Aşık olmadığım ama bana aşık olan en yakın arkadaşımla evlenmeli miyim?

Hayır evlenilmez.Evlilik tek tarafın sevgisiyle aşkıyla saygısıyla yürümez.Herşey karşılıklı olmak zorunda.

Değil mi... Benim daha önce görüştüğüm insanlar ben onları red edince öyle konularda sinirlenip bana ters davranıyorlardı.

Senin görüştüğün adamlar beş para etmezmiş demek ki,seven erkek sevişmez diye bir şey kaldı mı hala yahu ?

Ayrıca konudaki adam yalan söylüyor basbayağı,bu yalanları yemeyin artık.''Ayrılamadım,psikolojisi bozulacaktı'',kendisi size aşkını ilan ederken okay kız başkasıyla olunca ''yoooo'',ee başka ? Size basbayağı ilgi duymuş yanında başka biri varken,asıl kendisi aldatmış siz de böyle bir adamı çok iyi niyetli biri olarak mı görüyorsunuz gerçekten ? Cidden nasıl bir çevreniz var merak ettim.

Esinizle ilk bulusmadan bir seyler yasadığınızı söylemissiniz ya baska bir mesajda :) belki siz anlatınca cinselligin kafada yaşanıp biten bir sey olduğunu anlar üye

İvit, seviştik de evlendik. Aklı başında bir adam kriterlerine eline erkek eli değmemiş maddesi yerine daha mantıklı maddeler koyar. Ama söz konusu üyeye bunu anlatamayız maalesef.

Hayır evlenilmez.Evlilik tek tarafın sevgisiyle aşkıyla saygısıyla yürümez.Herşey karşılıklı olmak zorunda.
Evlenmediğim için işte tavsiyelere ihtiyacım var. Dediğiniz gibi ben aşık olsam bazı şeyleri alttan alırım. Ama bu şekilde pişman olursam bir de o çok kötü olur. Hem ona hem bana zehir olur. Ben sinirli biri değilim idare ederim ama çok ağlayıp pişman olabilirim.

İvit, seviştik de evlendik. Aklı başında bir adam kriterlerine eline erkek eli değmemiş maddesi yerine daha mantıklı maddeler koyar. Ama söz konusu üyeye bunu anlatamayız maalesef.

Adamın nasıl bir tip olduğu yıllarca başka biriyle sevgiliyken kankam ayağına konu sahibine yazmasından belli.Bir benzeri de bende vardı.Ahlaklı geçinir,ama akılda aldatırlar.Bir de başkasıyla öpüştü diye kızı suçlamış,cidden o kız daha masum konu sahibi de tarafsız bakabilir misiniz şu an bilemem.

Senin görüştüğün adamlar beş para etmezmiş demek ki,seven erkek sevişmez diye bir şey kaldı mı hala yahu ?

Ayrıca konudaki adam yalan söylüyor basbayağı,bu yalanları yemeyin artık.''Ayrılamadım,psikolojisi bozulacaktı'',kendisi size aşkını ilan ederken okay kız başkasıyla olunca ''yoooo'',ee başka ? Size basbayağı ilgi duymuş yanında başka biri varken,asıl kendisi aldatmış siz de böyle bir adamı çok iyi niyetli biri olarak mı görüyorsunuz gerçekten ? Cidden nasıl bir çevreniz var merak ettim.
Bir de evlenene kadar elini bile tutmam demiş. Utanıyormuş bir de :halay: Bu cümleleri genelde cinselliğe düşkün erkekler kuruyor hiç şaşmadı bugüne kadar

Adamın nasıl bir tip olduğu yıllarca başka biriyle sevgiliyken kankam ayağına konu sahibine yazmasından belli.Bir benzeri de bende vardı.Ahlaklı geçinir,ama akılda aldatırlar.Bir de başkasıyla öpüştü diye kızı suçlamış,cidden o kız daha masum konu sahibi de tarafsız bakabilir misiniz şu an bilemem.
Ben de ondan çok suçladım zaten. Yaşadığını yaşatmadan anlamayacaksın heralde dedim. Yok yarı yolda bırakmak istemiyormuş. E o zaman evlen sonra başka kadını sev onunla görüş.

