- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
18inde evlenenler çok mu İyi yapıyor sence.. 29 kesinlikle geç değil.. Dilerim en yakın zamanda doğru insan çıkar karşına..
Görucu usuluyle evlendim 18. Yila girdik hem ask var ,hem evlat ,birde mutluluk dahq ne olsun .ben cok duydum asik olarak evlenip bir kac ay sonra nefret eden guzel bur karakteri gorgusu varsa emin olun zamanla asikta oluyorsunuzSizi inanilmaz seven, sadakat konusunda gozunuz kapali guvendiginiz(gercekten de guveniyorsunuz), her seyden once karsisindakini bir birey olarak goren, ona saygi duyan, hayatta her turlu konuda ona destek olan, sinirlendiginizde sizi sakinlestirip yumos gibi yapan (bu tabiri ben uydurdum, cok huzurlu anlaminda yani), ailesiyle tanistiginiz ve hepsinin duzgun insanlar olduğunu bildiginiz biriyle, ona karsi tutku derecesinde hisler beslemeseniz de evlenir miydiniz? Ona karsi hissettiğiniz duygular aşk degilse de tum bu ozellikleri yuzunden onunla bir hayat dusunur muydunuz?
Not: gecmisinizde cok asik olup, aldatilan, felaket derecede aci ceken biri oldugunuzu da ekleyin.
Amin teşekkür ederim18inde evlenenler çok mu İyi yapıyor sence.. 29 kesinlikle geç değil.. Dilerim en yakın zamanda doğru insan çıkar karşına..
Anladım ben sizi.suistimal ediyorsunuz filan demedim.temiz duygularla sorduğunuz belli hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBana sordu. Hayır ama seviyorum aşk bence tutkudur bende o duygular biraz köreldi dedim. Tanıştığımızdan beri zor zamanlar geçiriyorum. Beni o kadar iyi anladı ki. O aşık bana bence ben öyle hissediyorum ama sadakat ve sevgi de yetebiliyor. Onun duygularını suistimal etmiyorum ki. Hiç yalan da söylemedim.
Yok arkadaşım ben soran değilim zaten :)) sadece sorabiliyorlar bazen onu söylemek istedim ve bence dürüst cevabı hak ediyor herkes yoksa hiçbir problem yok belirttiğiniz şeyde :)Anladım ben sizi.suistimal ediyorsunuz filan demedim.temiz duygularla sorduğunuz belli hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Sizi inanilmaz seven, sadakat konusunda gozunuz kapali guvendiginiz(gercekten de guveniyorsunuz), her seyden once karsisindakini bir birey olarak goren, ona saygi duyan, hayatta her turlu konuda ona destek olan, sinirlendiginizde sizi sakinlestirip yumos gibi yapan (bu tabiri ben uydurdum, cok huzurlu anlaminda yani), ailesiyle tanistiginiz ve hepsinin duzgun insanlar olduğunu bildiginiz biriyle, ona karsi tutku derecesinde hisler beslemeseniz de evlenir miydiniz? Ona karsi hissettiğiniz duygular aşk degilse de tum bu ozellikleri yuzunden onunla bir hayat dusunur muydunuz?
Not: gecmisinizde cok asik olup, aldatilan, felaket derecede aci ceken biri oldugunuzu da ekleyin.
ay evet şimdi fark ettimYok arkadaşım ben soran değilim zaten :)) sadece sorabiliyorlar bazen onu söylemek istedim ve bence dürüst cevabı hak ediyor herkes yoksa hiçbir problem yok belirttiğiniz şeyde :)
Böyle birini asla kaybetmek istemezdim bu sebepten onunla evlenmezdim.Sizi inanilmaz seven, sadakat konusunda gozunuz kapali guvendiginiz(gercekten de guveniyorsunuz), her seyden once karsisindakini bir birey olarak goren, ona saygi duyan, hayatta her turlu konuda ona destek olan, sinirlendiginizde sizi sakinlestirip yumos gibi yapan (bu tabiri ben uydurdum, cok huzurlu anlaminda yani), ailesiyle tanistiginiz ve hepsinin duzgun insanlar olduğunu bildiginiz biriyle, ona karsi tutku derecesinde hisler beslemeseniz de evlenir miydiniz? Ona karsi hissettiğiniz duygular aşk degilse de tum bu ozellikleri yuzunden onunla bir hayat dusunur muydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?