- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 36
- Konu Sahibi JaneRizzoli
-
Evet geçti.Sevgili değilsiniz suan bisey falan geçti mi aranızda? Belki bu yuzden istemiyordur suan zaten yasıyoruz bir seyler adını koymaya gerek yok diye.
Her dakika mesajlaşmıyoruz. Buluştuğumuzda her şeyi anlatıyoruz ama. Şu gün şu oldu bugün bu oldu. Ailesi, arkadaşları, akrabalarını falan anlatır. Kuzenleri, arkadaşları beni biliyor. Ama ne diye biliyor onu bilmiyorum.Nasıl bir ilişkiniz var mesela.
Birbirinize hitap şekilleriniz nasıl?
Gittiğiniz geldiğiniz yerleri bildiriyor musunuz, sorumluluğunuz var mı birbirinize?
Mesajlaşma, konuşma sıklığı, görüşme sıklığı nedir?
Elele tutuşmak, fiziksel temas hangi safhada?
Bunlar belirleyicidir herhalde.
Ayrıca hadi evlilik düşünmediniz ama sevgili misiniz değil misiniz bilmeye hakkınız vardır sanıyorum. Biraz daha açık oynayın kartlarınızı.
Adamın niyeti yoksa ileri taşımaya, hiç oyalamasın sizi
Vakit kıymetli.
Değiliz işte. Daha yüzeysel bir ilişki
Of be içime oturdu. Ezik değil demek ki gönlü yok. O zaman ya bitiricem ya da yaşadığım kardır diyicem sanırım.Bence net konuşun
Evliliği falan geçtim oraya gelinceye kadar daha sevgili misiniz değil misiniz belli değil
Ne istiyor, ne yapıyor net sorun bence
34 yaşında bir insan çekinikse kararsızsa ya gönlü yoktur ya eziktir
Dışarda değil genelde evde buluşuyoruz. Cinsellik var, ama onun haricinde de bir çok şey var.o zaman neden sürekli buluşuyorsunuz?
ne yapıyorsunuz mesela buluşunca.
sarılma, el ele tutuşma vs var mı?
çocuk sevgili olduğunuzu düşünüyor olabilir mi?
Bir insanı kaybedip kaybetmeyecegıni yasamadan bilemezsın. Belkide en buyuk kazancın onu kaybetmek olacak.Kaybetmeyi de göze alamıyorum şu an. Net konuştum diyelim bu durum tamamen biterse ne yapacağım bilemiyorum.
Dışarda değil genelde evde buluşuyoruz. Cinsellik var, ama onun haricinde de bir çok şey var.
bu yüzden olabilir işteEvet geçti.
Adam sizle evlenemez 7 aydır sevgili bile olmamışsınız gönül eğlendirme bu ikiniz sadece birbirinizden hoşlanıyorsunuz fuckbudy yaniSaçma bir başlık farkındayım. Ama durumu nasıl anlatacağımı da bilemiyorum bir türlü.
7 aydır devam eden bir birlikteliğim var. Flört daha doğrusu. Sürekli buluşuyoruz. Ama ilişki ilerlemiyor. İlerlemiyor ve ben gittikçe bağlanıyorum.
Ondan gelen net bir şey yok. Ona bağlandığımın farkında. Kendisi cidden iyi bir insan ama çok mıy mıy.
Aramız çok iyi. Güzel anlaşıyoruz. Fiziksel çekim de had safhada.
E bu adam neden kendini çekiyor hala?
Ve ben kendimi bu durumdan nasıl sıyırırım? Uzak durmalıyım farkındayım ama o fiziksel çekim beni öldürüyor. O da özlüyor onu da biliyorum.
Gerçi şu anki durumdan da bir şikayetim de yok. Ama çevremde çok baskı var evlilik konusunda. Ailem sürekli yeni birileriyle tanıştırma derdinde.
Kısacası, anı yaşamak istediğim zaman bu adam bulunmaz nimet. Her şey çok güzel.
İlerisini düşündüğümde de ne yapıyorum ben diyorum.
İlla her ilişkiye gelecek gözüyle bakmak zorunda mıyız?
Yaş da 33 bu arada.
Kafam çorba, yazım çorba, kusura bakmayın.
Bundan önceki hayal kırıklıklarım ve yaşanmışlıklarım da beni karamsarlığa itiyor sanırım. Ölüm kalım meselesi değil. Kararsızlık meselesi şu an benim derdim. Ne düşüneceğimi bilemiyorum bir türlü. Anı yaşamaktan o kadar uzaktım ki hep. Tadını çıkarmak istiyorum ama sonrasında gelecek kaygılarım başlıyor.Bir insanı kaybedip kaybetmeyecegıni yasamadan bilemezsın. Belkide en buyuk kazancın onu kaybetmek olacak.
Biterse yoluna bakacaksın.33 yasına gelmiş biri olarak bılmen gereken tek sey yeniden sevebileceğin birinin olabileceğine inanmak ve senin için dogru guzel tercihler için bundan sonrakileri degerlendırmek olacak.
Ölüm kalım meselesi haline getirmeyin lütfen şu ilişki boyutunu artık.Liseli degiliz.
Zaten herseyi dozunda yasamayı becerebılsek belki hersey daha ıyı güzel olacak.
Bana adımla hitap etmez hiç. Güzel şeyler söyler. İleriye dönük çok planı yok. Zaten hayatında bir çok şey oturmuş durumda.peki size hitap şekli nasıl?
sohbette kendi planlarından falan bahsediyor mu?
bunlar bireysel mi?
İşte sadece o kadar da değil. O kadar olsa zaten ben de kafa karışıklığı yaşamam.Adam sizle evlenemez 7 aydır sevgili bile olmamışsınız gönül eğlendirme bu ikiniz sadece birbirinizden hoşlanıyorsunuz fuckbudy yani
İşte ben bir akrep kadını olduğumdan dolayı o pek mümkün olmuyorOndan birşey gelmiyor diyorsunuz cinsellik isteyince geri durun o zaman anlarsınız
Bana adımla hitap etmez hiç. Güzel şeyler söyler. İleriye dönük çok planı yok. Zaten hayatında bir çok şey oturmuş durumda.
Yok gün içinde de mesajlaşıyoruzbuluşma dışında peki?
mesajlaşma telde konuşma?
hani iki sevgili tadında.
yoksa sadece buluşma günü için mi haberleşiyorsunuz?
İşte ben bir akrep kadını olduğumdan dolayı o pek mümkün olmuyorbazen o geri duruyor
Ama şöyle bir şey var. Regl dönemlerinde de buluşuyoruz. Aramızda bir şey geçmiyor ama yine de beraber oluyoruz
İşte her şey cinsellik değil ben de orda tıkanıyorum. Her şey cinsellik olsa kafam karışmaz yeri belli olur. Adam mıymıy. Öldürdü beni.Bende akrebim ama adı konulmamış şeylerden nefret ederim nesiyim onun derim herşey cinsellik değil.Adını koysun.Ya da siz ona noktayı koyun.
O gönlünü eğlendiriyorsa ben de eğlendiriyorum. Topa tutmaya niyetim yok. Biraz silkelenip kendime gelme istediğim zaten bu başlık.Adam size aşık değil. Burada gönlünü eğlendiriyor yazınca topa tutuyorlar ama olan bu. O size duygusal yaklaşmıyor. Seks partnerisiniz onun için bence. Çok kaptırmayın kendinizi. Ailesinin biliyor olmasınada çok anlam yüklemeyin. Erkekler bizim kadar anlam yüklemiyor buna çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?