine sordum bir yıllık evli iyiyim mutluyum diyo. tabi evinin içinde yaşadıklarını bilemem.sevgi,emek,fedakarlık bunlarla bir evlilik yürütülemez mi?illaha aşk mı lazım gerçekten cevabını bilmiyorum.