Asıl evde kalmis benim

Umudum oldun birden :) ama 34 yasinda adamlarda bakindimda cok yasli oluo ben 28 gosrermiorum 23 24 diyorlar hep .. Valla kime bakacagimi bilemedim uzuluyorum ya keske nisanlimdan ayrilmasaydim kcirdim yakisikli genc adami demeye basladim
Hahah bende ilk o kocaman adam ben kardeşi gibi duruyorum dediğimde ufalda cebime gir sen hala kendini üniversitede mi sanıyorsun demişlerdi:) bende tam alışamadım ama önemli olan huzur. Benim önceki de genç ve yakışıklıydı da nooldu

Gercekten yine asik olacagimi bilsem yasin onemi yok benim icin ben artik aska inanmiorum cunku artik toz pembe gormuyorum dunyayi ben asik oldugumda 24 yasindaydim o hislerim yok artik sadeve kalp kiriklarim var tamiri olmayan

Orasida oyle benden 6 yas kucuk korpe bi kiz bulunca bana ve 4 yillik emegime basti tekmeyi yakisikliligina guvendi adiiii

Gercekten yine asik olacagimi bilsem yasin onemi yok benim icin ben artik aska inanmiorum cunku artik toz pembe gormuyorum dunyayi ben asik oldugumda 24 yasindaydim o hislerim yok artik sadeve kalp kiriklarim var tamiri olmayan
Allah sana ablama isteyen herkese nasip etsin canını skma üstüne düsme istedkce geri tepio zamana bırak

29 umdayım. Evlendim boşandım 3 yıl oldu. Hayatımda benden büyük bir adam var ve daha önce evlenmemiş .. Neden olmayacakmış ki?

Konu sahibesi pek tatli pek sirin tam yemek yerken okudum ilk mesajinizi ve bastim kahkayi Allah iyiliginizi versin emi neyse eger imkaniniz varsa soyle yurtdisina ufak bir tatile cikin, size ozellikle iyi gelir... yaa bu arada bu emojilere bayildim cok hoslarr, yerli yersiz devamli kullanasim var

Ne güzel ya masallah keşke bende aynı olsa ( olur mu ki ne zaman tanıştınız peki 24 25 yaslarinda baskasi olduguna göre yeni mi

Konu sahibi cok sekersin ama benide bunalima ittin yoksa bendemi evde kaldimmalum ayni yastayiz bosver kiz sokakta kalmaktan iyidir
Ask mesk gectim onuda ben anne olmak istiyorum
Her hidirellezde tuzlu hamur yiyip yattim ruyamda damat getirip su versin ihh sabaha kadar bogazim kurudu ne su veren var nede ruyama giren
Her gelinin hatta damatin ayyakabisinin altinda ismim mevcut
Bi ton tefriciye okudum
Ihh olmayinca olmuyor yada vakti var
Bendeki sorun erkeklerle kanka olmak bak bunu sakin yapma kanka olunca bir halt olunamiyor

Ay cok tesekkurler :)

Boyle konular acildiginda... Eşimin anlatigi iş yerinde ki arkadaslari geliyor hep.. Orda da okadar 30~ 40 yas arasi bekar erkek cokmus.. Muhendisi olsun teknikeri veya teknisyeni. Tel no ver tanisin mi dicem ne dicem bilemedim ya tutarsa

Sana curukler,defolular kaldi canim.Bu yastan sonra idare et artik. 28 menopoz ve antropoz yasi zaten
Canim deli misin.Su Turk milletindeki teyzeler yapiyo sizi boyle.Birak allah askina her yasta asik olursun evlenirsin.Tek amacin bu olmasin yeter ki.

Amacim mutluluk kiiiz baska ne istiyim ozeniorum artik soyle romantik bi esim olsun bana cicek alsin gozu benden baskasini gormesin oyarim :) istiyorum el ele kolkola gezek ah ah :)

Boyle konular acildiginda... Eşimin anlatigi iş yerinde ki arkadaslari geliyor hep.. Orda da okadar 30~ 40 yas arasi bekar erkek cokmus.. Muhendisi olsun teknikeri veya teknisyeni. Tel no ver tanisin mi dicem ne dicem bilemedim ya tutarsa
Utanirim ben oyle zaten azicik fingirdek olaydim coktan bulduydum koca odunum odun

bence cok yanlis dusunuyorsun..
eeken evlenseydin nolacakti..
ben cok pismanim erken evlendigime hayatim mahvoldu..
senden kac yas kucugum bosandim ortada cocuk var..
hayatim hicde gizel degil..
bekarlik sultanlik..
duyanda 30 40 yasindasin sanacak..
cok abartmissin..
herseyin bir vakti zamani var be abla acelen ne ya..

Utanirim ben oyle zaten azicik fingirdek olaydim coktan bulduydum koca odunum odun
Benim dayi kizlari da, ilk once kariyer sonra evlendiler.. Dayi kizlari 3veya 4yaş buyukler benden. Yani suan 33 ~34 yasindalar. Gecen sene biri evlendi. Kısa zamanin icindede bebis ,yani hamile suan.. Oda arkadas ortamindan ,tanidi, tanisti ve nasip oldu.. Fingirdiyemem diyorsan herhalde arkadaşın arkadaşın eşlerinden cevreden olur anca herhalde diye dusunuyorum... Surda bizde kk uyesi oldumuzdan hepimiz arkadasizzzzzzzz

Ben cok gezdim kafama ne koyduysam yaptim uzakdogu turlari felan filan bile gezdim geldim ama hep tek hani ? Tadi cikmio ki
ayy arkadasim beni niye goturmedin????
uzakdogu diyorsun tek gittim diyorsin ..
keske bende gidebilsem tek gitsem ..
tek gitmekndaha guzel gez toz tadini cikar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…