Aşık olmak ya da olmamak...

JaneRizzoli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
3.292
6.919
358
36
Saçma bir başlık farkındayım. Ama durumu nasıl anlatacağımı da bilemiyorum bir türlü.
7 aydır devam eden bir birlikteliğim var. Flört daha doğrusu. Sürekli buluşuyoruz. Ama ilişki ilerlemiyor. İlerlemiyor ve ben gittikçe bağlanıyorum.
Ondan gelen net bir şey yok. Ona bağlandığımın farkında. Kendisi cidden iyi bir insan ama çok mıy mıy.
Aramız çok iyi. Güzel anlaşıyoruz. Fiziksel çekim de had safhada.
E bu adam neden kendini çekiyor hala?
Ve ben kendimi bu durumdan nasıl sıyırırım? Uzak durmalıyım farkındayım ama o fiziksel çekim beni öldürüyor. O da özlüyor onu da biliyorum.
Gerçi şu anki durumdan da bir şikayetim de yok. Ama çevremde çok baskı var evlilik konusunda. Ailem sürekli yeni birileriyle tanıştırma derdinde.
Kısacası, anı yaşamak istediğim zaman bu adam bulunmaz nimet. Her şey çok güzel.
İlerisini düşündüğümde de ne yapıyorum ben diyorum.
İlla her ilişkiye gelecek gözüyle bakmak zorunda mıyız?
Yaş da 33 bu arada.
Kafam çorba, yazım çorba, kusura bakmayın.

İlerleme yok derken?Sevgili gibi görüşüyorsunuz ama ortada sevgililikmi yok?

İlk aklıma gelen “acaba hayatında başka biri olabilir mi?” oldu. İki tarafında bu kadar istekli olduğu ama ileri gidemeyen ilişkilerde maalesef çoğunlukla bu oluyor. Belkide sadece isim koymaya gerek görmüyordur. Yani bazı şeyler isim koymadan daha güzel. Akışına bırakın.

Güzel anlar yaşamak, birlikte güzel anılar birliktirmek hemen evliliği düşünmekten daha iyi değil mi?

Baskıyı falan bırakın, siz ne istiyorsunuz??? Evlenmekse ona göre davranın, sevgililikse ona göre, arafta kalmakta sorun yoksa ona göre... 33 yaş bunu gerektirir çocuk değilsiniz

İlerleme yok derken?Sevgili gibi görüşüyorsunuz ama ortada sevgililikmi yok?
Aynen öyle
Bunu onunla konustunuz mu? İlişkiyi ileri taşımak istiyorum dediniz mi? Siz bir adım atın isterseniz
cevabının olumsuz olmasından korkuyorum. O benim cevabımın pozitif olacağını biliyor, onun adım atması gerek.
Çekingen mi kendisi? Onun yaşı kaç?
çekingen değil de ne bileyim böyle kararsız bi yapısı var. 34 o da.
emin değilim bu konuda. Oladabilir. Ama benim yanımdayken biriyle mesajlaşıp konuştuğuna şahit olmadım.
Güzel anlar yaşamak, birlikte güzel anılar birliktirmek hemen evliliği düşünmekten daha iyi değil mi?
evet bu da güzel. Ama ben direk evlilik odaklı değilim şu an. Sevgilim bile diyemiyorum mesele orda.
Arafta kalmak iyi değil
çok kötü bir şey arafta kalmak çok.

Baskıyı falan bırakın, siz ne istiyorsunuz??? Evlenmekse ona göre davranın, sevgililikse ona göre, arafta kalmakta sorun yoksa ona göre... 33 yaş bunu gerektirir çocuk değilsiniz
Şu an onu bilemiyorum işte.

Sevgili değilsiniz suan bisey falan geçti mi aranızda? Belki bu yuzden istemiyordur suan zaten yasıyoruz bir seyler adını koymaya gerek yok diye.

Bazı erkekler daha bir cekımser evlilik konusunda. Sebebini konuşmadan ögrenemezsınız.
Zaten etraf cevreye hiç takılmayın. Zoraki evlilik olmaz.
Hala kendiniz bile flortunuzle hazır olmadığınızı hissediyorsanız ki-mıymıy dıyorsunuz - bı memnuniyetsizlik var. Kimse yuzunden onunlada evlilikte acele etmeyin.

Çunku ondan net birsey yok dıyorsunuz, ama özluyoruz dıyorsunuz cekım var vs. Fakat ilerlemiyor siz baglanıyorsunuz.

Tam olarak karsılıklı ilişki anlayışınız nasıl onu anlayamadım.

Bence net konuşun
Evliliği falan geçtim oraya gelinceye kadar daha sevgili misiniz değil misiniz belli değil
Ne istiyor, ne yapıyor net sorun bence
34 yaşında bir insan çekinikse kararsızsa ya gönlü yoktur ya eziktir

Nasıl bir ilişkiniz var mesela.
Birbirinize hitap şekilleriniz nasıl?
Gittiğiniz geldiğiniz yerleri bildiriyor musunuz, sorumluluğunuz var mı birbirinize?
Mesajlaşma, konuşma sıklığı, görüşme sıklığı nedir?
Elele tutuşmak, fiziksel temas hangi safhada?
Bunlar belirleyicidir herhalde.

Ayrıca hadi evlilik düşünmediniz ama sevgili misiniz değil misiniz bilmeye hakkınız vardır sanıyorum. Biraz daha açık oynayın kartlarınızı.
Adamın niyeti yoksa ileri taşımaya, hiç oyalamasın sizi
Vakit kıymetli.

Kaybetmeyi de göze alamıyorum şu an. Net konuştum diyelim bu durum tamamen biterse ne yapacağım bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…