- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Aliceincatland
Bazen fiziksel olarak begenmedıgınde de oluyorFiziksel olarak beğeniyorsanız aşk zamanla olur diye düşünügorum.

Zaten sonra gozunde o dunyanın en yakısıklı adamı oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen fiziksel olarak begenmedıgınde de oluyorFiziksel olarak beğeniyorsanız aşk zamanla olur diye düşünügorum.
Aynı durumdayız sanırım yani ben heykel gibi olsun istemiyorum ama mesela hiç esmerYunan heykeli gıbı olsun fızıgı uzun boylu olsun derdim hep.
Sısman ve heykelin h si olmayan, aman ya bu ne asla olmaz dedıgım adama zaman ilerledikçe asık oldum.
Muhabbetini sevdim, gulusunu sevdim, ortak yaptıgımız seyleri sevdim, suprızlerını sevdim, onu sevmeyi sımartmayı sevdim, aramızda sır olmamasını sevdim.
Kafamdaki adamdan cok uzaktı ilkinde. Ama gulusu cok guzeldı. Gozlerı kucucuk oluyordu cizgi gıbı gulerken, onu sevdim.
Tabi bunlar zamanla oldu.
İlkinde hayır dedıgımde gitseydi pes etseydi bu olmazdı.
Fiziksel olarak brğendiğimFiziksel olarak beğeniyorsanız aşk zamanla olur diye düşünügorum.
Yok degılız ben evlendim ve bosandımAynı durumdayız sanırım yani ben heykel gibi olsun istemiyorum ama mesela hiç esmer
Fiziksel olarak brğendiğim
Ay ne saçma yorumlar yollamış telefon donduAynı durumdayız sanırım yani ben heykel gibi olsun istemiyorum ama mesela hiç esmer
Fiziksel olarak brğendiğim
Ya benim icgüdüsel galiba uzun boylu biri beni koruyup kollayacakmis güvenebilecekmisim hissi uyandiriyor. Bu takintimin olduğunu da yeni farkettim.Halbuki hicte sevmem birinin beni korumasını ben kendimi koruyamiyor muyum derim hep. Daha önce kısa boylu bir sevgilim vardı hayatimin en güzel 2 ayini yaşattı çok eğlenceliydi falan. Bu cocuga gelince kahrolsun önuargılarımYunan heykeli gıbı olsun fızıgı uzun boylu olsun derdim hep.
Sısman ve heykelin h si olmayan, aman ya bu ne asla olmaz dedıgım adama zaman ilerledikçe asık oldum.
Muhabbetini sevdim, gulusunu sevdim, ortak yaptıgımız seyleri sevdim, suprızlerını sevdim, onu sevmeyi sımartmayı sevdim, aramızda sır olmamasını sevdim.
Kafamdaki adamdan cok uzaktı ilkinde. Ama gulusu cok guzeldı. Gozlerı kucucuk oluyordu cizgi gıbı gulerken, onu sevdim.
Tabi bunlar zamanla oldu.
İlkinde hayır dedıgımde gitseydi pes etseydi bu olmazdı.
Bız evlendik sonra, sonra da bosandık.Ya benim icgüdüsel galiba uzun boylu biri beni koruyup kollayacakmis güvenebilecekmisim hissi uyandiriyor. Bu takintimin olduğunu da yeni farkettim.Halbuki hicte sevmem birinin beni korumasını ben kendimi koruyamiyor muyum derim hep. Daha önce kısa boylu bir sevgilim vardı hayatimin en güzel 2 ayini yaşattı çok eğlenceliydi falan. Bu cocuga gelince kahrolsun önuargılarımpeki su an hala onunla misiniz seviyor musunuz hala sizi el üstünde tutuyor mu
Özel olmayacaksa sebebini sorabilir miyim ?Bız evlendik sonra, sonra da bosandık.
Evleneceğin insan ile frekanslar aynı olmalı, ki aynıymış, konuşabilmek önemli çoğu erkekAynen dediğiniz gibi arkadaş olarak çok uyumluyuz. Benim aklıma gelen onun aklına geliyor. Aynı şeyi düşünüyoruz genelde. Hatta çoğu zaman aklımı okuyor gibi. Zaten o genelde ben bu kızı nasıl mutlu ederim diye düşünüyor.
Akısına bırak ya kasma hıc.Fiziksel olarak beğendiğim biri değil. Benim tipim değil yani ama çok da yakışıklı biriniri aramıyorum zaten.
