Hayır tabiki.
Ama ne bileyim aşkta ki o heyecan o tutku olmuyor.
Herşey daha durağan oluyor.
Sadece yoğun bir sevgi işte.
Daha önce aşk denen duyguyu tattığım için ikisi arasında ki o ince noktayı ayırt edebiliyorum.
Öneriniz için teşekkür ederim.
Ama o heyecan ve tutku olmadan nasıl dokunuyorsunuz ki birbirinize?
Açıkçası ben heyecanlanmadığım bir adamdan uzaklaşırdım.
28 yasindayim, hayatta cok aptalliklar, hatalar yaptim. Ama en buyugu sevdigim ama asik olmadigim adami terketmekti..
O yaptigim hata tum hayatima sirayet etti. Aslinda onunla ne kadar mutlu oldugumu, ondan sonra beraber oldugum ve asik olarak nisanlandigim adamla yasadigim 1 senelik iliski boyunca hemen her gun anladim
Ask muthis bi duygu, ama o kadar kisa suruyoki bittiginde inanamiyosun. Ve ask o kadar buyuk beklentilere sokuyoki, karsindakinin en ufak ilgisizligi, verdigi mutsuzluk senin hayatini zindana ceviriyo. Yani ozetle soyleyeyim, asik olunca her duyguyu kocaman yasiyosun ve bi sure sonra o kadar agir geliyorki..
Beni seven, sevdigim, huzur buldugum ama tutkuyu bulamadigim adami o kadar cok ariyorumki..
Selam Hatunlar,
Yıllardır teyzemin bitmek bilmeyen sorunları var eşi ile.
Elbette ortada bir sevgi var ama aşık olarak evlenmedi eşine ve 15 yılı geçmesine rağmen halada aşık olamadı.
Sürekli bir anlaşmazlık bir tartışma mevcut evlerinde.
Bu şekilde evlenen bayanlar var mı?
Sevgi bir ilişkiyi yürütmeye yeter mi?
Yoksa mutlaka aşık olunması gerektiğini mi savunuyorsunuz?
Sanırım bende erkek arkadaşıma kocaman bir sevgi besliyorum fakat aşık değilim.
Mutlu olacağımızı düşünerek gelecek için planlar yapıyoruz fakat teyzemin bu durumu kafamı karıştırıyor.
Gelecekte benimde onun gibi olma düşüncesi endişelendiriyor beni.
Önerilerinizi bekliyorum.
Sevgiler ...
şimdiki senin için en doğrusu
körkütük olan aşıkların sonunuda görüyoruz :)
hem asıl heyecan yeni başlıyor 21 haziranda ayy heyecan hissetmiyorum de görelim
Sen cok sanslisin ki once asik olup sonra sevmissin. Ben once sevip sonra aski yasadim. Askin guzel oldugu kadar hastalikli bi his oldugunu tecrube etmis olsaydim, sevdigim, bana huzur veren adami sirf aski tatmak icin asla birakmazdim.
Huzur her seyden onemli arkadasim. Huzurun olmadigi her his sana mide, bas agrisi, sinir stres, fiziksel, psikolojik bi cok hastalik olarak geri donecektir.
Dedigim gibi 'hayatimin ennnn buyuk hatasi' olarak nitelendirdigim icin bu durumu, ikinci defa yazmak istedim..
Verecegin kararlar pismanlik vermesin dilegimle..
Ask baska birseydir kuzum tarifi yok en guzel benzetme bence mum ile atestir...
Ben sevgilimden once asla evlenmeyi dusunmuyordum cunku ne gorucu usulu evlilik yapabilirdim nede mantik evliligi ve asikta olmamistim...
"Kocaammm " dedigim zaman icimin titremesi lazimm evimin cinari cocuklarimin babasi herseyim olmasi lazimm askin tutkununda bittigine inanmiyorum ben.
Ozlem aski besleyen en buyuk seydir ciftler evlenince yan yana oluyorlar ask bitti gibi gorunuyor ama Rabbim nasip etsin hic bitmez insAllah...
