Asik olunmayan kisiyle evlilik

hande_nz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
151
251
18
Sizi inanilmaz seven, sadakat konusunda gozunuz kapali guvendiginiz(gercekten de guveniyorsunuz), her seyden once karsisindakini bir birey olarak goren, ona saygi duyan, hayatta her turlu konuda ona destek olan, sinirlendiginizde sizi sakinlestirip yumos gibi yapan (bu tabiri ben uydurdum, cok huzurlu anlaminda yani), ailesiyle tanistiginiz ve hepsinin duzgun insanlar olduğunu bildiginiz biriyle, ona karsi tutku derecesinde hisler beslemeseniz de evlenir miydiniz? Ona karsi hissettiğiniz duygular aşk degilse de tum bu ozellikleri yuzunden onunla bir hayat dusunur muydunuz?

Not: gecmisinizde cok asik olup, aldatilan, felaket derecede aci ceken biri oldugunuzu da ekleyin.

Aşık olarak evlendim.
Her kavgada ne b.k yedim ben diyorum

Anlattığın gibi biriyle evlenirdim.
Çünkü benim için güven aşktan önce gelir.

Aşksız olmaz hep eksik kalır insanın bi yanı sonra ne bileyim ben aşık olmadığım bi Ada'mın yatağına giremem mesela. Aşık olduğun Ada'mın teri bile rahatsız etmez seni sarılmaktan alıkoymaz ama aşık olmadığın bi Ada'mın bazen nefesine tahammül edemezsin zor yani bence

Bilmiyorum. Ben esimle tanistigimda sevmiyordum. Istemedim. Ama 4 sene ugrasti. Cok iyi biriydi. 4 seneden sonra sevmeye basladim ve asik oldum. Toplam 7 sene sonra nisanlandik. Simdi onsuz yapmam.
Kimisini gorsel olarak begeniriz gorseline cabuk asik oluruz tanıdıkça nefret ederiz, kimisinide begenmeyiz tanidikca severiz asik oluruz. Ben tandikca sevdim ve begeniyorumda tabiiki.
O benim bir tanem. 7 yilda oek bi karakter degisikligi olmadi. Ayni tanidigim kisi. Tabiki ilk zamanlar daha kibar daha nazik oluyorlar ama ahala o tanidigim cok iyi adam... 2 yillik evliyiz.

Hakkinizdan hayırlısı olsun .
Yinede iyi dusunun cunku burada cok konular okuduk. Esime asik degilim bosanmak istiyorum gibi... ALLAH korusun.

Sanırım en güzel cevap buydu

Ben evlenemezdim galiba bu arada aşkım kapışmak'ın bu konuda bir videosu var isterseniz bir bakın.aşıkken evlenmeyin gibi bir şeydi başlık

Evlilik planım var. Deli gibi aşık değilim ama seviyorum, fiziksel olarak da çekici buluyorum. Dünyanın en yakışıklı erkeği değil ama ben de en güzel kadını değilim.
Bundan önce manyak gibi aşık olduğum Adam şimdiki sevgilimin yanından bile geçemez. Evlilik bence yalnızca aşka dayalı bir şey değil. Maddiyata dayalı mantık evliliklerine karşıyım ama manevi mantık evliliğine evet diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…