Aynen dediğiniz gibi arkadaş olarak çok uyumluyuz. Benim aklıma gelen onun aklına geliyor. Aynı şeyi düşünüyoruz genelde. Hatta çoğu zaman aklımı okuyor gibi. Zaten o genelde ben bu kızı nasıl mutlu ederim diye düşünüyor.

buna rağmen bunca sene aranızda bir cinsel çekim olmamış, merak edip diğerinin dudağına yabışan olmamış :KK53: bilmiyorum canım bana pek uyumlu gelmediniz ya. benneyanginlargordum çok haklı o konuda.

Bu lafları yemeyin ciddi söylüyorum. Zaten size saygısı olan biri dur dediğiniz yerde durur sadece elinizi tutsun ötesi olmasın istiyorsanız ya buna saygı duymalı ya da efendice ayrılır sizi zorlamaz,trip atmaz. Para harcayacak diye de üzülmeyin. Kendi rızasıyla geliyor sonuçta.

Ben de ondan çok suçladım zaten. Yaşadığını yaşatmadan anlamayacaksın heralde dedim. Yok yarı yolda bırakmak istemiyormuş. E o zaman evlen sonra başka kadını sev onunla görüş.

Bu kalınlaştırdığım kısım ne biliyor musunuz ? ''Sen evet dersen bırakırım,ama hayır dersen de yalnız kalmayayım'',cidden inandınız mı siz de bu yalana ? İyi biri diye mi yıllarca tahammül etmiş ?
Yani gerçekten başka bir kadına senelerce yalan söyleyen bir tiple evlenmeyi mi düşünüyorsunuz ? Hayret ediyorum bazen,evlilik sizin için bu kadar mı önemli ? Arada sevgi deseniz yok,diğer konuda demiştim denemeye değer diye,ama bu konudaki adamda karakter yok,siz bunu bile bile ne umuyorsunuz bu kişiden ?