Aynen öyle zaten şu cinselliği ön planda tutan erkeklerden midem bulanıyor. Gençken çok cahildim erkekler hep böyle galiba istedikleri tek şey cinsellik diyordum. Bu arkadaşımsa mesela zayıfladım ya fiziğim bozuldu dekolte bile giysem görünecek bir şey kalmadı dedim. Böyle şeyler söyleme utanıyorum sevdiğim insanla böyle konularda konuşmak istemiyorum diyor ona bile yani.Evleneceğin insan ile frekanslar aynı olmalı, ki aynıymış, konuşabilmek önemli çoğu erkek
Aklında sadece cinsellik olur ve aynı frekans olmadığından kadın mutsuz olur, bence uyumlu bir çift olursunuz,
Konuşmayan erkek, itici olur, kadın evde otursun o dışarıda arkadaşları ile takılmasını ister, kadını ihmal eder
Aynı anda sohbet çok önemli tabi tartışmadan
Çoğu evlenecek olan kızlarımız bunu önemsemiyor, onların önemsediği hediyeler, gezmeler, birde cinsellik ama oturup sohbet edemediğin adamla ne yapacaksın?
,
Şuan ailemle yaşadığım için o da çalıştığı için artık hani bir görüşsek birkaç ay görüşemicez. Gerçi o uçakla gelirim ben istersen diyor ama ben masraf olsun istemiyorum. Bir bilet 500-600. Bi de ısınamazsam hep boşa masraf yaptırmış olurum.Akısına bırak ya kasma hıc.
Konus gorus. Keyıf alıyorsan sohbetine bak. Zamana bırak yanı. Israr ediyorsa rica et ısrar etmesin.
Yanlış anlamayın ama bu cümlesi bana atmaca gibi geldi. Kacinci yüzyıldayız sevgiliyle cinsellik konuşulabilir taraflardan biri rahatsızlığını dile getirir o başka ama utanmaz,utanıyorum demez.Aynen öyle zaten şu cinselliği ön planda tutan erkeklerden midem bulanıyor. Gençken çok cahildim erkekler hep böyle galiba istedikleri tek şey cinsellik diyordum. Bu arkadaşımsa mesela zayıfladım ya fiziğim bozuldu dekolte bile giysem görünecek bir şey kalmadı dedim. Böyle şeyler söyleme utanıyorum sevdiğim insanla böyle konularda konuşmak istemiyorum diyor ona bile yani.
Bu onun iyi niyetli olduğunu gösteriyor, karekteri düzgün demek ki, seninle ciddi düşündüğünden o konuya girmiyorAynen öyle zaten şu cinselliği ön planda tutan erkeklerden midem bulanıyor. Gençken çok cahildim erkekler hep böyle galiba istedikleri tek şey cinsellik diyordum. Bu arkadaşımsa mesela zayıfladım ya fiziğim bozuldu dekolte bile giysem görünecek bir şey kalmadı dedim. Böyle şeyler söyleme utanıyorum sevdiğim insanla böyle konularda konuşmak istemiyorum diyor ona bile yani.
Su izolasyon bitsin gelir gorusursunuz. Hıc acele etmeŞuan ailemle yaşadığım için o da çalıştığı için artık hani bir görüşsek birkaç ay görüşemicez. Gerçi o uçakla gelirim ben istersen diyor ama ben masraf olsun istemiyorum. Bir bilet 500-600. Bi de ısınamazsam hep boşa masraf yaptırmış olurum.
Onun da geçmişte sevgilisi olduğu için boş yere günaha girdim düşüncesinde ve bu sefer evlenmek istemiyorsan hiç öpüşmesek daha iyi diyor. Biraz da dini yönden bakıyor. Yoksa konuşmaz mı yani.Yanlış anlamayın ama bu cümlesi bana atmaca gibi geldi. Kacinci yüzyıldayız sevgiliyle cinsellik konuşulabilir taraflardan biri rahatsızlığını dile getirir o başka ama utanmaz,utanıyorum demez.
Ben de o yüzden arkadaş kalalım diyorum ama o hep lafı geleceğe getirip hayallerinden bahsediyor. Ben hep kızıyorum seviyorum falan dediğinde arkadaşız biz diyorum yine de duramıyor lafı bir yerden çıkarıyor. Ona da boş yere ümit vermek istemiyorum ayrıca arkadaşlığım bozulsun da istemiyorum.Su izolasyon bitsin gelir gorusursunuz. Hıc acele etme
Ben de ondan korkuyorum zaten. Dediğiniz gibi onu da mutsuz ederim bir de durduk yere olay çıkarıpBu adamla evlensen, sevmediğin için her hareketi sana batacak. Ileride daha büyük sorunlar yaşarsınız diye düşünüyorum. 26 yaş bence çok geç bi yaş değil. Gerçekten aşık olduğunuzda evlenin derim.