28 yasindayim, hayatta cok aptalliklar, hatalar yaptim. Ama en buyugu sevdigim ama asik olmadigim adami terketmekti..
O yaptigim hata tum hayatima sirayet etti. Aslinda onunla ne kadar mutlu oldugumu, ondan sonra beraber oldugum ve asik olarak nisanlandigim adamla yasadigim 1 senelik iliski boyunca hemen her gun anladim
Ask muthis bi duygu, ama o kadar kisa suruyoki bittiginde inanamiyosun. Ve ask o kadar buyuk beklentilere sokuyoki, karsindakinin en ufak ilgisizligi, verdigi mutsuzluk senin hayatini zindana ceviriyo. Yani ozetle soyleyeyim, asik olunca her duyguyu kocaman yasiyosun ve bi sure sonra o kadar agir geliyorki..
Beni seven, sevdigim, huzur buldugum ama tutkuyu bulamadigim adami o kadar cok ariyorumki..
Bence aşkın yanında mantıkda gerekli :)
17 yaşında aşık olduğum adamın peşinden hala koşuyor olsaydım başıma gelcekleri düşünmek bile istemiyorum :)
Aşk çok heyecanlı farklı bir duygu ama kişilikler yerine oturunca o tutku heyecan kalmıyor ki :)
Yerini daha farklı duygular arıyor
zaten 20 yaşında yaşamak istediklerinle 40 yaşında yaşamak istediklerin çok farklı değil mi :)
Ama sevgininde çeşitleri var
Aşık olmadan nasıl seviliyor bir erkek anlamadım.
Normal erkek arkadaş gibi mi seviyorsunuz yani?
Ayrılın tabii.
Evet haklısın Canım Arkadaşım.
Bundan önce ki ilişkimde tutkununda ötesinde bi hissiyat vardı.
Şimdi erkek arkadaşımla herşey daha durağan, evet seviyorum hemde çok ama heyecanım yok.
28 yasindayim, hayatta cok aptalliklar, hatalar yaptim. Ama en buyugu sevdigim ama asik olmadigim adami terketmekti..
O yaptigim hata tum hayatima sirayet etti. Aslinda onunla ne kadar mutlu oldugumu, ondan sonra beraber oldugum ve asik olarak nisanlandigim adamla yasadigim 1 senelik iliski boyunca hemen her gun anladim
ask muthis bi duygu, ama o kadar kisa suruyoki bittiginde inanamiyosun. Ve ask o kadar buyuk beklentilere sokuyoki, karsindakinin en ufak ilgisizligi, verdigi mutsuzluk senin hayatini zindana ceviriyo. Yani ozetle soyleyeyim, asik olunca her duyguyu kocaman yasiyosun ve bi sure sonra o kadar agir geliyorki..
Beni seven, sevdigim, huzur buldugum ama tutkuyu bulamadigim adami o kadar cok ariyorumki..
Ask muthis bi duygu, ama o kadar kisa suruyoki bittiginde inanamiyosun. Ve ask o kadar buyuk beklentilere sokuyoki, karsindakinin en ufak ilgisizligi, verdigi mutsuzluk senin hayatini zindana ceviriyo. Yani ozetle soyleyeyim, asik olunca her duyguyu kocaman yasiyosun ve bi sure sonra o kadar agir geliyorki..
Selam Hatunlar,
Yıllardır teyzemin bitmek bilmeyen sorunları var eşi ile.
Elbette ortada bir sevgi var ama aşık olarak evlenmedi eşine ve 15 yılı geçmesine rağmen halada aşık olamadı.
Sürekli bir anlaşmazlık bir tartışma mevcut evlerinde.
Bu şekilde evlenen bayanlar var mı?
Sevgi bir ilişkiyi yürütmeye yeter mi?
Yoksa mutlaka aşık olunması gerektiğini mi savunuyorsunuz?
Sanırım bende erkek arkadaşıma kocaman bir sevgi besliyorum fakat aşık değilim.
Mutlu olacağımızı düşünerek gelecek için planlar yapıyoruz fakat teyzemin bu durumu kafamı karıştırıyor.
Gelecekte benimde onun gibi olma düşüncesi endişelendiriyor beni.
Önerilerinizi bekliyorum.
Sevgiler ...
Selam Hatunlar,
Yıllardır teyzemin bitmek bilmeyen sorunları var eşi ile.
Elbette ortada bir sevgi var ama aşık olarak evlenmedi eşine ve 15 yılı geçmesine rağmen halada aşık olamadı.
Sürekli bir anlaşmazlık bir tartışma mevcut evlerinde.
Bu şekilde evlenen bayanlar var mı?
Sevgi bir ilişkiyi yürütmeye yeter mi?
Yoksa mutlaka aşık olunması gerektiğini mi savunuyorsunuz?
Sanırım bende erkek arkadaşıma kocaman bir sevgi besliyorum fakat aşık değilim.
Mutlu olacağımızı düşünerek gelecek için planlar yapıyoruz fakat teyzemin bu durumu kafamı karıştırıyor.
Gelecekte benimde onun gibi olma düşüncesi endişelendiriyor beni.
Önerilerinizi bekliyorum.
Sevgiler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?