Şşşşşşşşşşşşşşşş UYUYAN VAAAAR
Şşşşşşşşşşşşşş KAFA KAFAYA VEREN VAR... HAİN PLANLAR VAAAR
ahhhahhhhh-eridim-bittim=yine-izlerken-yesilhanimin-o-dilini-yerim-sonra-yesilin-temisledigi=asilbeyimin-gobisinide-yerimm-allah0nazarlardan0saklasin-sizleri-canlarim
Buyrun: huzur
İyi ki Yeşili de ailenize kattınız.. Sanki Asil in gözleri bunu doğruluyo..
Bi'an Asil eski günlerdeki gibi davranıp, Yeşil'e poşet muamelesi yapacak diye korktum he!
fidyolardan önce geçmiş taraması
hayır işte hayır içinden gelmedi asil'den yani bir erkekten yana olmak, fikrini belli etti bana ne bana nee
ay dağıldım
telepati kuracaklar tabii teleayak kuracak değiller ya:83:
çok şükür bugünlerine
Yeşiiiiil:84: kızım naapıyon sen allah aşkınabu erkekleri böyle rahata alıştırma demiyor muyuz biz sana
Dövüş fidyosunda ilk kesintide kopan gümbürtü sonrası nereye monte oldular diye sorabilir miyim Hisçim
Gözleri bilemeyeceğim ama Asil'in göbeği kesinlikle doğruluyor
Poşet...
Şaşkalok bunlar yaaaa
maşallahhh onlaraaa
masalla=masallahh
kafa-kafaya=vermisler=sonunda=aman=sessiz=olalim-uyandirmayalim-afacanlari
yirim ben bunlarııı çok tatlılarr!! yeşil in asilbeyi temizleme videosuna da bittimzavallım sadece göbekte bile yoruldu
TIRMIKcım canım arkadaşım hoş geldin topiciğimize...
Sadece göbekte bile yorulması muhtemel... O kadar koca bir göbek var ki Asil de hele son zamanlarda dımbıl dımbıl oldu
ayy ayy yerim onun koca göbişinii
benim pırtık ım da şişmanlasa azcık, miniş kaldı garibimm, ayy eşimi kandırabilsem de hayvanseverler grubundan birini sahiplensem ne güzel olurrr, pırtığıma arkadaş gelirr
Zaten iki tane değiller miydi? Tırmık a ne oldu?:44:
masalla=masallahh
kafa-kafaya=vermisler=sonunda=aman=sessiz=olalim-uyandirmayalim-afacanlari
Koca göbüşünü müYedirmez ki Ama bol bol öpebilirsin ben öyle yapıyorum
Kesinlikle... Mutluyuz, huzurluyuz, iyi ki varız, annemi de mutlu ediyoruz
Aslında poşet muamelesi yapan çoğunlukla Yeşil oluyor, olur olmadık zamanlarda hopppaaa Asil in üstüne atlıyor patileriyle Asilin boynuna sarılıyorAşk işte sen her şeye kadirsin...
Teleayak değil telePATİAllah seni ne etsin e mi
Arada bir şımartsa da çoğunluk gıcıklık peşinde, yemek yerken su içerken uyurken bile Asil in kuyruğunu kemirmeye çalışıyor tabii ki bizim Asil de sinir oluyor.
Dövüş sonrası ahh bir yerlere monte olsalar keşke, at gibi evin içinde koşturmaya devam ediyorlar, taa ki birinden biri yorulup da bir yerlerde sızana kadar
Kesinlikle püsküütcüm, tatlı şaşkalozlar
Teşekkürler megcim...
Hiç sorma önceden birbirlerinin canını okuyorlardı şimdi kafakafaya verdiler bizim canımızı okuyorlar
Tırmık kıskançlığından eşime saldırmaya başladığı için anneannesinde hayatına devam ediyorbahçeli evinde gayet mutlu, onu görmeye gittiğimde baştan bana hiiç yüz vermiyor cadı, sonra kucağıma gelip mırlamaya söylenmeye başlıyor sen nerdesin der gibi
hiiiiiiiiiiiiiiiiii ben bunları görmemişimmmmmmmmmmmmm
ne etsin
ah yeşil ahhh erkek milletine böyle yüz verme diyorum anlamıyorsunama b ukadar olur yaa, denge için mi diyeyim ne diyeyim, ağır abi asil'e sulu kız yeşil
eee çok istemiştin birlik olsunlar diye, takım ruhu oluşturdular
spor iyidir derler bak günlük egzersizlerini fazlasıyla yapıyorlar sanırım, bi de azmasalar asil oğlan tam göbüşlü olacak
Asil ve Yeşil in camdan kuşlara bakma videosu, videonun sonunda Asil in çıkardığı sese dikkat lütfen, evin içerisinde çoğunlukla çıkardığı ses bu nazlı beyin
[video=dailymotion;xhp6ey]http://www.dailymotion.com/video/xhp6ey_asil-ve-yeyil_animals[/video]
ayyyyyy-yeni-video=eklenmis-cok-sevindimmm
once=yesilhanimim-esnio=sonra-asilbeyim-esnemelerinede-bayiliorummm
yesilhanimim-kuslara-daha-merakli=sanki
asilbeyim-inerken-cikardigi-sesi-bizim-rahmetli=prenses=ve-pamukta-cok=yapardi
ipekcanda-henuz=boyle-sesler=yok=bakalim
asilimide-yesilimide-ozlemistim-tesekkurler-annesi-bu-guzel-cekim-icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?