Asik olunmayan kisiyle evlilik

Aşk kimyasal bi hastalıkmış ispatlamışlar
Aşka değil sevgiye inanıyorum. Severek evlendim. Eşiminde beni gönülden sevdiğine inanıyorum.
Sevmediğim biriyle evlenmezdim. Şartları ne olursa olsun.
Aynı yatağı paylaşmak mantık işi değil bence.

• bir sure sonra hareketleri batmaya baslar... yasin geciyorsa ve baska aday yoksa evlenebilirsin ama yasin gencse belki sevebilecegin birini bulablirsin .

aşık olmadıgın bırıyle evlenme sen mutsuz olursun karşındakını de cooook uzersın bır nevi kul hakkı bence

Böyle biri çıkmıştı karşıma ama olmaz dedim bende çok düşündüm ama kendime olan saygımı yitirdiğimi düşündüm biraz kalp çarpmalı sanki aksi durumda karşıdaki arkadaştan kardeşten farksız oluyor

Bir de erkekler genelde sormaz ama bana aşık mısın dese? Evet dese yalan söylemiş olacak hayır dese e benimle niye evlendin diyecek adam.

Bir de erkekler genelde sormaz ama bana aşık mısın dese? Evet dese yalan söylemiş olacak hayır dese e benimle niye evlendin diyecek adam.
Bana sordu. Hayır ama seviyorum aşk bence tutkudur bende o duygular biraz köreldi dedim. Tanıştığımızdan beri zor zamanlar geçiriyorum. Beni o kadar iyi anladı ki. O aşık bana bence ben öyle hissediyorum ama sadakat ve sevgi de yetebiliyor. Onun duygularını suistimal etmiyorum ki. Hiç yalan da söylemedim.

Evlenmezdim.

Benim evlenmem için karşımdakine aşık olmam onsuz hayatımı geçirmek istememem lazım. Böyle olduğu için evleniyorum zaten.

Aşık olmadığın birinin kokusunu içine çekemezsin ki doya doya, bıkmadan bakamazsın ona saatlerce.

Sanırım en güzel cevap buydu
Teşekkür ederim bir ömür den bahsediyorsak göz önüne almak gerek bunları. İnsan bazen kendine tahammül edemiyor bide bir ömür aşık olmadığın bir Ada'mla aynı evde olmak zor çok zor Zaman'la evlilik monotonlaşıyor ister istemez aşk varsa bi nebze renk katılıyor ama yoksa düşünemiyorum bile insan belli bir süre sonra kendini mecbur hissettiği için daha da uzaklaşır o Ada'mdan umarım konu sahibi de doğru karar verir tekrar teşekkür ederim bu arada

Ben tüm ailemi karşıma alarak, deli gibi aşıkken evlendim. 6 ay geçmedi valla aynı evin içinde aşk meşk kalmadı üstüne tabaklar çanaklar havada uçuştu. Boşanana kadar akla karayı seçtim.
Bir daha evlenirsem kalbime değil beynime soracağım.

sizin kadar karşıdaki insanı da düşünmek lazım. hangi insan ömrünü kendini sevmeyen biriyle geçirmeyi hak eder ki? belki o da deli gibi sevilebilecekken üstelik. iyi düşünmek lazım.

Bir süre sonra kadinsal beklentiler devreye girer. O sana tutkuyla dokunurken sen robot gibi kalirsin. Ben dokundugumda kalbim küt küt etsin isterim. Eve gelisini heyecanla beklemelisin. Beni cok sevsin yeter mantigiyla bir ömür gecirecekler olabilir. Bence bu iskenceden farksiz.

İnsan sevmediği biriyle bir yere bile gitmek istemez. Saatler geçmez sıkıcı olur. Ama bide sevdiği biriyle zaman akıp gider... En küçük tartışmada insan sevdiğine katlanır sevdiğinin herseyi ona güzel gelir.. Ama sevmiyorsa eğer nasıl katlanacak.. çok haklısınız... ne demek rica ederim bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…