Merhaba kızlar. Umarım bana yardımcı olursunuz. Bu hayatta 2 en yakın arkadaşım var. Birisi lisede tanıştığım kız arkadaşım. O evlendi ve çocukları oldu. İkincisi üniversitede tanıştığım yakın arkadaşım. Bu arkadaşımın biz üniversiteye giderken kız arkadaşı vardı. İlk yıl sevgili olmuşlar ve son yıla kadar devam etti. Sevgilisi beni çok kıskanıyordu. Biraz fizik olarak da beğenilen biriyim. Sevgilisi kıskandığı halde arkadaşım benimle arkadaşlığını sürdürmek istedi. Ancak kız arkadaşı yokken benimle konuşuyor o varken görmezlikten geliyordu. Kız gider saçına yapışırım falan diyormuş benim için o da aklınca beni koruyormuş. Ben de kız rahatsız oluyor diye gizli görüşmek istemedim ve üniversite son sınıfta en yakın arkadaşımı telefon vs. her şekilde engelledim. Arkadaşım aylarca bana yalvardı barışmam için ama ben yapmadım. Bu sefer bizi ayırdığı için kız arkadaşından soğumuş. Beni melek gibi kız arkadaşını kötü olarak görmeye başladı. Sonunda bana aşık olduğunu söyledi. Ben de bunun aşk olmadığını söyledim. Ayrıca aşksa bile kız arkadaşı varken bana aşık olması en yakın arkadaşımdan nefret ettirdi. Arkadaşım da kız arkadaşını yarı yolda bırakmak istemiyordu dediğine göre bu yüzden ondan ayrılmadı ama sürekli benimle barışmak için aracılar falan soktu çok uğraştı. Ben barışmadım ve biz mezun olduk. Ondan sonra mezun olacağımız ay arkadaşım sevgilisinin telefonunda yazışmaları yakalamış ve sevgilisinin biriyle bunu aldattığını öğrenmiş. Hani öpüşmeli falan bir aldatma. Bunun üstüne kız kpssye girecek morali bozulmasın diye ayrılmamış güya. Sonra da ilk tartışmalarında mesajları gördüğünü söylemiş ve ayrılmışlar. Ben de o sırada çok riskli bir ameliyat geçirdim ve psikololim biraz çöktü. Çok acı çektim. Biraz dünyevi olaylardan kendimi soyutladım. Ne çalışmak ne evlenmek istiyorum. 26 yaşındayım. Bu arkadaşım üniversitede bana çok yardımcı oldu. Sınav tarihini karıştırırdım hocayla konuşurdu. Hastalanır derse giremezdim yerime imza atardı. 4 yıl boyunca benimle çok ilgilendi yani. Bir zararını kötülüğünü görmedim. Şimdi biz mezun olalı 3 yıl olacak. Arkadaşım işini de buldu benimle evlenmek istiyor. O bana aşık ama ben değilim. Beni çok seviyor. Ben de seviyorum ama arkadaş olarak. Ayrıca bu üniversitedeki ilişki olaylarını da unutamıyorum. Ama onunla evlenmezsem de başka birini bulabilir miyim bilmiyorum. Kimseye güvenemiyorum. Üniversitede görüştüğüm insanlar hep cinsellik düşünen insanlar çıkmıştı. Bu arkadaşımsa evlenene kadar elini bile tutmam istersen diyor. Ayrı şehirde olduğumuz için görüşemiyoruz da. Hani görüşim bakim nasıl gidecek diye bakamıyorum. Seviyorum ama onunla bir düğün hayal edemiyorum. Ama kötü bir hayatım olmaz diye düşünüyorum. Ben ona ne kadar ters gitsem de alttan alıyor. Evlenince değişir dersiniz belki ama 4 yıl üniversitede de tanıdım. Napıcam bilmiyorum. Bir de gider başkasıyla evlenirsem ve mutlu olamazsam hep pişman olucam. Bana bir akıl verin aklım çok karışık.
Beni çok sevdiğini bildiğim halde sartlarimizin eşit olmadığı ailevi sorunların doğacağını tahmin ettiğim bir ilişkiyi bitirdim. Eşimle evlendim yer yer ilgisiz ilgisini belli edemeyen birisi bense ona hep kör kütük . Ama bugün sorsann beni seveni seçerdim iki çok seven birbirine denk gelmiyo sevsen hep sen hep sen yoruluyosn..Sevgisine inandığım birisiyse 🤐

Canım ben de bu yüzden yıllarca etmediğim laf bırakmadım ona. O yüzden engelledim zaten. Bana ilgi duydu ama arkadaş kalmaya çalıştı. Hiç öyle benimle sevgili olmaya çalışmadı kız arkadaşı varken. Onların aileleri falan da tanışmıştı. Valla ne dersen haklısın o konuda. Ben o yüzden nefret etmiştim zaten. O yüzden aşık olamadım.

Bu kalınlaştırdığım kısım ne biliyor musunuz ? ''Sen evet dersen bırakırım,ama hayır dersen de yalnız kalmayayım'',cidden inandınız mı siz de bu yalana ? İyi biri diye mi yıllarca tahammül etmiş ?
Yani gerçekten başka bir kadına senelerce yalan söyleyen bir tiple evlenmeyi mi düşünüyorsunuz ? Hayret ediyorum bazen,evlilik sizin için bu kadar mı önemli ? Arada sevgi deseniz yok,diğer konuda demiştim denemeye değer diye,ama bu konudaki adamda karakter yok,siz bunu bile bile ne umuyorsunuz bu kişiden ?
Aynen işte ben de bunları düşündüm. Sonra yıllar geçince aklım karıştı.

Back
X