''Asil Bey'in'' halleri

h_i_s

OĞLUM BERKİN'İM <3
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2007
8.325
36
163
19 May&#253;s ta tan&#253;&#254;t&#253;k kendisiyle... &#222;imdiden evin bir parças&#253; oldu... Onsuz olam&#253;yorum... &#253;&#254;ten gelince ilk ona bak&#253;yor, yar&#253;m saat onunla oynuyorum zaten dinlenmi&#254; oluyorum.... :asigim: Daha 2 ayl&#253;k el kadar bir &#254;ey, ama foto&#240;raflar&#253; yak&#253;ndan çekti&#240;im için büyük gözükmü&#254;.

Kar&#254;&#253;n&#253;zda Asil Bey....

Son düzenleme:
Asil Bey poz vermelerde.... kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Kalem ve kağıtla oynamaktan çok hoşlanıyoruz... Okur yazar olacak benim oğlum :dilcikar:

Tuttum tutacam kaydirigubbakcemile3

Ordaa Nee vaaaaar?

Meraklı köftem beniiim... Bal böceğim :asigim:

Son düzenleme:
çok beğendim, çokk tatlı maşallah... bu bakışlara dayanabilir mi insan? ..ne iyi etmişsiniz fotoğrafları

bizimle paylaşarak, çok memnun oldum.....teşekkürler :))

Çok okur yazarız çoook Zülfü den de şaşmayız. :dilcikar:

Okudum, bitirdim, yaladım, yuttum bakışları bunlar kaydirigubbakcemile3

Benim kızacağım her şeyi yapıyor bu muzur... :asigim:

Çok da titizizdir... Asil Bey kumunda oynuyor....Şeniz

Son düzenleme:
çok beğendim, çokk tatlı maşallah... bu bakışlara dayanabilir mi insan? ..ne iyi etmişsiniz fotoğrafları

bizimle paylaşarak, çok memnun oldum.....teşekkürler :))

Biz teşekkür ediyoruz teyzesi... a.s.

Bu bakışları görüp de hala hayvanları sevmeyenleri ben de sevmiyorum.... benneyaptımki

Maşallah,ne kadar masum,ürkek ve şaşkın bakmış.Ben evde balık ve kaplumbağa harici hayvan beslemedim ama gerçekten çok şirin bu Asil bey.Oğlumla mest olduk fotolara bakarken.

a.s.cnmm maşallahh çokk yakışıklı bişi bu ya
çok sevdimm valla:asigim: gerçi ben kedileri her zmn sevmişimdir ama bu ayrı tatlıı şutarafagitti

$ipaya bak $ipaya ama biras ciliz kalmis yazik ya iyi yedir onu annesikaydirigubbakcemile3

a.s.cnmm maşallahh çokk yakışıklı bişi bu ya
çok sevdimm valla:asigim: gerçi ben kedileri her zmn sevmişimdir ama bu ayrı tatlıı şutarafagitti

Teşekkürler canım...a.s. Çok yakışıklıdır kendileri asil soyundan geliyiii naniknanik

$ipaya bak $ipaya ama biras ciliz kalmis yazik ya iyi yedir onu annesikaydirigubbakcemile3

Evet canım ya çok zayıf bir de çok hareketli... İlk gün geldiğinde ne bir şey yedi ne içti... İkinci gün zorla mama ve süt tıkadım ağzına... Hala aklına kırk yılda bir gelince mama yiyor... Ben tıkıyorum ağzına, burnunu dayıyorum mamaya... O zaman yiyor biraz....:çok üzgünüm:

Hahahahaaa:roflol: asil bey diye okuyunca kocaman bir köpüşle karşılaşacağım diye açtım konuyu ama fotoları görünce şok oldumkaydirigubbakcemile3 ben oğluşumun bu kadar küçük hallerini görmedim ne yazık çok hoşuma gittia.s. allah ömrünü uzun ve sağlıklı etsin, nazarımızda değmesin... Teyzesi bir kez yesin öyle gitsinŞeniz

:roflol::roflol::roflol:

Gerçekten adında büyüklük var kendinde tık yok kaydirigubbakcemile3 İnşallah daha büyük hallerini gösterecek kadar yaşarız onunla... :Saruboceq:

Yiyebilirsiniz ama eccik ucundan... -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…