Aşık olmadığı halde evlenen bayanlar varmı?

konunun hepsını okuma fırsatı bulamadım canım ama aşk mı sevgımı dersen sevgiyi seçerim.Koşulsuz şartsız olan tek sey sevgidir.
Teyzenın duruma gelince severim belki de aşık olurum düşüncesi ile evlenmiş ama olmamış...
Yanı sevgi zaten hiç var olmamış...
Aşk karşındaki adamının kusurlarını bir müddet görmemektir. Ama büyü bitince herşey ortaya çıkıverir..
Sevgi ise tüm kusurları ile sevmektir,Kabullenmektir.

Ben eşimi seviyorum ve ona asla kör kütük aşık olmayı da istemedim..Bir ömür sürecek bir seçeneğim varken neden ömrü 3 yılla sınırlanmış bir macera arayım ki kendime...

İşte ince noktada bu onu istemiyor değilim ki cinsel birliktelikte istememezlik olsun.
Seviyorum.
Ona dokunmak istiyorum, öpmek istiyorum.
Beraber uyuyup uyanmak istiyorum.
Çünkü bana huzur veriyor ...
Fakat aşık değilim mutluluktan havalara uçmuyorum.

Canım arkadaş gibi mi sevgi besleniyor peki ? aşkın sonrasında evlilikte yerini sevgiye bıraktığını söylüyorlar zaten yani ilk başlarda duyulan ızdırap verici bir şey aşk sonrası daha rahat sevgi bağlılık değil midir zaten ben mi yanlış biliyorum:26:Tabi gözlerinin hep onu gördüğünde heyecanlanması daha güzel bir şey ama sevginin de etkisi yok mu ki kafam karıştı

Güzel fikirlerin için teşekkür ederim o zaman
Fakat aşık olduğum adam bu erkek arkadaşımdan mesleki ve maddi anlamda çok daha fazla üstündü.
Onunla çok daha uyumluyduk.
Tek tartışma dahi yaşamamıştık.
Sessiz sakin oldukça beyefendi biriydi.
Fakat benim bi hatam yüzünden bitti.
Şimdi ikisini aynı kefeye koyacak olursam aşık olduğum adam karakter yönünden de her yönden de ağır basıyor.
Fakat o defter kapandı gitti.
Demem o ki aşık olduğun insan her konuda çok daha harika biri olabilir.
Ama asıl soru şuan ki sevgilim.
Evet seviyor hatta çok aşık, mutluyumda onunla ama aşk denen kavram biraz eksik.
Siz sevgi ile bir evliliğin çok mutlu bir şekilde yürüyebileceğine inanıyorsunuz belki de aşk ve tutku herkesinde dediği gibi gelip geçicidir.
Teşekkür ederim ..

Doğru kişiyi bulmuşsun demekki hemde aşık olduğun adam bu, ne mutlu sana
Eminim aşkınızın o tatlı meyveside aşkınız daha güzel olur

Özgecim kuzum ben seni anladım şimdi sayfalardaki yorumlarını okuyunca onu gördüğünde kalbinin hep heyecanlanmasını istiyorsun kaybetme korkusu olmalı verdiğin değer korkutmalı seni değil mi ? sevgiyle aşkın arasında gerçekten fark var haklısın önemli olan bu şekilde mutlu olup olmayacağını merak ediyorsun peki emin misin aşık olmadığından belkide teyzenin durumu seni etkiledi ve kendini sorguluyorsun aşıksın ama zamanın verdiği güvenle heyecanın kalmamış monotonlaşmış hissediyorsun kendini olamaz mı ?

Çok karışık olmadı tatlım anladım ben
Ama sevgi olduğunda tutku olmayadabiliyor.
Çünkü bende asıl eksik olan şey tamda bu;
Tutku ...

Canım benim, teşekkür ederim güzel yorumun için.
Çok doğru gerçekten ...
Ama ya aşık olduğun adam da bir ömür sevebileceğin karakterde harika bir insan olursa?..

Çok karışık olmadı tatlım anladım ben
Ama sevgi olduğunda tutku olmayadabiliyor.
Çünkü bende asıl eksik olan şey tamda bu;
Tutku ...

yok işte bence sevgi varsa tutku da mutlaka vardır ,eğer sevgi var tutku yoksa sevgide sorun var demektir ,ya sevmiyorsundur ya da az seviyorsundur yeterli dğeildir

Yavrucanım, tabi ki arkadaş gibi değil ama böyle onun yanında iken hiç deli gibi heyecanım yok.
Ve bu en başından beride olmadı.
Mesela ilişkinin en başında heyecan vardıda herşey durağanlaştı desem oda yok.
Hiç olmadı bu heyecan.
Evet onu çok seviyorum, hatta an geliyor saatlerce sarılsam gıkımı bile çıkarmam bazen o derece oluyor ama tutku denen kavram bende yok.
Aşık değilim, sadece onunla huzurluyum mutluyum ve seviyorum bu kadar kuzum ..

Aynen öyle tatlım benim.
Sana yaptığım diğer yorumda da dedim ya monotonlaştığından böyle oldu desem oda yok çünkü en başından okaybetme duygusunu, heyecanı tutkuyu yaşamadım ki.
Sadece kocaman bir sevgi var ona beslediğim.
Kocaman bir saygı ..
Ama heyecan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…