bence ask diye bisey yok iyi ki ayrilmislar dengesiz bi insanla omur boyu mutsuz olacagina ayrilsin daha iyi insanlarin bazen tutkulu ve anlamsiz zamanlari oluyo yani biri reddedince inadina uzerine gidiyo seviyorum diye halbuki sevgiden degil bir anlik tutku sevgi hak edenin olmali sevgi diyorum cunku aska inanmiyorum insanlar asik olduklarini sanip ne fedakarliklar yapiyor ama bi sure sonra ask bitiyo ve buna degermiydi diyosun degmez tabiki ama herseyin cok gec oldugu zamanlar cikmazdasin yapacagin bisey yok zamani ceviremezsin sadece yalandan yasayacaksin o kadar
ben olsam o çocuğun yerinde,o kadar yolu tepip gelip bide üstüne doğru dürüst bi açıklama duymadan bu muameleyi görsem o kızı bi temiz döverim...:mymeka:
sonrada hadi şimdi eyvallah derimÇok üzgünüm çoook
gidene dur denmez arkadasim birak yakasini, sana bi kere bitti diyen bosyere demiyordur onu, donse de hicbisey eskisi gibi olmaz, birak ugrasma bu kadar ayagina gitmeler falan
kızın aşkı bitmiş adamın hissettiğini o hissetmiyor:sm_confused:açıklamada yapamıyor en yakın zamanda başkasını bulurda o kız iyiki ayrılmış!çok fazla ilgide şımartır bazen böylelerine çok yüz vermeyeceksin:tomato:
Böyle birşeyi yaşamadan herkes gururunun ne kadar önemli olduğunu savunur durur yaşamadan da anlayamaz. Seven insan bırakmaz derler hep ama erkekler için çekip gitmek en kolay çözümdür. Kimi sevmediği için gider, kimi de çok sevip korktuğu için.
Bu hikayenin eksik kısımlarını ve sonunu merak ettim doğrusu ama yaşamadığın içinde sevindim.. :)