Kız Yeşil ilk geldiğinde düşündüm adını değiştirmeyi ama becermedim ya da ben bilmiyorum, Yeşil genelde evde kendini pek belli etmiyor zaten, aşırı tırsak bir kedi, sadece evde kimse yoksa benim yanıma gelir, şimdi yeğenlerim ve annemler var, o yüzden hep kanepe arkalarında yaşıyor, gece olup da millet yatınca bitiyor yanımda, mır mır da mır mır yani
Bu arada teşekkürler canım adı tez- kere ama tez geleceği falan yok bu meredin :26:
Hiscim konu sahibi sen olduğuna göre, ilk mesajına gittiğinde mesajın değiştirilme butonunu görüyor olman lazım.
Yani kural değişmediyse.. Bir bak istersen.
Hiç iyi haberlerle gelmedim Allahım canım o kadar yanıyor ki
20 gün önce YEŞİL kedimiz kayboldu.... Aradık her yeri ama bulamadık, ASİL kedimiz yemeden içmeden kesildi... Veterinere götürdük günlerce orda ilaç tedavisi yaptılar, serum taktılar ama ASİL'imi kurtaramadılar, resmen intihar etti....
Eşimle yıkılmış durumdayız, 20 günde 2 kedimiz birden gitti... Nasıl katlanacağız bu acıya
başınız sağolsun canım çok üzüldüm,inşallah en kısa zamanda diğer kedinizi bulursunuz.Benimde kedim 13.katan düşerek ölmüştü,ailecek çok üzüldük,ağladık sonra şimdiki kızımız lolayı bulduk ondan sonra acımız biraz hafifledi.Eğer diğer kediyi bulamazsanız,temenim inşallah bulursunuz,yerine bir kedi evlat edinin başka türlü bu acı atlatılmıyo
başınız sağolsun canım çok üzüldüm,inşallah en kısa zamanda diğer kedinizi bulursunuz.Benimde kedim 13.katan düşerek ölmüştü,ailecek çok üzüldük,ağladık sonra şimdiki kızımız lolayı bulduk ondan sonra acımız biraz hafifledi.Eğer diğer kediyi bulamazsanız,temenim inşallah bulursunuz,yerine bir kedi evlat edinin başka türlü bu acı atlatılmıyo
Teşekkür ederim tatlım ama diğer kedimizi bulma ihtimalimiz yok, çünkü şu anda yaşamadığımız başka bir şehirde kayboldu, oraları da bilmiyor nasıl gelecek ki...
Şu an için olmasa da daha sonra bir kedi evlat edinebiliriz diye düşünüyorum ASİL bizim için çok kıymetliydi