''Asil Bey'in'' halleri

Şşşşşşşşşşşşşşşş UYUYAN VAAAAR

Şşşşşşşşşşşşşş KAFA KAFAYA VEREN VAR... HAİN PLANLAR VAAAR

Son düzenleme:
maşallahhh onlaraaa

yirim ben bunlarııı çok tatlılarr!! yeşil in asilbeyi temizleme videosuna da bittim zavallım sadece göbekte bile yoruldu

ahhhahhhhh-eridim-bittim=yine-izlerken-yesilhanimin-o-dilini-yerim-sonra-yesilin-temisledigi=asilbeyimin-gobisinide-yerimm-allah0nazarlardan0saklasin-sizleri-canlarim

Koca göbüşünü mü Yedirmez ki Ama bol bol öpebilirsin ben öyle yapıyorum

Buyrun: huzur
İyi ki Yeşili de ailenize kattınız.. Sanki Asil in gözleri bunu doğruluyo..

Bi'an Asil eski günlerdeki gibi davranıp, Yeşil'e poşet muamelesi yapacak diye korktum he!

Kesinlikle... Mutluyuz, huzurluyuz, iyi ki varız, annemi de mutlu ediyoruz

Aslında poşet muamelesi yapan çoğunlukla Yeşil oluyor, olur olmadık zamanlarda hopppaaa Asil in üstüne atlıyor patileriyle Asilin boynuna sarılıyor Aşk işte sen her şeye kadirsin...

Teleayak değil telePATİ Allah seni ne etsin e mi

Arada bir şımartsa da çoğunluk gıcıklık peşinde, yemek yerken su içerken uyurken bile Asil in kuyruğunu kemirmeye çalışıyor tabii ki bizim Asil de sinir oluyor.

Dövüş sonrası ahh bir yerlere monte olsalar keşke, at gibi evin içinde koşturmaya devam ediyorlar, taa ki birinden biri yorulup da bir yerlerde sızana kadar

Şaşkalok bunlar yaaaa

Kesinlikle püsküütcüm, tatlı şaşkalozlar

maşallahhh onlaraaa

Teşekkürler megcim...

masalla=masallahh
kafa-kafaya=vermisler=sonunda=aman=sessiz=olalim-uyandirmayalim-afacanlari

Hiç sorma önceden birbirlerinin canını okuyorlardı şimdi kafakafaya verdiler bizim canımızı okuyorlar

yirim ben bunlarııı çok tatlılarr!! yeşil in asilbeyi temizleme videosuna da bittim zavallım sadece göbekte bile yoruldu

TIRMIKcım canım arkadaşım hoş geldin topiciğimize...

Sadece göbekte bile yorulması muhtemel... O kadar koca bir göbek var ki Asil de hele son zamanlarda dımbıl dımbıl oldu

TIRMIKcım canım arkadaşım hoş geldin topiciğimize...

Sadece göbekte bile yorulması muhtemel... O kadar koca bir göbek var ki Asil de hele son zamanlarda dımbıl dımbıl oldu

ayy ayy yerim onun koca göbişinii

benim pırtık ım da şişmanlasa azcık, miniş kaldı garibimm, ayy eşimi kandırabilsem de hayvanseverler grubundan birini sahiplensem ne güzel olurrr, pırtığıma arkadaş gelirr

Zaten iki tane değiller miydi? Tırmık a ne oldu?:44:

Zaten iki tane değiller miydi? Tırmık a ne oldu?:44:

Tırmık kıskançlığından eşime saldırmaya başladığı için anneannesinde hayatına devam ediyor bahçeli evinde gayet mutlu, onu görmeye gittiğimde baştan bana hiiç yüz vermiyor cadı, sonra kucağıma gelip mırlamaya söylenmeye başlıyor sen nerdesin der gibi

hiiiiiiiiiiiiiiiiii ben bunları görmemişimmmmmmmmmmmmm

masalla=masallahh
kafa-kafaya=vermisler=sonunda=aman=sessiz=olalim-uyandirmayalim-afacanlari

ne etsin

ah yeşil ahhh erkek milletine böyle yüz verme diyorum anlamıyorsun ama b ukadar olur yaa, denge için mi diyeyim ne diyeyim, ağır abi asil'e sulu kız yeşil

eee çok istemiştin birlik olsunlar diye, takım ruhu oluşturdular

spor iyidir derler bak günlük egzersizlerini fazlasıyla yapıyorlar sanırım, bi de azmasalar asil oğlan tam göbüşlü olacak

