- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
Bana sordu. Hayır ama seviyorum aşk bence tutkudur bende o duygular biraz köreldi dedim. Tanıştığımızdan beri zor zamanlar geçiriyorum. Beni o kadar iyi anladı ki. O aşık bana bence ben öyle hissediyorum ama sadakat ve sevgi de yetebiliyor. Onun duygularını suistimal etmiyorum ki. Hiç yalan da söylemedim.Bir de erkekler genelde sormaz ama bana aşık mısın dese? Evet dese yalan söylemiş olacak hayır dese e benimle niye evlendin diyecek adam.
- bir sure sonra hareketleri batmaya baslar... yasin geciyorsa ve baska aday yoksa evlenebilirsin ama yasin gencse belki sevebilecegin birini bulablirsin .
yaş da geçse düşünülmeli benim yaşım geçiyor mesela
- bir sure sonra hareketleri batmaya baslar... yasin geciyorsa ve baska aday yoksa evlenebilirsin ama yasin gencse belki sevebilecegin birini bulablirsin .
Teşekkür ederim bir ömür den bahsediyorsak göz önüne almak gerek bunları. İnsan bazen kendine tahammül edemiyor bide bir ömür aşık olmadığın bir Ada'mla aynı evde olmak zor çok zor Zaman'la evlilik monotonlaşıyor ister istemez aşk varsa bi nebze renk katılıyor ama yoksa düşünemiyorum bile insan belli bir süre sonra kendini mecbur hissettiği için daha da uzaklaşır o Ada'mdan umarım konu sahibi de doğru karar verir tekrar teşekkür ederim bu aradaSanırım en güzel cevap buydu
Yaş kaç çok merak ettimyaş da geçse düşünülmeli benim yaşım geçiyor mesela
29Yaş kaç çok merak ettim
İnsan sevmediği biriyle bir yere bile gitmek istemez. Saatler geçmez sıkıcı olur. Ama bide sevdiği biriyle zaman akıp gider... En küçük tartışmada insan sevdiğine katlanır sevdiğinin herseyi ona güzel gelir.. Ama sevmiyorsa eğer nasıl katlanacak.. çok haklısınız... ne demek rica ederim bu arada...Teşekkür ederim bir ömür den bahsediyorsak göz önüne almak gerek bunları. İnsan bazen kendine tahammül edemiyor bide bir ömür aşık olmadığın bir Ada'mla aynı evde olmak zor çok zor Zaman'la evlilik monotonlaşıyor ister istemez aşk varsa bi nebze renk katılıyor ama yoksa düşünemiyorum bile insan belli bir süre sonra kendini mecbur hissettiği için daha da uzaklaşır o Ada'mdan umarım konu sahibi de doğru karar verir tekrar teşekkür ederim bu arada
Peheyyyyy bence en güzel yaşlar evlilik için 28 35 arası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?