Selam Hatunlar,
Yıllardır teyzemin bitmek bilmeyen sorunları var eşi ile.
Elbette ortada bir sevgi var ama aşık olarak evlenmedi eşine ve 15 yılı geçmesine rağmen halada aşık olamadı.
Sürekli bir anlaşmazlık bir tartışma mevcut evlerinde.
Bu şekilde evlenen bayanlar var mı?
Sevgi bir ilişkiyi yürütmeye yeter mi?
Yoksa mutlaka aşık olunması gerektiğini mi savunuyorsunuz?
Sanırım bende erkek arkadaşıma kocaman bir sevgi besliyorum fakat aşık değilim.
Mutlu olacağımızı düşünerek gelecek için planlar yapıyoruz fakat teyzemin bu durumu kafamı karıştırıyor.
Gelecekte benimde onun gibi olma düşüncesi endişelendiriyor beni.
Önerilerinizi bekliyorum.
Sevgiler ...
Ben %200 katiliyorum, insan istemedigi biriyle nasil cinsel birliktelik yasayabilir?
Ustteki arkadas en buyuk hatam beni seven adami terk etmekti demis. Bana gore hayatimda yaptigim en iyi sey, beni seven ama benim sevmedigim adami terk etmek oldu.
Selam Hatunlar,
Yıllardır teyzemin bitmek bilmeyen sorunları var eşi ile.
Elbette ortada bir sevgi var ama aşık olarak evlenmedi eşine ve 15 yılı geçmesine rağmen halada aşık olamadı.
Sürekli bir anlaşmazlık bir tartışma mevcut evlerinde.
Bu şekilde evlenen bayanlar var mı?
Sevgi bir ilişkiyi yürütmeye yeter mi?
Yoksa mutlaka aşık olunması gerektiğini mi savunuyorsunuz?
Sanırım bende erkek arkadaşıma kocaman bir sevgi besliyorum fakat aşık değilim.
Mutlu olacağımızı düşünerek gelecek için planlar yapıyoruz fakat teyzemin bu durumu kafamı karıştırıyor.
Gelecekte benimde onun gibi olma düşüncesi endişelendiriyor beni.
Önerilerinizi bekliyorum.
Sevgiler ...
Bende fikrimi ekleyecek olsam " evet asik olmadan evlendim" diyebilirim
"O Askti" diyebileceğiniz birşey yasadiysaniz bi arkadasinda dediği gibi aradaki farki bili.
rsunuz
Ve asik olduğim kişiyle evlenseydim mutlu olurmuydum? Hayir.. Cunku gerçekten insanin gözünü kor ediyor saka değil ha yasayamayacaginiz hayat sartlarini " onun için katlanirim" diyerek göz gore gore cendere sokmuş oluyorsunuz kendinizi ,maddi- manevi uyumsuzlugunuz gün gibi ortadayken anın heyecanıyla seninle herşeye varim ben diye kaptiriyorsunuz yani saka yada efsane değil hakket akil bastan gidiyor
E böyleyken verilen kararlar saglikli olurmu siz cvplayin
Mehmet coskundenizi hayatta dinlemiş okumuslugum yoktur sadece bi yerde"6 aylik ask firtinasi gecmeden ileriye donuk önemli kararlar almayin " diyordu..katiliyorum
Asikken sen , sen degilsin teorisini de destekliyorum
Arada atismalarin olduğu, bi gün dovesin bi sevmekten bogasin geldiği, her turlu cadiliginiza katlanan, helede birlikte çocuk buyuttugunuz bir birliktelik coook daha makul ve uzun ömürlü geliyor bana
Bunlarda benim nacizane fikirlerin efenim
Aşkın gelip geçici bir duygu olduğunu, bazen acı bazen ise inanılmaz mutluluk veren histerik bir duygu olduğunu biliyorum, tecrübeyle sabitAşık olmadan evlenmek, bilmem bana uzak bir fikir gibi geldi. Ben aşık olduğum bir adamla evlendim, onun için 2 gün 2 gece durmadan ağladım, onunla beraber olmak için çılgınlıklar yaptım, onunla deli gibi mutlu oldum; ileri de çocuklarıma anlatacağım harika bir aşk hikayem var benim. Şu an bile Allah kısmet ederse doğacak bebeğime "aşkımızın meyvesi" diye hitap ediyorum.
