aşık olunacak kızda aranan özellikler:) buyrun..

ezoqwe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
215
0
0
K.K.T.C.
evet bayanlar aşık oluncak kızda ne özellıkler arar erkekler:)? yanı fızık saç baş tan tutunda hal ve hareketlere kadar alalım yorumları:)

Sanırım doğallık ve masumiyet en önemlisi,bu benim fikrim tabi.Dış görünüş ve temizlikte çok önemli bunun devamında...

Sanırım doğallık ve masumiyet en önemlisi,bu benim fikrim tabi.Dış görünüş ve temizlikte çok önemli bunun devamında...

peşinden koşturacaksın, süründüreceksin, bir ümitlendirip bir hakaret edeceksin, asla sevdiğini itiraf etmeyeceksin, çok konuşmayacaksın gizemli olacaksın bak senden tatlısı olurmu. erkekler kendilerine iyi davranan kızları değil süründürenleri severler bu bir gerçek.

Bu konuda kim ne dese boş. Türlü türlü insan var. Herkesin aradığı şey başkadır.

fiziksel grntüye fazlasıyla önem verdikleri kesin:27:.. onun dışında bence braz da etkin olabilecekleri kızlara yaklaşırlar daa çok

aaaay tam ben:)) sacımda boya yok cok makyaj yapmam:)) 2gune bı banyo yaparım parfm sıkarım:D guzellkse guzellk ayyyyy daha nolsuuuuun:D

peşinden koşturacaksın, süründüreceksin, bir ümitlendirip bir hakaret edeceksin, asla sevdiğini itiraf etmeyeceksin, çok konuşmayacaksın gizemli olacaksın bak senden tatlısı olurmu. erkekler kendilerine iyi davranan kızları değil süründürenleri severler bu bir gerçek.

çok doğru ablacım:)) aynen katlıyorum süründrmek konusundaaa gızemlı olmakda ıyı kendını açık etmıyceksn tamamen saol:):nazar:

fiziksel grntüye fazlasıyla önem verdikleri kesin:27:.. onun dışında bence braz da etkin olabilecekleri kızlara yaklaşırlar daa çok

fızıksel konusu gercek:) etkın olmak derken ustlerınde baskı kurablceklrı mı :d ya da cok uyanık kızla ıslerı olmaz mı demek ıstıosn

Kesinlikle katılıyorum..:1:

valla ben kime yüz vermediysem, kötü davrandiysam pesimde pervane oldu
bu erkeklerin beyni farkli calisiyor galiba,
ben benden uzaklassinlar diye kötü ve uzak davranirken onlar dahada baglaniyordu.
ama bunlar uc örnekler tabi

normal erkekler dogalliktan, samimiyetten ve birazda cilveli hallerden hoslaniyor bence
görüntü acisindan herkesin zevki farkli ama bakimli olmali bi kadin elbet

Hep kaçınca kovalanır deyince aklıma yavru köpekler geliyooo:21:Kaçınca oyun yapıyorsunuz sanıp gelir ya peşinizden:44: Şaka bir yana erkekler bu ilişkideki elde etme olayını içgüdüsel olarak oyun olarak görüyor sanki ve içlerinde oyun oynamak isteyen bir çocuk hep gizli,kaybetmeyede tahammüllleri yok,evet cevabını alana kadar(yani kazanana kadar) uğraşıyorlar..Normal bi oyun oynarken bile kaybedince sinirlenen ve kabullenemeyen bir çok erkek tanıyorum:1:

Son düzenleme:
valla ben kime yüz vermediysem, kötü davrandiysam pesimde pervane oldu
bu erkeklerin beyni farkli calisiyor galiba,
ben benden uzaklassinlar diye kötü ve uzak davranirken onlar dahada baglaniyordu.
ama bunlar uc örnekler tabi

normal erkekler dogalliktan, samimiyetten ve birazda cilveli hallerden hoslaniyor bence
görüntü acisindan herkesin zevki farkli ama bakimli olmali bi kadin elbet

haklısın ablacım:) genelde duyumlarım öyle yuz werme süründr:)) erkekler bundan hoşlanıomus

Hep kaçınca kovalanır deyince aklıma yavru köpekler geliyooo:21:Kaçınca oyun yapıyorsunuz sanıp gelir ya peşinizden:44: Şaka bir yana erkekler bu ilişkideki elde etme olayını içgüdüsel olarak oyun olarak görüyor sanki ve içlerinde oyun oynamak isteyen bir çocuk hep gizli,kaybetmeyede tahammüllleri yok,evet cevabını alana kadar(yani kazanana kadar) uğraşıyorlar..Normal bi oyun oynarken bile kaybedince sinirlenen ve kabullenemeyen bir çok erkek tanıyorum:1:

erkekler pesınden kostukları her kızla cıkablceklerını sanıyolar:)) ama onlara hadlerını bıldrmekte cok buyuk zevkkkk:65:

Back
X