Aşık olmak ya da olmamak...

Her dakika mesajlaşmıyoruz. Buluştuğumuzda her şeyi anlatıyoruz ama. Şu gün şu oldu bugün bu oldu. Ailesi, arkadaşları, akrabalarını falan anlatır. Kuzenleri, arkadaşları beni biliyor. Ama ne diye biliyor onu bilmiyorum.

Of be içime oturdu. Ezik değil demek ki gönlü yok. O zaman ya bitiricem ya da yaşadığım kardır diyicem sanırım.

o zaman neden sürekli buluşuyorsunuz?
ne yapıyorsunuz mesela buluşunca.
sarılma, el ele tutuşma vs var mı?
çocuk sevgili olduğunuzu düşünüyor olabilir mi?
Dışarda değil genelde evde buluşuyoruz. Cinsellik var, ama onun haricinde de bir çok şey var.

Kaybetmeyi de göze alamıyorum şu an. Net konuştum diyelim bu durum tamamen biterse ne yapacağım bilemiyorum.
Bir insanı kaybedip kaybetmeyecegıni yasamadan bilemezsın. Belkide en buyuk kazancın onu kaybetmek olacak.
Biterse yoluna bakacaksın.33 yasına gelmiş biri olarak bılmen gereken tek sey yeniden sevebileceğin birinin olabileceğine inanmak ve senin için dogru guzel tercihler için bundan sonrakileri degerlendırmek olacak.
Ölüm kalım meselesi haline getirmeyin lütfen şu ilişki boyutunu artık.Liseli degiliz.
Zaten herseyi dozunda yasamayı becerebılsek belki hersey daha ıyı güzel olacak.

bu yüzden olabilir işte
duzenli bulusuyoruz, aramızda bir seyler geciyor adını koymaya gerek yok diye..
bence artık acıkca böyle olmayacagını, ilişki istediginizi ve duygularınızı söyleyin.
tamam derse devam eder
istemezse bu karmasada biter.

Adam sizle evlenemez 7 aydır sevgili bile olmamışsınız gönül eğlendirme bu ikiniz sadece birbirinizden hoşlanıyorsunuz fuckbudy yani

Bundan önceki hayal kırıklıklarım ve yaşanmışlıklarım da beni karamsarlığa itiyor sanırım. Ölüm kalım meselesi değil. Kararsızlık meselesi şu an benim derdim. Ne düşüneceğimi bilemiyorum bir türlü. Anı yaşamaktan o kadar uzaktım ki hep. Tadını çıkarmak istiyorum ama sonrasında gelecek kaygılarım başlıyor.

peki size hitap şekli nasıl?
sohbette kendi planlarından falan bahsediyor mu?
bunlar bireysel mi?
Bana adımla hitap etmez hiç. Güzel şeyler söyler. İleriye dönük çok planı yok. Zaten hayatında bir çok şey oturmuş durumda.

Adam sizle evlenemez 7 aydır sevgili bile olmamışsınız gönül eğlendirme bu ikiniz sadece birbirinizden hoşlanıyorsunuz fuckbudy yani
İşte sadece o kadar da değil. O kadar olsa zaten ben de kafa karışıklığı yaşamam.

Ondan birşey gelmiyor diyorsunuz cinsellik isteyince geri durun o zaman anlarsınız
İşte ben bir akrep kadını olduğumdan dolayı o pek mümkün olmuyor bazen o geri duruyor
Ama şöyle bir şey var. Regl dönemlerinde de buluşuyoruz. Aramızda bir şey geçmiyor ama yine de beraber oluyoruz

Bana adımla hitap etmez hiç. Güzel şeyler söyler. İleriye dönük çok planı yok. Zaten hayatında bir çok şey oturmuş durumda.

buluşma dışında peki?
mesajlaşma telde konuşma?
hani iki sevgili tadında.
yoksa sadece buluşma günü için mi haberleşiyorsunuz?

buluşma dışında peki?
mesajlaşma telde konuşma?
hani iki sevgili tadında.
yoksa sadece buluşma günü için mi haberleşiyorsunuz?
Yok gün içinde de mesajlaşıyoruz
Telde konuşmuyoruz pek, telde konuşmayı sevmiyorum ben.
Önemli bir gelişme olursa haber veriyor.

Bende akrebim ama adı konulmamış şeylerden nefret ederim nesiyim onun derim herşey cinsellik değil.Adını koysun.Ya da siz ona noktayı koyun.
İşte ben bir akrep kadını olduğumdan dolayı o pek mümkün olmuyor bazen o geri duruyor
Ama şöyle bir şey var. Regl dönemlerinde de buluşuyoruz. Aramızda bir şey geçmiyor ama yine de beraber oluyoruz

Adam size aşık değil. Burada gönlünü eğlendiriyor yazınca topa tutuyorlar ama olan bu. O size duygusal yaklaşmıyor. Seks partnerisiniz onun için bence. Çok kaptırmayın kendinizi. Ailesinin biliyor olmasınada çok anlam yüklemeyin. Erkekler bizim kadar anlam yüklemiyor buna çünkü.

Bende akrebim ama adı konulmamış şeylerden nefret ederim nesiyim onun derim herşey cinsellik değil.Adını koysun.Ya da siz ona noktayı koyun.
İşte her şey cinsellik değil ben de orda tıkanıyorum. Her şey cinsellik olsa kafam karışmaz yeri belli olur. Adam mıymıy. Öldürdü beni.

O gönlünü eğlendiriyorsa ben de eğlendiriyorum. Topa tutmaya niyetim yok. Biraz silkelenip kendime gelme istediğim zaten bu başlık.
Onunla keyifli zaman geçiriyorum bu bir gerçek. İlerisini düşünmezsem bundan şikayetim yok.
Artık ilerisini düşüneceğim biri de çıkarsa şans veririm herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…