Yaa ben olsaydım çok özlerdim :26: Ama en azından keyfi yerindeymiş Tırmık hanımın

Yaaaa öyle kırk yılda bir uğrarsan göremezsin tabii

Davul edebilir mesela

Eee iki karpuz bir koltuğa sığamazmış, biri kavun olmalı ki sığsınlar, bizim Asil ile Yeşil gibi

Hem nasıl bir takım, işlerine gelince bir olan, işlerine gelmeyince sırt dönen haa pardon kuyruk ısıran

Asil zaten uykucu yakışıklısı Yeşil de olmasa bir gram hareket edeceği yok, miskin maymun Şimdi Asil uyurken Yeşil de uyuyorsa sorun yok, ama Yeşil oyun oynamak, bulaşmak istiyorsa işte o zaman Asil rahat uyuyamayınca cinnet geçiriyor

Geçen günlerde bu yüzden başımıza gelen bir olayı anlatayım : Asili kucağıma alıp mıncırmıştım, 5 dakika olmadı eşim dışarıdan eve geldi, kısa bir müddet sonra Asili sordu nerede diye? Buralarda bir yerdedir, daha biraz önce seviyordum dedim. Ama arıyoruz tarıyoruz Asil hiç bir yerde yok O kalıpta bir kedinin giremeyeceği yerlere dahi baktık yok yok yok, kedi buhar olup uçmadı ya :44:

Eşime dedim sen eve girerken kapıdan sıyrılıp çıktı haberimiz olmadı diye, yok çıksa görürüm dedi ama içine sinmedi, aşağılara bahçelere apartmana komşulara her yere baktık herkese sorduk kedi yok, buhar olup uçtu sanki :44:

Sonra nereden çıksa beğenirsiniz? Bizim mutfak dolabıyla tavan arasında bir boşluk var, oraya çıkmış bir güzel de daldırmış, ne sesimizi duyuyor ne cevap veriyor hain domdom, daha sonra anladık ki, meğerse kedicik Yeşilden kaçıp rahat uyku çekebilmek için onun ulaşamayacağı bir mesken edinmiş kendine Anlayacağın bizim Yeşil çok sırnaşık, Asil de bir o kadar ağır abi

Son düzenleme:
Asil ve Yeşil in camdan kuşlara bakma videosu, videonun sonunda Asil in çıkardığı sese dikkat lütfen, evin içerisinde çoğunlukla çıkardığı ses bu nazlı beyin

[video=dailymotion;xhp6ey]http://www.dailymotion.com/video/xhp6ey_asil-ve-yeyil_animals[/video]

Yeşil in DVD Player ile cebelleşme çabaları

[video=dailymotion;xhp6fm]http://www.dailymotion.com/video/xhp6fm_yeyil-ve-dvd-player_animals[/video]

ayyyyyy-yeni-video=eklenmis-cok-sevindimmm
once=yesilhanimim-esnio=sonra-asilbeyim-esnemelerinede-bayiliorummm
yesilhanimim-kuslara-daha-merakli=sanki
asilbeyim-inerken-cikardigi-sesi-bizim-rahmetli=prenses=ve-pamukta-cok=yapardi
ipekcanda-henuz=boyle-sesler=yok=bakalim
asilimide-yesilimide-ozlemistim-tesekkurler-annesi-bu-guzel-cekim-icin

Eee boşuna dememişler esnemek bulaşıcıdır diye... Aslında Asil daha meraklıdır kuşlra burada pek kendini gösterememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…