Aşık olmadığı halde evlenen bayanlar varmı?

Ama o heyecan ve tutku olmadan nasıl dokunuyorsunuz ki birbirinize?
Açıkçası ben heyecanlanmadığım bir adamdan uzaklaşırdım.

Ben %200 katiliyorum, insan istemedigi biriyle nasil cinsel birliktelik yasayabilir?

Ustteki arkadas en buyuk hatam beni seven adami terk etmekti demis. Bana gore hayatimda yaptigim en iyi sey, beni seven ama benim sevmedigim adami terk etmek oldu.

Bende fikrimi ekleyecek olsam " evet asik olmadan evlendim" diyebilirim
"O Askti" diyebileceğiniz birşey yasadiysaniz bi arkadasinda dediği gibi aradaki farki bili.
rsunuz
Ve asik olduğim kişiyle evlenseydim mutlu olurmuydum? Hayir.. Cunku gerçekten insanin gözünü kor ediyor saka değil ha yasayamayacaginiz hayat sartlarini " onun için katlanirim" diyerek göz gore gore cendere sokmuş oluyorsunuz kendinizi ,maddi- manevi uyumsuzlugunuz gün gibi ortadayken anın heyecanıyla seninle herşeye varim ben diye kaptiriyorsunuz yani saka yada efsane değil hakket akil bastan gidiyor
E böyleyken verilen kararlar saglikli olurmu siz cvplayin
Mehmet coskundenizi hayatta dinlemiş okumuslugum yoktur sadece bi yerde"6 aylik ask firtinasi gecmeden ileriye donuk önemli kararlar almayin " diyordu..katiliyorum
Asikken sen , sen degilsin teorisini de destekliyorum
Arada atismalarin olduğu, bi gün dovesin bi sevmekten bogasin geldiği, her turlu cadiliginiza katlanan, helede birlikte çocuk buyuttugunuz bir birliktelik coook daha makul ve uzun ömürlü geliyor bana
Bunlarda benim nacizane fikirlerin efenim

Son düzenleme:
deli gibi sevdigim asik oldugum adamla evlenseydim simdi dusunuyorumda hic mutlu olmazdim....evlendindigim kocamla hem ask hem mantik evliligi yaptim.....cok sukur duygularim ona hissettiklerim beni yaniltmadi yillar gecsede evliligimizde halada sevgimde eksiklik olmadi.....ama en ufak bir kipirti olmuyorsa icinizde istediginiz kadar mantikla hareket edin bir sure sonra hersey bitiyor...

valla çok güzel anlatmışsınız gerçekten. insanın içinde yaşadığını ama dile gelince anlamlandıramadığı şeyi gerçekten çok güzel anlatmışsınız

bundan 2 sene önce çok aşıktım ama bir gün ayrılır bir gün barışırdık yani kısaca hiç anlaşamazdık. aslında onun bir mesajı geç göndermesi bile kavga sebebi olurdu. yani demem o ki aşk çok ağır bir yük aslında. onun aslında normal olan bir hareketi dahi göze çarpabiliyor aşık olunca.

şimdiki ilişkimde ise aramasa,msjı geç gönderse dahi sorun yapmıyorum. bazen bu hissizliğimden ötürü huzursuz oluyorum ama en azından kavga yok, dövüş yok. kısaca ÜZÜLMEK yok. böylesi daha iyi bence

sen ona aşık değisin. peki o sana aşık mı??

şimdiki senin için en doğrusu
körkütük olan aşıkların sonunuda görüyoruz :)
hem asıl heyecan yeni başlıyor 21 haziranda ayy heyecan hissetmiyorum de görelim

Fazlası ile heyecanlıyım Bebeğim
Ve çok hevesliyim allahım utandırmasın

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
Umarım sende çok daha pişmanlık yaşamadan herşey yoluna girer ve yüzünü güldürür.

Evlilikte illaki sevgi,saygı ve mantıkta olmalı ama bence aşk illa ki olmalı.Ben aşık olmadan yapamazdım herhalde.Allah kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın aminnn...

Amin Canım Benim
Zaten senin tüm zorluklarına katlanıyorsa bu adam sana kör kütük aşıktır
Allahım ellerinizi hiç ayırmasın inşallah.

