''Asil Bey'in'' halleri

iyiymiş ses :))
kardeşimin de bi'kedisi oldu.. Koschka.. Ses tellerini kontrol ettirdiler bir sorun mu var diye.. çünkü aslamiyavlamıyo.. önce gıdaklama sonra da cikleme şeklinde bi'sesi var.. Asil örnek alsın biraz.. onunki solo olmuş biraz..

Yeşil in DVD Player ile cebelleşme çabaları

[video=dailymotion;xhp6fm]http://www.dailymotion.com/video/xhp6fm_yeyil-ve-dvd-player_animals[/video]
Uyanık Yeşil seniiii
Sabırla seyrettim sonuna kadar, acaba bi hata yapacak mısın?
Yooook nerdeeeee
yer mi hiç?
Hiç yeşil hanım dvd playera dışarı çıkma anıında dokunur mu?
Naısl uyanık yaa
Sadece içeri girerken pati atıyo, dışarı çıkma anında temkinli.. Ne olur ne olmaz..

ASİL TEMİZLENİRSE:))

[video=dailymotion;xit7l3]http://www.dailymotion.com/video/xit7l3_asyl-yn-temyzlyk-fasli_animals[/video]

amanın, tatil oldu yeni fidyolar gelmiş üst üste hem asil hem lulut topiclerine herhal diye sıraya göre bir daldım ki amanin ben neler kaçırmışım :84: bir sürü topice üyelik ekleyince yeni mesajlarda altlarda kalmış sanırsam, kafada da 40 tilki gezdiğinden uzunca süredir ancak gördüm :84:

asil oğlanın mutfak dolabı tavan arasında huzuru bulmasına koptum naapsın yavrucak küçük kardeş var evde

hmm asil kısırlaştıktan sonra mı böyle oldu hep böyle narin mi ses çıkarıyordu

aynı kaptan beraber yerlermişş, asil kameraya bakarken bile yeşil kız yumulmuş yalnız

bu arada yeşil kuşlara, asil yeşil'in kuyruğa meraklı sanırsam
ASİL TEMİZLENİRSE:))

[video=dailymotion;xit7l3]http://www.dailymotion.com/video/xit7l3_asyl-yn-temyzlyk-fasli_animals[/video]

serseriiiiii, köy ağası gibi oturmuş yayılmış ama ince temizlik ediyor, boş günlerinde bize de göndersen hisçim, bizim eve de bi el atsa

ve son olarak

Evet gelemzsen çok şey kaçırırsın tabii

Asil hep böyleydi zaten, kalıbından beklenmedik sesler çıkarıyor, dişi olacakmış da yoldan dönmüş Bir de biz kızdığımız zaman böyle sesler çıkarta çıkarta gider söyleniyormuş gibi cevap verir insana

Valla Yeşil deki kuyruk çok büyük olunca ister istemez Asil in gözüne takılıyor, ağzına girecek neredeyse oğlanın

Köy mü bilmiyorum ama bizim evin ağası olduğu kesin Topanı da dayamış sırtına ohhh ben bile evde böyle bir keyif süremiyorum işten güçten

Temizlik konusu hassastır Asil Bey için... Mesela dün Yeşil i kısırlaştırdık, ameliyattan önce mama yemiş olduğu için, eve gelince anestezinin de etkisiyle koltukların arkasına parkenin üzerine kusmuş, biz görmemiştik, Asil orayı fark etmiş, patisiyle üstünü örtmeye çalışıyor, ben de parkenin üzerinde Asil hart hurt ne yapıyor diye bir baktım ki temizlik yapmaya çalışıyor şebek Öyle bizim beyimiz asildir, su kabının içine bir tane tüy düşsün içmez musluklara dadanır öyle yaniii

Tamam yarından tezi yok gönderiyorum Asil i size, dolgun ücret isteriz ama haa bak prezentıbıl eleman gönderiyorum sana

bu kadar titiz kadın bulmak zor ay pardon oğlan razıyız efenimmm, kendisine ücreti mama ve oyuncak olarak ödememiz gerekecek sanırım

evin ağası hakikaten sizin neyinize öyle keyif his hanımcımmm, 2 çocuklu kadınsınız

ev işlerinde asil'in yardımı büyük olduğuna göre siz nerede vakit öldürürsünüz bilemicimmm, hee kitap kurdu nasıl oluyorsunuz tabii ya asil temizliğe sen kitaplara di miii

Eeee çamaşır bulaşık ütü işleri de bana kalıyor, çamaşır yıkamasını ve ütüyü bir türlü öğretemedim şebeğe, anca tüy yapıyor

Şu aralar kurtluktan çıktık ancak solucanlık yapabiliyorum okul işlerinden

Son düzenleme:
uzun zamandır yeni mesaj gelmiyordu, benim üyeliklerde mi sorun var acaba dedim ama hiç mesaj gelmemiş buraya, umarım her şey yolundadır, sadece net sorunu vardır.

canım benim... Bir sorun yok da ben artık kadınlar kulübüne foto ve video yükleyemiyorum nedense, başına geçince sinir krizi geçiriyorum çünkü, url yanlış diyor, bilgisayardan yüklüyorum boyut büyük diyor, her zamanki makinem, her zamanki foto anlamadım ki? Ama iki kedişimiz de iyi maşallah, hele Yeşil epey büyüdü:))

eski bene dönmeye karar verdiğimde ilk aklıma gelenlerden biri bu topicler malum, çook sevindim çabucak görüp cevap yazdığına hiscim, görüntü olmasa da gelişmeleri paylaş e mi, napıyor, ne ediyolar.

ooo yeşilimiz de büyüdü demek, asil oğlan titiz mi hala?yeşil hala sırnaşıyor mu, kaprisli hatun olmayı öğrendi mi yoksa?:)))

Asil oğlan hala titiz ev kedisi, mıymıy Ama 7 kg oldu, veteriner bu adamı yer yahu dedi Asil için Yeşil sırnaşıklığından bir şey kaybetmiş değil, bir de çok miyavlıyor yanına yaklaşınca, dişi olduğu belli ses tellerinde büyüme gözükmedi çünkü hala vıyaklıyor :13:

7 miii oy maşallah! neyle besliyorsun annesi sen bu oğlanı, pekmez falan mı içiriyorsun

yeşilim minnaktan cilveliydi, büyüyünce de koruyor demek, ah bir sokağa çıksa az adam takmıycak peşine demek

Asil ve Yeşil son halleri... Tüylerimiz biraz uzadı...

Ahahahaaaa durdum durdum foto eklemeye karar verdiğim gün bi'de baktım ki bizim yumurcaklar tam gaz devam.

Maşallah onlara..

Şimdi buradan doğru Çikoma dalmaya...

Ahahahaaaa durdum durdum foto eklemeye karar verdiğim gün bi'de baktım ki bizim yumurcaklar tam gaz devam.

Maşallah onlara..

Şimdi buradan doğru Çikoma dalmaya...

Vallahi tam gaz ilerliyorlar, iyice büyüdüler artık... Evin erkeği oldu Asil, babamız da yok

Vallahi tam gaz ilerliyorlar, iyice büyüdüler artık... Evin erkeği oldu Asil, babamız da yok

Ya onu biliyorum.. Askere gitmişti di mi?
Hayırlı tezkereler..

Adı gibi tez gelsin tez-kere

Yalnız hala aynı durumdasın. Ayıptır kardeşim yahu!

Yeşil kızın adı niçün ama niçün başlığa eklenmiyor.

Evin babası olduğu yetmediği gibi başlığın da babası olmuş Asil Bey.

Asil Babamız... Hörmetler efem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…