• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık olmak istiyorum..

Toprak_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
96
34
88
37
İyi geceler arkadaşlar;
Evet aşık olmak istiyorum sevmek,sevilmek..ama yok yok.
28 yaşındayım 3 yıl önce ayrıldım nisanlımdan.unuttum ara ara aklıma gelsede..
Görüştüklerim de oldu fakat hiç doğru insan çıkmadı.en son 1 yıl önce biriyle görüştük en fazla 2 saat :(

Şurda ne yazildiysa o....

Yalnız ne istediğine dikkat et.
Aşık olmak sürekli huzursuzluk demektir.
Sen aşk mı istiyorsun, delirten, heyecanlandiran, kaygilandiran,

Yoksa facete fotograf paylasmalik, sevgi pötürcügü halinle kizlara nispet yapıp, yüzüğü parmağına takip adami kafese sokmali bir ilişki mi?

Yoksa facete fotograf paylasmalik, sevgi pötürcügü halinle kizlara nispet yapıp, yüzüğü parmağına takip adami kafese sokmali bir ilişki mi?
Face im yok instgramim var onuda çok kullanmıyorum.bende ifrit oluyorum evlendin tmm da 25 tane foto koymak nedir yaa :/
Ben nisanlandigimda nişan fotosu atmadim 1 tane bile..gereksiz buluyorum

Bende onu kaybetmekten korkuyorum sanki bişey olcak onu benden alcaklar yani olsada kötü olmasada kötü kadere ve zamana bırakıyorum sende öyle yap

Bende onu kaybetmekten korkuyorum sanki bişey olcak onu benden alcaklar yani olsada kötü olmasada kötü kadere ve zamana bırakıyorum sende öyle yap
Hele son zamanlarda deli gibi aşık olmaktan vazgeçtim sevip sevileyim diyorum ama ...hakkımızda hayırlısı olsun

Pardon da ne alaka? Yüzük, kafeslemek falan nasıl bi mantiktasiniz? O yerdiginiz yüzük iki tarafın da istegiyle takılıyor biliyor musunuz? Sevgiliniz evlenmek istemiyor olabilir sizinle veya siz sıcak bakmiyosunuzdur ama birbirini sevip aşık olup evlenen insanlara niye çamur atiyorsunuz? Asıl belli bi yasa gelip te halihazırda beraber oldugu kadınla evlenmeyen adamın sevgisine inanmam ben. Sizin tabirinizle kafeslenen adamlar seve seve giriyorlar o yola kafalarina silah dayatilmiyor bilin istedim.

Hele son zamanlarda deli gibi aşık olmaktan vazgeçtim sevip sevileyim diyorum ama ...hakkımızda hayırlısı olsun
Tabı en dogal hakkın ama iste sevip sevilsende çok şey araya girebiliyor o yüzden en güzeli kendi yaşantımıza bakıp kendimizi sevmek o kişi elbet çıkar

Pardon da ne alaka? Yüzük, kafeslemek falan nasıl bi mantiktasiniz? O yerdiginiz yüzük iki tarafın da istegiyle takılıyor biliyor musunuz? Sevgiliniz evlenmek istemiyor olabilir sizinle veya siz sıcak bakmiyosunuzdur ama birbirini sevip aşık olup evlenen insanlara niye çamur atiyorsunuz? Asıl belli bi yasa gelip te halihazırda beraber oldugu kadınla evlenmeyen adamın sevgisine inanmam ben.

Konu sahibi benim ne tarz kezbanlardan bahsettiğimi anladı. Ve cevap yazdi. Siz anlamasaniz da olur. Ve neden alindiniz ki?

Bekleyince gelmiyor.
Bekleme. En azından beklemiyormuş gibi yap. :sus:

Yüzükle kafeslenmeyi bagdastirmaniz sacma geldi. O adamlar o yola kendi hür iradeleriyle giriyorlar yani.
Hepsi değil. Ne kadar çok mutsuz erkek var. Ve ne kadar çok dedigim gibi kadin var. Mutlu olan insanlardan biri olur umarım konu sahibi.

Konuya yorumunuzu yazın ve benle polemige girmeyin bence.

Hepsi değil. Ne kadar çok mutsuz erkek var. Ve ne kadar çok dedigim gibi kadin var. Mutlu olan insanlardan biri olur umarım konu sahibi.

Mutsuz erkek varsa mutsuz kadın da var..burada paylaşılan yüzlerce örnek konu var

Genellemeyin zira komik oluyor. Bir kac konuda da bu tarz yorumlariniza denk gelmistim. Tekrarliyorum sevgiliniz evlilige sicak bakmiyor olabilir bu da bi secimdir seve seve kafeslenen erkekler gibi oyleyse mutluluklar size :)

Mutsuz erkek varsa mutsuz kadın da var..burada paylaşılan yüzlerce örnek konu var
Evet var. Ve bu mutsuzluklarini başkasına saldırarak cikaranlar da var. Burda olduğu gibi.

Halbuki konularina baksan kocasiyla mutsuz, kaynanasi laf sokuyor vs..

Hah işte onlarinki gibi bir evliligin olmasin

Genellemeyin zira komik oluyor. Bir kac konuda da bu tarz yorumlariniza denk gelmistim. Tekrarliyorum sevgiliniz evlilige sicak bakmiyor olabilir bu da bi secimdir seve seve kafeslenen erkekler gibi oyleyse mutluluklar size :)
Valla bakıyor :)) öyle bir konu Açmadım. Oyle bir şikayette de bulunmadım..nerden çıkardiniz. Ailesiyle tanıştım vs. Ama size bunlari anlatmak zorunda degilim gerçi :))

Kendi mutsuz evliliginiz nedeniyle huzursuzsunuz ve bana bel alti vurarak rahatlayacaksiniz :) "sevgilin evlenmek istemiyor mu yoksaa"diyerek... o küçük aklınızla. Oysa istiyor... oldu mu? Ne olacak şimdi?

Yazık size. Konularinizdan belli. Kalitesizlik akıyor. Gidin kötü evliliğinizle uğraşın. Size o laflari eden kocanizla. Laf sokan kaynannizla.

Bunu biraz kibarlastirip sosyal hesabimda paylasacagim:D

Back
X