Aşıktım..Dakika dakika bitiş!..42 Saatte neler yaşamışız?-Hiçbir söz alıntı değildir

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana eski turk filmelrini hatirlatti..
kiz ølcek ama sevdigini uzmek istemiyor..
køtu davraniyorki, o øldugunde sevdigi uzulmesin..

bøyle insanlar kaldimi?

Ah belinaycığım yüreğime iniyordu. Konu başlığını ve adını görünce aman Yababim inş. o değildir ayrılan dedim. Konuyu okumadan senin mesajlarını bulamya çalıştım ve ohh be rahatladım. Çok şükür ki sen değilmişsin ayrılan. Öpüyorum canım şimdi baştan sona okuyayım.

okudum ama bir sonuç yok. Yani iyi yada kötü bir son mutlaka olmalı sonunda hiç bir açıklama yok. Enteresan...

oyyy kurban olurum ben sana sanaaa.. Canımsın sen bitanemm RABBİM KİMSEYE BÖYLE BİR AYRILIK YAŞATMASINNNNN ben etkilendim ve sizlerle paylaşmak istedim

uyuz oldum kiza ya ne simarik seymis oglanda yalvariyor defolsun gitsin ruhsuz sey:mymeka:

ALLAH seni ne etmeyeeee :) kız bacım koptum burdaa yaaaa anladım ben anladım sen uyuz olmuşssun bu kızaa :):)

bu kadar uzun bir yazıyı boşuna mı okuttun bize belinay klava:

sonuç???

eğer sizi telaşlandırdıysam üzdüysem kusura bakmayın kızlar

eğer sizi telaşlandırdıysam üzdüysem kusura bakmayın kızlar

canım, sonuç belli değil. gelişme kısmı upuzun yazılmış ama sonuç yok. boşa okumuş gibi hissettim kendimi(şahsım adına).
netten aldıysan gerçek olduğunu düşünmüyorum ben.
beğenip yazmışsın,suçlamıyorum.esprik yaptım, yanlış anlama beni.
Şeniz

eboşh benimki melekten öte ufuğumda peygamber sabrı var :):)

Yazının başında hiç bir söz alıntı değildir deniyor ama alıntı, iyi bir okutma şekli, tebrik ederim............

esyn CANIM OKUDUĞUM HİKAYENİN BAŞINDA YAZIYORDU VE BENDE HİÇ BİR OYNAAMA YAPMAK İSTEMEDİM AYNEN NEYSE YAZDIM

evet yani ben böyle yapsam hastanede gözümü açardım heralde valla enişteyi (kusura bakma enişte dedim ama) tebrik ediorum tüm bayanlar adına helal olsun yani

yok ya aşk bu sonunda yazanların hiç biri değildir bir kere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…