Aşık olmak ya da olmamak...

Pampa olmayacak gözüyle bakayım, olursa olur olmazsa çay demlerim artık
20lerde yapacağım işleri 30larda yapınca böyle oluyor işte.

Yok yahu kalp 20de de çarpıyor 30da da 50de de. Tanıdığımız bir abla 50lerinde, yeniden evlenmek istiyor yeniden kalbi çarpmak istiyor.

Sen de gerçeklerle yüzleşirsen adamın emin değilim diyebileceğinin farkındasın pekala. Aşk bitmesin, adamı görmeye devam et diye ferçeklerle yüzleşmeyi erteliyorsun (bence). Aşk böyle bir şey. Karşındakinin dünyanın en tabansız adamı olduğunu bilsen dahi gözardı ediyorsun işte.

Ayrıca sana nolacağını söyleyeyim
Bunun çok benzer mıymıy versiyonu bende vardı
Ben 3 ayda pes ettim gerçi
Hiç karar almaz, her şeyi bana atar falan falan
En son yeter dedim
Köşeye kıstırıp, sorumluluk yüklediğim an kaçtı
Keşke diyorum ilk aydan kıstırsaydım da 2 ayım boşa geçmezdi
7+ daha fazla zamanını bu adama harcamak istiyor musun emin ol derim

Yaa acayip güldüm

Haklı olabilirsin. İşte bitirsem de boşluğa düşerim korkusu da var. Bilemiyorum hiç yaa

Şimdiye kadar hep zaman için hesaplama yaptım ben. Yani bundan önceki ilişkilerimde. Sonuç 0. Bu defa yapmayım dedim. Biraz emek vereyim.
Bu da mı gol değil yaa.

Şimdiye kadar hep zaman için hesaplama yaptım ben. Yani bundan önceki ilişkilerimde. Sonuç 0. Bu defa yapmayım dedim. Biraz emek vereyim.
Bu da mı gol değil yaa.

Heğğ ben de öyle diyordum
Akışına bırakayım falan falan zamanla sorumluluk alır, zamanla bilinçlenir
Seni mutlu etmeyen bir şeye neden razı olmak zorundasın ki
"Razı olunacak" aşklar yaşamak neden yani

Heğğ ben de öyle diyordum
Akışına bırakayım falan falan zamanla sorumluluk alır, zamanla bilinçlenir
Seni mutlu etmeyen bir şeye neden razı olmak zorundasın ki
"Razı olunacak" aşklar yaşamak neden yani
Of be pampa. Yeni biri çıkınca şans vermek en mantıklısı sanırım.

Of be pampa. Yeni biri çıkınca şans vermek en mantıklısı sanırım.

Ben birini aramıyorum şans da vermiyorum en güzeli iplerini salmak gitsinler
33müşsün bak, 25 yaşında adam mı pışpışlıcakmışım iyi yapmışım diyorum şu an

Her şey çok açık. Bu adam konu sahibini sevgili olarak falan görmüyor, sadece anı yaşıyor.

Konu sahibi de bu durumun farkında ama aradaki büyünün bozulmasını istemiyor.

Her şey çok açık. Bu adam konu sahibini sevgili olarak falan görmüyor, sadece anı yaşıyor.

Konu sahibi de bu durumun farkında ama aradaki büyünün bozulmasını istemiyor.
Evet istemiyorum
Güzel geliyor yaşamak
Durumun çok farkında değilim aslında
Böyle bir şeyi ilk defa yaşıyorum çünkü

Hedefinde başka birşey vardır, o arada takılıyordur seninle. Erkekler çok yapar bunu. Cinsellik de yaşıyoruz diyorsun. 34 yaşındaki adam istediği herşeyi aldığı bir ilişki yaşıyor. Senin onu sevdiğinden emin, flörtünü de ediyor. Neden buna bir isim verip kendini sorumluluk altına soksun ki...

Sen ondan o kadar emin değilsin mesela.

Demek ki yanlış giden birşeyler var.

daha sevgili bile değiliz diyorsunuz ama çok şey de yaşamışsınız. ilişkinizin boyutunu anlayamadım. burdan evlilik çıkmaz. beklentiye girmeden yaşayın ya da bitirin yoksa çok üzücü olur sizin açınızdan.

İşte bütün mesele bu

Bence 30 un uzerindeki iliskilerde hatta 35den sonra taraflar iliski yasiyorsa ve evlilik istemiyorsa acikca soyluyorlar ona gore devam ettiriyorlar. Umutlandirmak istemem ama sanki evlenmeyecek gibi de durmuyor adam. Acikca konusun bence. Ben evlenmek istiyorum diyin eger siz de eminseniz

Sana olacağı söyliyeyim böyle boşlukta sallanmaya devam edersen yakında adamın bi anda senle ilişkiyi kestiğini ardında başkasıyla evlenmek üzere olduğunu duyarsın. Neden sadece zaman geçirilen kadın sıfatında olmayı kabul ediyosunuz 7 ayda 7 kere sormanız lazımdı herşey iyi hoş ama bu ilişki nereye gidiyor sonu ne diye belkide adam zamanında bişeyler düşündü baktı siz relax takılıyosunuz oda saldı? Bunlarda olasılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…