Aşık olmak ya da olmamak...

Bence size sadece cinsel bakıp bakmadığını şöyle anlayabilirsiniz, ondaki değerinizi ölçmek için.
1-2 ay mühlet verin kendinize bu süre içerisinde de asla ilişki yaşamak yok, bahane olarak da iltihap kapmışım ya da onun gibi bir şey, doktora gittim 2 ay ilişki kesinlikle ama kesinlikle yasak dedi deyin abartın ve bu süreçte onunla yine buluşun, buluşma talebiniz olsun yani.
Hatta deyin ki; ben evde buluşmak istemiyorum kendime hakim olacağımı sanmıyorum. Bir süre dışarıda aktivite yapalım deyin. Bakalım sizin için bir şeyler yapacak mı, bu bir çok şeyi ifade edecek bence. Birebir konuşmadan önce bunu deneyin derim.

Yok gün içinde de mesajlaşıyoruz
Telde konuşmuyoruz pek, telde konuşmayı sevmiyorum ben.
Önemli bir gelişme olursa haber veriyor.

sorgulamalarım sonucu elde ettiğim bilgiyi yazıyorum:))
1. ihtimal adam sevgilisiniz sanıyor. mıy mıy bir tip demiştin zaten.
2. ihtimal hoş vakit geçirdiği biri olarak görüyor..

benim tavsiyem dışarıda buluşmayı teklif edin bir dahakine. mesela sinema. şu filmi çok övdüler merak ediyorum beraber gidelim mi deyin.
bence ne olduğunuz ortaya çıkar.

Siz inanıyor musunuz buna gerçekten :) bence siz çoktaaann level atlamışsınız. Aşık olmuş gibisiniz ve size başta yeten şeyler artık yetmiyor. Yanılıyorda olabilirim tabi.

İkiniz de aynı tavsiyeyi vermişsiniz :) dışarda da vakit geçiriyoruz. Sinemaya-yemeğe-canlı müziğe falan gidiyoruz. Evde daha çok vakit geçirmemizin sebebi onun evcimen bir tip olması.
Galiba biz hoş vakit geçiren, cinsel olarak da birbirini tatmin eden iki kişiyiz. Dimi?

Siz inanıyor musunuz buna gerçekten :) bence siz çoktaaann level atlamışsınız. Aşık olmuş gibisiniz ve size başta yeten şeyler artık yetmiyor. Yanılıyorda olabilirim tabi.
Aşık mıyım emin değilim. Seviyorum onu biliyorum. İnsani olarak cidden çok iyi biridir. Gömmeyim şimdi adamı burda.
Ama mesela haftasonu yeni biri geldi gündeme. Hemen olabilir mi acaba diye düşündüm, tarttım.
Zaten biraz da sorgulamama o sebep oldu.
Ne bu böyle kusgribi daldan dala mı atlayacaksın dedim kendi kendime.
Ama adamla da elle tutulur bişey yok.
Kafam çorba yani.

e ama hep evde buluşuyormuşsunuz gibi yazdınız.
yorumlar o yüzden öyle geldi.
peki sinema yemek vs ele ele geziyormusunuz dışarıda?
iki arkadaş gibi mi yürüyorsunuz mesela?

Koluna giriyorum genelde. El ele değiliz.

Başka şehirlerdeyiz. Buluşunca evde kalıyoruz mecburen. Haftada 2-3 gün birlikteyiz. Hadi seviştik evlere diye bir durum olmuyor. Sabah kahvaltımı hazırlıyor. Yemek yapıyor. Çamaşırlarımı yıkıyor.
Bildiğin adamı kullanıyormuşum ben şimdi fark ettim

İlişkinizde duygu olup olmadığını anlamak için yazdınız, kafanız karışık olmasa yazmazdınız diye düşünüyorum. Ucunda yaşanacak bir cinsellik varsa dışarıda aktivite yapmak zor değil bence ama günün sonunda bunun olmayacağını bilerek bir paylaşım yapmak isteyecek mi sizinle ? Bence bunu anlamak için bizim tavsiyelerimize uymalısınız derim :) Ayrıca yanlış anladıysam düzeltin ama dışarıdaki aktiviteleri de arada derede yapıyorsunuz gibi algıladım, e sürekli olarak evde buluşsanız tabii ki de bir yerde gururunuz kırılıp tepki verirsiniz. Bunları da düşünmüş olabilir. Birbirinize hitap etme biçiminiz nasıl ?

Dürüst olmak gerekirse benim tasvip ettiğim şeyler değil bunlar. Değer yargılarıma ters çok objektif olamıyorum farkındayım :) ama çok iyi bildiğim bir şey varsa oda kalp kırıklığı dibine kadar yaşadım - yaşıyorum. Umarım sizde sadece dediğiniz gibi gönül eğlendiriyorsunuzdur ve kalbiniz kırılmaz.

yok yok karar verdim adam seni sevgilisi sanıyor
sana söylememiş o kadar:)

Evet aynen o yüzden yazdım. Arada derede değil aslında. Farklı şehirlerdeyiz, buluşunca mecburen aynı evde kalıyoruz. O yüzden zamanımız çoğunlukla evde geçiyor.
Cinsellik yaşanmadığı zaman da beraberiz. Her zaman yaşanamayabiliyor malum.
Duygu yoksa yoktur aslında. Biraz tadını da çıkarmak istiyorum bu dönemin.
Kendimi çok kaptırmamalıyım sanırım.

Ama sanki duygusal boyutu kendiniz de aşırı hak görmüyor gibi davranıyorsunuz siz. Bu da ancak karşı taraf öyle hissettirdiği için olur. Aslında siz kendinizi alıp bu ilişki de bir yere koymamışsınız, karşınızdaki nasıl taşısın sizi. Yine yaşayacağınızı yaşayın ama duygularınızı daha belli ederek tavır alın derim o zaman. Dışarıda elini tutmaya başlamak gibi, hitap biçiminize iyelik eki eklemek gibi. Ama bu süre içerisinde kesinlikle evlilikle ilgili sinyal vermeyin. Birden fazla gelmesin adama..

Ben de bunun olmamasını istiyorum işte. Kalbim kırılmasın. Boşuna umut bağlamayayım.
Ben de ilk defa yaşıyorum böyle şeyler. O yüzden de bilemiyorum zaten.

Hımm hiç böyle düşünmemmiştim. Teşekkür ederim tavsiyelerin için.

Ben de bunun olmamasını istiyorum işte. Kalbim kırılmasın. Boşuna umut bağlamayayım.
Ben de ilk defa yaşıyorum böyle şeyler. O yüzden de bilemiyorum zaten.

Tam bu iş oldu olacak derken sonra hayalkırıklığına uğramak çok kötü. Zamane erkeklerine zaten güven olmuyor. O yüzden baştan beklentini konuş derim panpa. İyi kötü olacak olmayacak baştan bilmek en iyisi.

Pampa olmayacak gözüyle bakayım, olursa olur olmazsa çay demlerim artık
20lerde yapacağım işleri 30larda yapınca böyle oluyor işte.

Başlığı aşı olmak ya da olmamak olarak okudum konuya girdim sonuna kadar okudum heralde korunma yöntemi olarak iğneyi soracak dedim konu bitti ortada ilişki yok aşı yok. Başlığa baktım aşık olmak o yüzden konuya kendimi veremedim bir şey de anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…