Kısacası ben yola aşkla çıkılması gerektiğini düşünüyorum. Aşkın sevgiye dönüşmüş halini yaşamak bence çok başka bir duygu.
aşk ve sevgi içiçedir ,biri öbürsüz olmaz ,olamaz.
aşk olayın tutkulu kısmı ,o heyecan ,cinselliğe yol açan o inanılmaz aitlik duygusudur.
sevgi ise aşkın dönüştürülmüş hali .
önce aşık olursun ,tutkudan ölürsün ,her an ona dokunmak ,sarılmak ,yanında olsun istersin .
bu duygu da zamanla sevgiye döner ,adamı sevmeye başlarsın ,bakarsın ki sevilecek sana göre çok şeyi var o sevgi devam eder ,aşkla birleşerek uzun yıllar hiç bitmez.
ha bakarsın tutkudan ölürsün ama o tutkunun getirdiği duygulardan sonra adamda sevecek bir şey bulamıyorsun işte orada herşey biter .
aşk ile sevgi ayrı değil ,birbirini bütünleyen şeylerdir.
sevdiğiniz adama tutkusuz olmanız mümkün değil ,tutkulu olduğunuz adamı sevemezsiniz belki ama hem tutkulu hem de seviyorsanız işte o da tadından yenmez
çok mu karışık oldu
konunun hepsını okuma fırsatı bulamadım canım ama aşk mı sevgımı dersen sevgiyi seçerim.Koşulsuz şartsız olan tek sey sevgidir.
Teyzenın duruma gelince severim belki de aşık olurum düşüncesi ile evlenmiş ama olmamış...
Yanı sevgi zaten hiç var olmamış...
Aşk karşındaki adamının kusurlarını bir müddet görmemektir. Ama büyü bitince herşey ortaya çıkıverir..
Sevgi ise tüm kusurları ile sevmektir,Kabullenmektir.
Ben eşimi seviyorum ve ona asla kör kütük aşık olmayı da istemedim..Bir ömür sürecek bir seçeneğim varken neden ömrü 3 yılla sınırlanmış bir macera arayım ki kendime...
Çok karışık olmadı tatlım anladım ben
Ama sevgi olduğunda tutku olmayadabiliyor.
Çünkü bende asıl eksik olan şey tamda bu;
Tutku ...
beğenmedinmi
Canım arkadaş gibi mi sevgi besleniyor peki ? aşkın sonrasında evlilikte yerini sevgiye bıraktığını söylüyorlar zaten yani ilk başlarda duyulan ızdırap verici bir şey aşksonrası daha rahat sevgi bağlılık değil midir zaten ben mi yanlış biliyorum:26:Tabi gözlerinin hep onu gördüğünde heyecanlanması daha güzel bir şey ama sevginin de etkisi yok mu ki kafam karıştı
güzel de çok dönüyor meret
evlilik teklifimi aldın
güzel bakan gözlerinizi yormiyayım ben....
Henüz değil canım ama yakın sanırım oda hissediyorum
Bizim beyimiz evlilik teklifini etmeden evlilik kararı alıp,ailesi ile tanıştırıp daha sonra teklifi edenlerden
Özgecim kuzum ben seni anladım şimdi sayfalardaki yorumlarını okuyunca onu gördüğünde kalbinin hep heyecanlanmasını istiyorsun kaybetme korkusu olmalı verdiğin değer korkutmalı seni değil mi ? sevgiyle aşkın arasında gerçekten fark var haklısın önemli olan bu şekilde mutlu olup olmayacağını merak ediyorsun peki emin misin aşık olmadığından belkide teyzenin durumu seni etkiledi ve kendini sorguluyorsun aşıksın ama zamanın verdiği güvenle heyecanın kalmamış monotonlaşmış hissediyorsun kendini olamaz mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?