Aşık olmadığım ama bana aşık olan en yakın arkadaşımla evlenmeli miyim?

Ben beni seven mükemmel insanı değil de, kendi sevdiğimi aldım. Yine olsa yine yaparım demicem. Almazdım kocamı, kesin bilgi:KK70:Ha seviyorum eşimi, yaptığı bütün hataları bu kapatıyor ama gerçekten sana değer veren insanla evleniceksin, bunu anladım. Sana saygısı varsa sevgisi varsa, bence bi şans ver. Belki bi zaman sonra sen de onu seversin.

Ben beni seven mükemmel insanı değil de, kendi sevdiğimi aldım. Yine olsa yine yaparım demicem. Almazdım kocamı, kesin bilgi:KK70:Ha seviyorum eşimi, yaptığı bütün hataları bu kapatıyor ama gerçekten sana değer veren insanla evleniceksin, bunu anladım. Sana saygısı varsa sevgisi varsa, bence bi şans ver. Belki bi zaman sonra sen de onu seversin.
Sağol canım önerin için. Benim çevremde de biraz olumsuz evlilikler var ben de korkuyorum açıkcası evlendiğim kişi kötü çıkar diye. Arkadaşımın gözünde ben dünyanın en iyi en güzel insanıyım. Ben de kötü olurum yaşlanır çirkinleşirim makyaj güzeliyim diyorum. Ben seni her halinle kabul ederim diyor. Bir şehir seç orda yaşayalım sen ne istersen o diyor. Hastalığım yüzünden belki çocuğum olmaz diyorum ona bile evlatlık alırız zaten ben öğretmenim öğrencilerim benim çocuğum diyor. Senin sağlığın önemli diyor. Hasta olsam ne yapacağını şaşırıyor. Ben izin versem sürekli bana bir şeyler alacak, ben yasakladım. Sinirlenir vazgeçer mi diye her yolu denedim yok. Aşırı duygusal bir de. Hemen üzülüyor ben onu tersleyince.

Sevilmek guzel sey ama, asık olmadigin bırıyle sevısmek cehennemdir.

Evlilik sadece el ele gezmek pembe panjurlu evden sokagı ızlemekten ıbaret degıl.
Is cinsellige geldı mı ıcın alacak mı?
Mesela hıc opustunuz mu?
Hayır el ele bile tutuşmadık. Aramızda bir sevgililik durumu yok şuan.

Ben daha önce eski sevgilimle öpüştüm ama zaten onda bile sevmeme rağmen öpüşmek hoşuma gitmiyor benim. Bence cinsellik ayrı bir konu gibi. Gidip öpsem bir şey değişmez bence bu akıl karışıklığımda.
Cinsellik Evlılıgın temel kuralı, ayrı bir konu degıl.

Bence asık olmayı bekle. Mutlaka bırı cikar karsına.

Oturup arkadaşsa konuşabiliyorsan, kafan uyumluysa mutlu bir evlilik olacaktır, çok aşık olup evlenenlerin beklentileri o kadar yüksek ki, sonunda uyuşmadıklarını anlayıp kavga ederek boşanıyorlar, aşkı sorarsanda o da bitmiş oluyor, ben aşka inanmayanlardanım ben iyi karektere inanıyorum, bu arkadaşının karekteri önemli,

Sevilmek guzel sey ama, asık olmadigin bırıyle sevısmek cehennemdir.

Evlilik sadece el ele gezmek pembe panjurlu evden sokagı ızlemekten ıbaret degıl.
Is cinsellige geldı mı ıcın alacak mı?
Mesela hıc opustunuz mu?
Ya ben sizin yorumlarinizi cok beğeniyorum peki basta cinsel olarak cekici gelmeyen birinin sonradan cekici gelme ihtimali var mı

Peki ama o kişi beni üzerse ne olacak. Ben aşık oldum evlendim diyelim. O kişi beni bu kadar sevmez üstüme titremezse. Valla bilmiyorum şans işi heralde.
Evlilik sans biliyor musun.
Senelerce sevgılı olup evleniyorsun delı gıbı asık olarak.
Sonra bir anda tepetaklak oluyor Hersey.
Tabiki de gidip serserı sacma sapan bırıyle hayat arkadası olunmaz ama, efendi dedıgın adam da uzebılır.

Oturup arkadaşsa konuşabiliyorsan, kafan uyumluysa mutlu bir evlilik olacaktır, çok aşık olup evlenenlerin beklentileri o kadar yüksek ki, sonunda uyuşmadıklarını anlayıp kavga ederek boşanıyorlar, aşkı sorarsanda o da bitmiş oluyor, ben aşka inanmayanlardanım ben iyi karektere inanıyorum, bu arkadaşının karekteri önemli,
Aynen dediğiniz gibi arkadaş olarak çok uyumluyuz. Benim aklıma gelen onun aklına geliyor. Aynı şeyi düşünüyoruz genelde. Hatta çoğu zaman aklımı okuyor gibi. Zaten o genelde ben bu kızı nasıl mutlu ederim diye düşünüyor.

Yaa anlatsanıza biraz mesela katı kurallariniz var miydi fiziksel olarak örnek veriyorum uzun olsun,saçlı-sakallı olsun gibi.
Yunan heykeli gıbı olsun fızıgı uzun boylu olsun derdim hep.
Sısman ve heykelin h si olmayan, aman ya bu ne asla olmaz dedıgım adama zaman ilerledikçe asık oldum.
Muhabbetini sevdim, gulusunu sevdim, ortak yaptıgımız seyleri sevdim, suprızlerını sevdim, onu sevmeyi sımartmayı sevdim, aramızda sır olmamasını sevdim.
Kafamdaki adamdan cok uzaktı ilkinde. Ama gulusu cok guzeldı. Gozlerı kucucuk oluyordu cizgi gıbı gulerken, onu sevdim.

Tabi bunlar zamanla oldu.
İlkinde hayır dedıgımde gitseydi pes etseydi bu olmazdı.

Aynen dediğiniz gibi arkadaş olarak çok uyumluyuz. Benim aklıma gelen onun aklına geliyor. Aynı şeyi düşünüyoruz genelde. Hatta çoğu zaman aklımı okuyor gibi. Zaten o genelde ben bu kızı nasıl mutlu ederim diye düşünüyor.
Fiziksel olarak beğeniyorsanız aşk zamanla olur diye düşünügorum.

Back
X