iyiymiş ses :))Asil ve Yeşil in camdan kuşlara bakma videosu, videonun sonunda Asil in çıkardığı sese dikkat lütfen, evin içerisinde çoğunlukla çıkardığı ses bu nazlı beyin
[video=dailymotion;xhp6ey]http://www.dailymotion.com/video/xhp6ey_asil-ve-yeyil_animals[/video]
Uyanık Yeşil seniiiiYeşil in DVD Player ile cebelleşme çabaları
[video=dailymotion;xhp6fm]http://www.dailymotion.com/video/xhp6fm_yeyil-ve-dvd-player_animals[/video]
ASİL TEMİZLENİRSE:))
[video=dailymotion;xit7l3]http://www.dailymotion.com/video/xit7l3_asyl-yn-temyzlyk-fasli_animals[/video]
amanın, tatil oldu yeni fidyolar gelmiş üst üste hem asil hem lulut topiclerine herhal diye sıraya göre bir daldım ki amanin ben neler kaçırmışım :84: bir sürü topice üyelik ekleyince yeni mesajlarda altlarda kalmış sanırsam, kafada da 40 tilki gezdiğinden uzunca süredir ancak gördüm :84:
asil oğlanın mutfak dolabı tavan arasında huzuru bulmasına koptumnaapsın yavrucak küçük kardeş var evde
hmm asil kısırlaştıktan sonra mı böyle oldu hep böyle narin mi ses çıkarıyordu
aynı kaptan beraber yerlermişş, asil kameraya bakarken bile yeşil kız yumulmuş yalnız
bu arada yeşil kuşlara, asil yeşil'in kuyruğa meraklı sanırsam
serseriiiiii, köy ağası gibi oturmuş yayılmışama ince temizlik ediyor, boş günlerinde bize de göndersen hisçim, bizim eve de bi el atsa
ve son olarak
bu kadar titiz kadın bulmak zor ay pardon oğlan razıyız efenimmm, kendisine ücreti mama ve oyuncak olarak ödememiz gerekecek sanırım
evin ağası hakikatensizin neyinize öyle keyif his hanımcımmm, 2 çocuklu kadınsınız
ev işlerinde asil'in yardımı büyük olduğuna göre siz nerede vakit öldürürsünüz bilemicimmm, hee kitap kurdu nasıl oluyorsunuz tabii yaasil temizliğe sen kitaplara di miii
canım benim... Bir sorun yok da ben artık kadınlar kulübüne foto ve video yükleyemiyorum nedense, başına geçince sinir krizi geçiriyorum çünkü, url yanlış diyor, bilgisayardan yüklüyorum boyut büyük diyor, her zamanki makinem, her zamanki foto anlamadım ki? Ama iki kedişimiz de iyi maşallah, hele Yeşil epey büyüdü:))
eski bene dönmeye karar verdiğimde ilk aklıma gelenlerden biri bu topicler malum, çook sevindim çabucak görüp cevap yazdığına hiscim, görüntü olmasa da gelişmeleri paylaş e mi, napıyor, ne ediyolar.
ooo yeşilimiz de büyüdü demek, asil oğlan titiz mi hala?yeşil hala sırnaşıyor mu, kaprisli hatun olmayı öğrendi mi yoksa?:)))
Asil oğlan hala titiz ev kedisi, mıymıy Ama 7 kg oldu, veteriner bu adamı yer yahu dedi Asil için Yeşil sırnaşıklığından bir şey kaybetmiş değil, bir de çok miyavlıyor yanına yaklaşınca, dişi olduğu belli ses tellerinde büyüme gözükmedi çünkü hala vıyaklıyor :13:
Ahahahaaaa durdum durdum foto eklemeye karar verdiğim gün bi'de baktım ki bizim yumurcaklar tam gaz devam.
Maşallah onlara..
Şimdi buradan doğru Çikoma dalmaya...
Vallahi tam gaz ilerliyorlar, iyice büyüdüler artık... Evin erkeği oldu Asil, babamız da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?