''Asil Bey'in'' halleri

maşallah maşallah

çok güzel bu bebek yaaa a.s.

Seni çirkinnnnn senicokacimcoook

Asil yerim seni ben be:asigim:

Kedilerin en güzel karekterini isim yapmış annen sana kıymetini bil ASİL:asigim:

Dünya da sizden başka ASİL'i yok unutma emi:asigim:Hadi bakalım çok şımardın git şimdi koltukları cırmıkla:roflol:sırnaşık şey

Asil Bey Yatağında....

:roflol: Aman da ayıcıkları da varmış kaydirigubbakcemile3 Şeniz

Kalem ve kağıtla oynamaktan çok hoşlanıyoruz... Okur yazar olacak benim oğlum :dilcikar:

kahvesi eksik sadece :roflol:

Çok okur yazarız çoook Zülfü den de şaşmayız. :dilcikar:

Okudum, bitirdim, yaladım, yuttum bakışları bunlar kaydirigubbakcemile3

:roflol: Zülfü'den şaşmayan Asil'e :asigim: kaydirigubbakcemile3 Adam resmen kitabı okumuş, bitirmiş, tartışmaya hazır, Hisçim yakında kitap başlığı da açarsa Asil şaşırmam kaydirigubbakcemile3

a.s Kesinlikle... :asigim: delikafadulden His, sen Nev'i uzak tut topicten, baksana aklını çeliyor masumun bizim yeşil kafa (aahahha öğrendim ya bunu kullanırım artık :jeyyar:)

a.s Kesinlikle... :asigim: delikafadulden His, sen Nev'i uzak tut topicten, baksana aklını çeliyor masumun bizim yeşil kafa (aahahha öğrendim ya bunu kullanırım artık :jeyyar:)

Bak sen bak öğrenmişte laf cambazlığı edermiş:roflol:Üstüme gelme bugün valla kötüyüm:roflol:

ASİL tut oğlum tutdelikafaduldensırnaşık şey

ah ahhh kıyamam yaa bu nasıl bir şirinlik abidesiiiiii maşallahh...
hele o bakışlarr çok sevimliiiiii ...

Ay ay teşekkür ederiz... Valla iyi bilmişin nevbaharım kediler kadar asil i var mı :asigim:

Valla ben de şaşırmayacağım, bütün yazılı kağıtlarım dağıtıldı, bütün kitaplarımın ucu kemirildi, not kağıtlarım da gitti yandım beeennn delikafadulden

Bak sen bak öğrenmişte laf cambazlığı edermiş:roflol:Üstüme gelme bugün valla kötüyüm:roflol:

ASİL tut oğlum tutdelikafaduldensırnaşık şey

Alemsinz heee bak küçük müçük demeyin iyi tırmalıyor heee... Biraz önce babasına iyi bir tırnak geçirdi... Çok çetin ceviz uyuz :mymeka:

Şunu diyeyim eve ilk Badem geldiğinde oyundan dolayı ellerim harita gibi oldu. Görenler alerjik mi ayda hastamısın demeye başladı derisi gözükmüyodu:roflol:

Tam geçti derken Cindy geldi. Aynı oldu mu benim eller:roflol: Şimdi de Mercan ve Çaki var düşün artık işte:roflol::roflol:

Nereden başlasam bilemedim ki.. :asigim:

Bacak bacak üstüne attığı fotoyu mu söylesem.. Yoksa kalem eşliğinde şaha kalktığı fotoyu mu..

Asil bir hayatın olsun sevgili Asil..

His' ciğimin dünyasına hoş geldin.. a.s.

Not : "Engereğin Gözündeki Kamaşma" da gözümü kamaştırmadı değil hani.. yerimseniben

His'çim, esas minikken daha fena tırmalıyorlar diye düşünüyorum :ecrin_bebek: hani küçükken elinin ayarı olmayan bebek misali kaydirigubbakcemile3

Bizim meleğimiz (şimdi bir yerlerden onu hala sevgi ve özlemle andığımızı gördüğünü, hissettiğini düşünüyorum) de yazlıkta annem plaj öncesi evde mayoyla dolaşırken mayoya kadar bacaklarına tırmanırdı annemin, düşünebiliyor musun, düz bacağa yani Tabii annem güneşten rengi döndükçe o tırmık izlerinden fal bile bakılabilir hale geliyordu :roflol: Keşke daha uzun bir ömrü olabilseydi de, her yerimizi tırmıklasaydı :asigim:

Not: Onun tırmık izleri hala annemin deri montunda durur, ve o mont değişmez, atılmaz...:asigim:

Harita gibi mi :roflol: Nerenin haritasına benziyordu en çok kaydirigubbakcemile3 Valla dün yüzümü çizdi zaten uyus şey işi gücü yok yaptığı yaramazlık... :dilcikar:

Teşekkür ederiz teyzesi... Her halükarda poz veririz biz :1closedeyes:

Engereğin Gözündeki Kamaşma da benim gözümü kamaştırdı, bitti bile... Detaylı bilgileri Kitap Kurdu bölümünde paylaşacağım... yerimseniben

He canım ya küçükken patilerinin ayarı olmuyor işte napalım kaydirigubbakcemile3

Ne güzel bir canlıya değer verebilmek... Keşke herkes bunun değerini anlayabilse... Ama yok işte... Anlamıyorlar... Ben işteyken bile özlüyorum Asil i... Eve gelir gelmez ilk işim onunla ilgilenmek oluyor... Sizi düşünemiyorum... En azından geçmişinizde güzel anılar bırakmış size ne güzel....a.s

His bu ne canim yaaaaaaaa ... seytan dedi git yakala mincikla sonra da ye bir güzel cokacimcoook

asil görünümlü asil bey le renkli sevgi dolu nice yillara a.s.

çok tatlı maşallah,resimlere bakınca,kızımı ilk aldığım halerini hatırladım.Benim cadı şuan tam birbuçuk yaşında bir hanımefendi oldu.

His bu ne canim yaaaaaaaa ... seytan dedi git yakala mincikla sonra da ye bir güzel cokacimcoook

asil görünümlü asil bey le renkli sevgi dolu nice yillara a.s.

çok tatlı maşallah,resimlere bakınca,kızımı ilk aldığım halerini hatırladım.Benim cadı şuan tam birbuçuk yaşında bir hanımefendi oldu.

Çok teşekkür ederiz... a.s.

İnşallah cadınla birlikte uzun ömür yaşarsın.....

:roflol: Tekrar tekrar bakıyorum ve Asil'in yanılmıyorsam Çarliston yaptığını fark ediyorum kaydirigubbakcemile3 Şeniz

He he he kaydirigubbakcemile3 Walla o kadar çok şey yapıyor ki ben de şaşırıyorum desem yalan olmaz... :icecream: Şu anda avcumdan peynirli Ruffles yiyor, hem de bayıla bayıla yiyor yavrum benimmmmmmm aşkitom :asigim:

Bir lokmada yutarım ayol ben bunu sırnaşık şey Dünya tatlısı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…