Ayni sekilde karsi tarafinda bana asik olmasi gerekiyor bana katlanabilmesi icin :)) zor bir insanim.
3 bucuk yildir katlaniyor bitanem Allah basimdan eksik etmesin.
Aşk dediğin o hararetli zamanlar zaten bir süre sonra geçiyor
Teyzenin evliliğinde anlaşamamak var
Evlilik başka bir kurum sadece aşkla ya da sevgiyle yürümüyor, toz pembe bir anlaşma değil
Aynı dünyanın insanı olmak
Mantığın alması
Saygı sınırlarını korumak
Sorumluluklarını bilmek
Daha bir sürü şey hepsi bir bütün
Herkes aşık oluyor, seviyor evleniyor ama herkesin evliliği yürümeyebiliyor saydığım nedenlerden ötürü
Teyzenin evliliğini baz alıp, kusuru aşkta aramak yerine, kendi ilişkini sorgulamalısın
Bence huzur buluyorsan, anlasabiliyorsan, sevildigini ve sahiplenildigini hissediyorsan guzel bir iliskidir.. Daha yeni bir asktan ciktin boyle dusunmen kiyaslaman normal, teyzenin de asksizliktan sorunlar yasadigini sanmiyorum, korkutuk asik olup anlasamayan bir suru insan var.. Ustelik annelerimiz teyzelerimiz yani eski insanlar cok asik olup mu evlendiler? Anlasmak baska birsey, sevgi olmazsa olmazdir.. Zamanla asik olunabilecegine inananlardanim..
bence aşk evliliği çok güzel birşey tabi sevdiğin insanla kafanda uyuşacak sadece aşklada olmaz
çok şükür ben aşık olduğum sevdiğim adamla evliyim iyi anlaşırız genelde anlarız birbirimizi çokmutluyum allahım bozmasın ona bakarken içim titrer
şahsen sevmediğim aşık olmadığım bir insanla bir ömür geçirip aynı yatağa gireceğime ölürüm daha iyi
yakın bir arkadaşım var mantık evliliği yaptı eşi dört dörtlük birisi ama arkadaşım çok mutsuz sürekli eşini sevemedeğini dile getiriyor adam ne yapsa arkadaşıma batıyor sürekli eşi arkadaşıma yaranmaya kendini sevdirmeye çabalıyor
çok iyi bir eş insan ama ben sevmiyorum diyor severek evlenenlere çok özeniyor
aşk olmadan yapılan evliliklerde mutluluk yakalandıysada hep mutluluk yarımdır bence( istisnalar hariç )
Oyy saol canim benim Aminn cumlemizin insAllah...Amin Canım Benim
Zaten senin tüm zorluklarına katlanıyorsa bu adam sana kör kütük aşıktır
Allahım ellerinizi hiç ayırmasın inşallah.
Benim basimdan bi evlilik gecti asik degildim gorucu usulu oldu sevmedim sevmedigim biriyle cehenneme dondu hayatim ozamnlar ailem cok baski yapti simdi ahhh diyorum keske asik olucagim bi insanla evlenseymisim herseyi batti bana nitekim anlasamadik dayak falan bitirdim ask olmadan olmaz asla.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben aşık olarak evlendim, deli gibi şarkılar söylerdim kendi kendime,şimdi hatırladım
eşim de aşıktı, bir o kadar da şefkatli
2007de yaşadık bunları, bu deli heyecan bende sadece birkaç ay sürdü, hele beni sevdiğinden emin olunca o duygular kayboldu gitti. ama hala ilk günkü gibi seviyor ve bağlılık duyuyorum ona
hele çocuklar falan olunca aşkın yerine çok daha önemli özellikler arıyorsunuz
yani aşk dediğiniz ne kadar sürecek ki, evlilik için çok yetersiz bir duygu
şart mı derseniz, bence şart değil
Ama o heyecan ve tutku olmadan nasıl dokunuyorsunuz ki birbirinize?
Açıkçası ben heyecanlanmadığım bir adamdan uzaklaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?