Hahah bende ilk o kocaman adam ben kardeşi gibi duruyorum dediğimde ufalda cebime gir sen hala kendini üniversitede mi sanıyorsun demişlerdi:) bende tam alışamadım ama önemli olan huzur. Benim önceki de genç ve yakışıklıydı da noolduUmudum oldun birden :) ama 34 yasinda adamlarda bakindimda cok yasli oluo ben 28 gosrermiorum 23 24 diyorlar hep .. Valla kime bakacagimi bilemedim uzuluyorum ya keske nisanlimdan ayrilmasaydim kcirdim yakisikli genc adami demeye basladim
Gercekten yine asik olacagimi bilsem yasin onemi yok benim icin ben artik aska inanmiorumYorumları okumadım ama kesin vardr aman gencsn ne evlencen tadını çıkar ben erken evlendmde noldu bilmem ne ama bosan desen mutlym nie bosanym derler arkadaşım en iyi evlilik yaşı bence 23 24 25 ben 24 um ablam 29 ikimzde bekarz ve ben daha deil ama ablam kendini hep eksik hisseder en basiti ortamlara grdgnde bütün akraba kızları kuzenler evlidir ve bi sen sap kalırsın allah herseyn hayrlisini versn zor bi durum bence
Orasida oyle benden 6 yas kucuk korpe bi kiz bulunca bana ve 4 yillik emegime basti tekmeyi yakisikliligina guvendi adiiiiHahah bende ilk o kocaman adam ben kardeşi gibi duruyorum dediğimde ufalda cebime gir sen hala kendini üniversitede mi sanıyorsun demişlerdi:) bende tam alışamadım ama önemli olan huzur. Benim önceki de genç ve yakışıklıydı da nooldu
Ya evlenince bassaydı tekmeyi? Hala gençsin. Bende yaşlılık kompleksine girmeye başladım ama sen abartmışsın.Orasida oyle benden 6 yas kucuk korpe bi kiz bulunca bana ve 4 yillik emegime basti tekmeyi yakisikliligina guvendi adiiii
Allah sana ablama isteyen herkese nasip etsin canını skma üstüne düsme istedkce geri tepio zamana bırakGercekten yine asik olacagimi bilsem yasin onemi yok benim icin ben artik aska inanmiorumcunku artik toz pembe gormuyorum dunyayi ben asik oldugumda 24 yasindaydim o hislerim yok artik sadeve kalp kiriklarim var tamiri olmayan
Ne güzel ya masallah keşke bende aynı olsa28 yaşındayım, nasıl olsa evlenicem neden bekarlığımın tadını çıkar mıyım diye mutlu mesut geldim bu yaşlara. Daha yeni evlenme fikri oluştu kafamda, ve hayatımda ilk defa bu derece aşık oldum bekar muhteşem 34 yaşında bir adama. Nasip bu işler. 24-25 yaşlarımda çıktığım kişiyi düşünüyorum da iyki evlenmemişim...
Ay cok tesekkurler :)Konu sahibesi pek tatli pek sirintam yemek yerken okudum ilk mesajinizi ve bastim kahkayi Allah iyiliginizi versin emi neyse eger imkaniniz varsa soyle yurtdisina ufak bir tatile cikin, size ozellikle iyi gelir... yaa bu arada bu emojilere bayildim cok hoslarr, yerli yersiz devamli kullanasim var
Amacim mutluluk kiiiz baska ne istiyim ozeniorum artik soyle romantik bi esim olsun bana cicek alsin gozu benden baskasini gormesin oyarim :) istiyorum el ele kolkola gezek ah ah :)Sana curukler,defolular kaldi canim.Bu yastan sonra idare et artik. 28 menopoz ve antropoz yasi zaten
Canim deli misin.Su Turk milletindeki teyzeler yapiyo sizi boyle.Birak allah askina her yasta asik olursun evlenirsin.Tek amacin bu olmasin yeter ki.
Utanirim ben oyle zaten azicik fingirdek olaydim coktan bulduydum koca odunum odunBoyle konular acildiginda... Eşimin anlatigi iş yerinde ki arkadaslari geliyor hep.. Orda da okadar 30~ 40 yas arasi bekar erkek cokmus.. Muhendisi olsun teknikeri veya teknisyeni. Tel no ver tanisin mi dicem ne dicem bilemedim ya tutarsa
Oluuur hic dert etme.Herkesin basina geliyo bunlar.Amacim mutluluk kiiiz baska ne istiyim ozeniorum artik soyle romantik bi esim olsun bana cicek alsin gozu benden baskasini gormesin oyarim :) istiyorum el ele kolkola gezek ah ah :)
bence cok yanlis dusunuyorsun..28 yasinda olmama 2 ay var basimdan bir nisan gecti iyiki gecti cunku evlenseydim bosanirdim biliyorum o adam ve anasindan kurtuldum..... ama bana bisey oldu garip derecede umudumu kaybettim birdaha ne ask kapimi calar ne de mutlu olabilirim yolun sonuna geldim.. Artik manyak bisey oldum herkese potansiyel koca gozu ile bakiyorum ama hep evli cikiyolar gozume kestirdiklerim eee heralde o yasta bekar olsa bile evlenip ayrilmis cocuklu felan olur karsima cikanlar diyorum.. Yalnis anlasilmasin nisanlanmis olabilir ama ben daha once evlenmis yuva kurmus bi adamla yapamam bastan konusur hic gorusmem umut vermem.. Kotu bisey oldugundan degil sadece ben yapamam simdi ters ters yazmayin buraya diye diyorum :) tersleyeceklerede simdiden saygilarneyse demem o ki ask mumkunmudur halaaa 30 yas usttu yakisikli ve hic evlenmemis bekar varmidir halaaaa guldugume bakmayin umudumu kaybettigimden dalgaya vuruyorum aslinda hic birseyi boyle hayal etmesmistim ergen yillarimda ben.. cok buyuk bi askla evlenip mutlu olacaktim ilerde ve 28 oldum ya 28 cevremdekilerden biri gecen yanimda telefondan face giriodu ve bi espiri yapti '30 yasinda zorla koca bulmus canim askim diye face resim atmis hahahah'' die guldu bende icimden gecirdim banada boyle gulerler heralde bu saatten sonra ah gencligim geri gel
Benim dayi kizlari da, ilk once kariyer sonra evlendiler.. Dayi kizlari 3veya 4yaş buyukler benden. Yani suan 33 ~34 yasindalar. Gecen sene biri evlendi. Kısa zamanin icindede bebis ,yani hamile suan.. Oda arkadas ortamindan ,tanidi, tanisti ve nasip oldu.. Fingirdiyemem diyorsan herhalde arkadaşın arkadaşın eşlerinden cevreden olur anca herhalde diye dusunuyorum... Surda bizde kk uyesi oldumuzdan hepimiz arkadasizzzzzzzzUtanirim ben oyle zaten azicik fingirdek olaydim coktan bulduydum koca odunum odun
ayy arkadasim beni niye goturmedin????Ben cok gezdim kafama ne koyduysam yaptim uzakdogu turlari felan filan bile gezdim geldim ama hep tek hani ? Tadi cikmio ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?