Asik olunmayan kisiyle evlilik

İsteyen kınasın isteyen ayıplasın ama benim üniversitede çılgınca aşık olduğum bir insanla bir buçuk sene birlikte yaşama deneyimim oldu. En son kafama vantilatör atıldı intiharı düşünüyordum annem geldi aldı Canımı zor kurtardım. Aman istemez yani. Tabii her aşk böyle olacak diye bir şey yok, ama Sevgiyi tattım ben karşılıklı. O daha güzelmiş

Ben evlenmezdim sonuçta ten uyumu diye bir şey var. Ama aşk evlilikleri de pek yürümüyo. Bilemedim. Bide 'köprüyü geçene kadar' diye de bişey var. Dikkat et yani..

Mutlu olmak için illa evlenmek mi gerekiyor ?

Yanlış anlamayın evliliğin çok güzel bir şey olduğunu düşünüyorum, hatta yalnızlık Allah'a mahsus diyenlerdenim, ama evlenmiş olmak için evlenmek kendini ve karşındaki insanı kandırmaktan başka bir şey değil. Ha sen de adama karşı boş değilsindir, yani aşk yoktur ama sevgi vardır, o zaman biraz daha yakın ol, dene adını netleştirmeden görüş derim ama bu şekilde, sevgi tutku yokken olmaz gibi geliyor bana...

Görucu usuluyle evlendim 18. Yila girdik hem ask var ,hem evlat ,birde mutluluk dahq ne olsun .ben cok duydum asik olarak evlenip bir kac ay sonra nefret eden guzel bur karakteri gorgusu varsa emin olun zamanla asikta oluyorsunuz

Anladım ben sizi.suistimal ediyorsunuz filan demedim.temiz duygularla sorduğunuz belli hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Anladım ben sizi.suistimal ediyorsunuz filan demedim.temiz duygularla sorduğunuz belli hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Yok arkadaşım ben soran değilim zaten :)) sadece sorabiliyorlar bazen onu söylemek istedim ve bence dürüst cevabı hak ediyor herkes yoksa hiçbir problem yok belirttiğiniz şeyde :)

Bu saydiklarin zaten olmali bence ama askta olmali. %50- %50. Benim evlenmeme nedenim bu %50 lerin uyusmamasi zaten.

Aşk ne ya eskiden aşk mı varmış
Ben olsam evlenirdim. Her zaman iyi birine aşık olmuyorsun, aşk kandırabilir de insanı. Aşk insanın gözünü kör eder derler ya. Tabi bu demek değil ki aşk evlilikleri kötü ama bu şekilde karakter uyumlarına göre yapılan mantık evlilikleri iyidir hoştur tercihimdir. Sonuçta aşkla karar vermediğiniz için yanılma payınız daha azdır. Hem uyumlu olduğunuz için huzurlu da olursunuz. Ayrıca, zamanla o insanı sevmeyeceğiniz ne malum sevmemek için bi sebep yok

Böyle birini asla kaybetmek istemezdim bu sebepten onunla evlenmezdim.
Çünkü bir evlilikte saydınız kriteler mutlaka olmalı tabi Aşk varsa.
Aşk yoksa gerisi tefarruattır
Tefarruatlar bir şekilde sağlanabilir ama Aşk sonradan sağlanamaz ve o evlilik bir süre sonra tıkanır.Yıllarca birbirini tutkuyla aşkla seven insanlar evliliklerin de o tutkuyu kaybettiklerin de boşanmaya karar veriyorlar ve siz bu evliliğe 1-0 mağlup başlayacaksınız....
Razımısınız peki?

Aşkın o kadar çok kötü yanı varki...Aşk asla yapmam dediğin şeyleri yaptırır insana.Hatalarını görmezsin daha doğrusu göremezsin, herkes söyler ama sen duyamazsın.Canın acır ama kalbine laf dinletemezsin.Acıkmazsın,uyuyamazsın.
En kötü yanı da ne biliyor musun
Aşk biter.

eski yasantinda dahil cok benziyor dururumuz. eski konularima bakabilirsin. ayni senin gibi konu acmistim. ben 2 yil sonra sevdim. ve aşk buysa eğer aşığım, onsuz her sey cok anlamsız. inşallah evlenecegiz.

Duzgunse eger ona asik olmak icin cabalardim.. cunku kendisi duzgun aileso duzgun diyorsunuz.. ama mantik evliligine sicak bakmiyorum.. evlilikle sevginin mantiktan daha agir basma taraftariyim acikcasi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…