Bu haberi veren ben olmak istemezdim ama.. Adı "Asil" olan bir beyzadenin, buralarda sıklıkla görünme olasılığı başka ne olabilirdi ki? yerimseniben
Sabırlı olalım.. Asilzade beyzademiz gönlü hoş olunca mutlaka biz kullarını sevindirecektir..
hihoyyyt Aaaasiiiiil, hu huuuu nerdesiiiin??? opuyorumnanaktan
Bu haberi veren ben olmak istemezdim ama.. Adı "Asil" olan bir beyzadenin, buralarda sıklıkla görünme olasılığı başka ne olabilirdi ki? yerimseniben
Sabırlı olalım.. Asilzade beyzademiz gönlü hoş olunca mutlaka biz kullarını sevindirecektir..
Çoooook tatlıymışş!:ecrin_bebek:
41 kere maşallah, çok güzel bir kedi. fotolarda minicik duruyor, büyümüş halini de görmek isteriz.
oyyy ben yerim seniiii sarı böcük yaww opuyorumnanaktan
pozcu ve oyuncu asil bey pek tatlıymış
umarım bu cin bakışlı delikanlı yanınızda sağlıklı uzun bir ömür geçirir ablacığımŞeniz
Hisçim başın sağ olsun öncelikle :teselli: :çok üzgünüm: allah rahmet eylesin, sizlere uzun ömürler versin :Saruboceq:
hihoyyyt Hoş geldiniiiz! a.s.
Ya adı bu kadar yakışır birine yaaa, hayır düşünüyorum düşünüyorum başka bir ismi konduramıyorum, adamın her duruşu asil yahu opuyorumnanaktan Delikanlı olmuş artık annesi yerimseniben
Teşekkür ederim canım hepimize uzun ömürler versin inşallah... :Saruboceq:
Evet delikanlı oldu gerçekten teyzesi büyüdü :kedi: Ben de ASİL ismini ona çok yakıştırıyorum... İsim babası babamızdır. Gerçekten ona layık bir isim oldu... Zaten evde sürekli Asil Efendi ya da Asil Bey diye sesleniyoruz... Asil Efendi aşağı Asil Efendi yukarı kaydirigubbakcemile3
[
Hımmm peki ya bu duruşa ne demeli sengözlerimebaksanab
eklemeyi unutmuşum sanırım önceki mesajda, gecikmeli oldu :kedi:
Asil Efendi kaydirigubbakcemile3
:roflol: :umursamaz:lmaz: Asil Efendi'nin karizmasını çizeceksin ama Hisçim olmuyor lmaz: :roflol: Arkadaşlar Lulut'un kaderine ortak olacak sanırım Asil de, ne dersiniz? :jeyyar: :roflol:
His'cim, başın sağolsun canım :çok üzgünüm:
Asilzademizede maşallahNasıl cingöz bişiy bu yaa sırnaşık şey
HıScim.. Öncelikle başınız sağ olsun.. a.s.
Gelelim Asil Efendiye.. :roflol: Komik bir adam olmuş bu ya..Kurdelemiz kırmızıdan sarıya transfer olmuş.. Kulaklar kocaaaaamaaaann :sm_cool: Nasıl da özlenmiştir kim bilir?
Yufkamın uyarısını dikkate almanı öneririm.. Bulut'a olanlar oldu.. :roflol: :roflol:
Parmaklığı dişleme fotosu tahmin edileceği gibi beni ürpertmiştir.. Onu hızlı geçtim..
Başınız sağolsun :çok üzgünüm:
Asil'e gelince büyümüş kerata. Benimkiler de büyümüş ya eve dönünce tanıyamayacam o kesinde:roflol:
Şeyyy bu Asil'i asilce yiyebilir miyim :kedi:opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?