İlişkimde çok şükür sorgulayabileceğim bir sorunumuz yok.
Uyumlu bir insanımdır.
Ufak şeyleri problem etmem.
Erkek arkadaşıma bu şekilde davrandığım için inatçı biride olsa bana karşı çok ılımlı davranabiliyor.
Teyzemin evliliğinde dediğiniz gibi saygı biraz kaybedilmiş.
Teyzem her seferinde aşık olarak evlenmediğini söyler.
Çok afedersiniz eşi ona cinsel anlamda birşeyler yaşamak için yanaştığında dahi tüylerim diken diken oluyor yapamıyorum diyip ağladığını bilirim.
Ben erkek arkadaşımı seviyorum, onu öpmeyi, elini tutmayı, herşeyi.
İleride bu hislerin teyzemin yaşadığı şeye dönüşmesinden çok korkuyorum.

Canım özlemişim seni.
O zamanla aşk kavramı son zamanlarda benimde gündemimde
Erkek arkadaşım beni kaybetmekten korkan biri.
Değer veriyor.
Tabi çok ince bir insan değil, bunu karaktere bağlıyorum ama seviyor yani hissediyorum.
Umarım herşey ikimiz için çok güzel olur

Ne şanslısınız allahım utandırmasın ...
Bahsettiğiniz arkadaşınızın eşi ona ilgi göstermeyi bıraktığı an bayan ona kul köle olacaktır.
Kaybetmekten korkmaya başlayacaktır.
Bir boşluğa düşecektir.
Maalesef ki biz insanoğlu öyleyiz.
Değer görüldüğümüz zaman şımarırız.
Ama o değeri kaybettiğimizde herşey çok farklı şekil almaya başlar.
Umarım hepimiz çok mutlu olmayı becerebiliriz

İşte burada çok ince bir detay var.
Bu adam sizi el üstünde tutsaydı, fazlası ile sevseydi siz bu şekilde düşünüyor olmazdınız.
Dayak atan birini hangi insan evladı sevebilir ki?
Ortada aşk olmasa da sevgi ile birlikte eş değer bir huzur olması gerekiyor ki mutlu olasın.
Umarım sizde mutluluğu yakalayabilirsiniz.

Teşekkür ederim canım.
Sevgi yeterli diyorsan bu adam benim evleneceğim adam o zaman

Aşkın gelip geçici bir duygu olduğunu, bazen acı bazen ise inanılmaz mutluluk veren histerik bir duygu olduğunu biliyorum, tecrübeyle sabit Aşık olmadan evlenmek, bilmem bana uzak bir fikir gibi geldi. Ben aşık olduğum bir adamla evlendim, onun için 2 gün 2 gece durmadan ağladım, onunla beraber olmak için çılgınlıklar yaptım, onunla deli gibi mutlu oldum; ileri de çocuklarıma anlatacağım harika bir aşk hikayem var benim. Şu an bile Allah kısmet ederse doğacak bebeğime "aşkımızın meyvesi" diye hitap ediyorum.
Kısacası ben yola aşkla çıkılması gerektiğini düşünüyorum. Aşkın sevgiye dönüşmüş halini yaşamak bence çok başka bir duygu.

İnsan sevdiği birini sarıp sarmalayıp öpmek dokunmak ister.
Tabi ki hiç heyecanım yok demiyorum fakat aşık olduğum adamda duyduğum o yoğun heyecanı maalesef yakalayamadım.
Bana bu erkek arkadaşımın yanında olmak huzur veriyor, beni sevdiğini hissettiriyor ve mutlu oluyorum.
Ama bu evlilik için yeterli mi bu düşündürüyor beni.

aşk ve sevgi içiçedir ,biri öbürsüz olmaz ,olamaz.
aşk olayın tutkulu kısmı ,o heyecan ,cinselliğe yol açan o inanılmaz aitlik duygusudur.
sevgi ise aşkın dönüştürülmüş hali .
önce aşık olursun ,tutkudan ölürsün ,her an ona dokunmak ,sarılmak ,yanında olsun istersin .
bu duygu da zamanla sevgiye döner ,adamı sevmeye başlarsın ,bakarsın ki sevilecek sana göre çok şeyi var o sevgi devam eder ,aşkla birleşerek uzun yıllar hiç bitmez.
ha bakarsın tutkudan ölürsün ama o tutkunun getirdiği duygulardan sonra adamda sevecek bir şey bulamıyorsun işte orada herşey biter .
aşk ile sevgi ayrı değil ,birbirini bütünleyen şeylerdir.
sevdiğiniz adama tutkusuz olmanız mümkün değil ,tutkulu olduğunuz adamı sevemezsiniz belki ama hem tutkulu hem de seviyorsanız işte o da tadından yenmez
çok mu karışık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…